Şimdi Ara

KIS 2009 İLE NIS 2009 KARŞILAŞTIRMASI YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kaspersky internet security 2009 , Norton internet security 2009 kullanan varmı ? aralarında ne gibi farklar var ?? Kullanan arkadaşların acil tavsiyelerini bekliyorum..... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

• Kaspersky nin koruması Norton a göre daha iyidir.Yalnız Norton un son sürümü gerçekten çok hafif ve kullanışlı olmuş.Özellikle acemi kullanıcılar için detaylar aza indirilmiş ve kullanıcı dostu bir hale gelmiş.Kaspersky içindeki firewall Norton un içindekinden çok daha iyidir.Sırf bu yüzden bile kaspersky tercih ederim açıkçası.Firewall un önemini anlatmama gerek yok sanırım.Kaspersky nin kötü tarafı ise sistem dosyalarına bulaşan zararlıları tam anlamıyla temizleyememesi ve bazen bu yüzden sistem dosyalarını komple götürmesi.Az da olsa başına bu tip şeyler gelenler var ve bizzat kendi testlerimde de şahit oldum.Siz de biraz dikkat ettikten sonra zaten sisteme zararlı bulaşma olasılığı düşer ve sizde bu tip durumlara yakalanmamış olursunuz.Yani benim önerim KIS 2009 olacaktır ancak Norton da yabana atılır cinsten değil yeni sürümü ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Kaspersky nin koruması Norton a göre daha iyidir.Yalnız Norton un son sürümü gerçekten çok hafif ve kullanışlı olmuş.Özellikle acemi kullanıcılar için detaylar aza indirilmiş ve kullanıcı dostu bir hale gelmiş.Kaspersky içindeki firewall Norton un içindekinden çok daha iyidir.Sırf bu yüzden bile kaspersky tercih ederim açıkçası.Firewall un önemini anlatmama gerek yok sanırım.Kaspersky nin kötü tarafı ise sistem dosyalarına bulaşan zararlıları tam anlamıyla temizleyememesi ve bazen bu yüzden sistem dosyalarını komple götürmesi.Az da olsa başına bu tip şeyler gelenler var ve bizzat kendi testlerimde de şahit oldum.Siz de biraz dikkat ettikten sonra zaten sisteme zararlı bulaşma olasılığı düşer ve sizde bu tip durumlara yakalanmamış olursunuz.Yani benim önerim KIS 2009 olacaktır ancak Norton da yabana atılır cinsten değil yeni sürümü ile.

Ben buna katılmıyorum.sistemimde geçen hafta kaspersky is 2009 kuruluydu.karaliste olayını yaşayınca norton int sec 2009 kurdum.
    çok şaşırdım norton bir kaç torjan bludu.kaspersky beni uyarmamıştı oyaski.üstelik norton çift firewalla sahip bildiğim kadarıyla.ve son sürümünün bu denli hızlı olması beni ayrıca şaşırttı.
    ben bununla ilgili bir topic açtım buyrun:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27251918/tm.htm

• E ne var ki bunda.Birinin kaçırdığını diğeri yakalar bunu hep söylüyoruz.Tabi sizin görüşünüz.Uzman ve kişisel testler ortada isteyen istediğini kullanabilir.Zaten ben Norton kötü demedim.Her başlıkta ifade ediyorum Norton eski Norton değil diye hatta imzamdaki başlıkta da deneyip görüşlerimi belirttim.Norton un firewall testlerine de bakabilirsiniz orta sıralarda.Ama kaspersky firewall u daha önlerde.Kaspersky nin firewall u daha güvenilirdir.Bunun aksi de henüz çıkmadı.Internet security ler arasında Kaspersky nin bariz ezici üstünlüğü mevcut.İstediğiniz teste bakabilirsiniz.Eksi yönlerini de yukarıda belirttim.Diyorsunuz ki onun bulamadığını norton buldu.Norton un bulamadığını da bir başkası buluyor.Bu böyle sürer gider.Genel anlamdaki zararlı tanımlarına ve silme/temizleme başarısına bakmak lazım.2 trojana göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 19 Ekim 2008; 15:43:28 >
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim; verdiğiniz bilgiler için çok sağolun.... Araştırma yaparken Norton 360 yeni versiyonu gözüme çarptı bu konuda bilginiz varmı?? NIS 2009'dan farkı nedir çünkü fiyat olarak diğerinden biraz pahalı...
  • Norton 360 ta çok hafif bir programdır.Eğer satın almak gibi bir düşüncen varsa alabilirsin güvenle.Ama NIS 2009 daha geniş korumaya sahiptir ve özellikleri daha iyidir.Fazladan da backup gibi eklentileri var 360 ın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 19 Ekim 2008; 16:05:17 >
  • norton 360 yada iınternet secuirty hangisini kurmayı düşünüyosanız düşünün bu yazılımların orjinal türkçeleride mevcuttur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet zaten mutlaka Türkçe versiyonu olmalı sanırım KIS 2009'da karar kıldım gibi.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.