Şimdi Ara

KIRPIŞMASIZ VE GÜNCELLEME SORUNU OLMAYAN SİSTEM KURMAK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
15.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cavit

4gb için

Kirpisma sorunu ekrani gidip gelmesi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

4gb için

Kirpisma sorunu ekrani gidip gelmesi mi?

Evet, restart sorunuda halloluyor ayrıca

• Bununla tamamen ilk günkü gibi mi oluyor telefon? Rom atmadım telefona hiç ama bazı kasmalar hatalar veriyor onun için bunu yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Bununla tamamen ilk günkü gibi mi oluyor telefon? Rom atmadım telefona hiç ama bazı kasmalar hatalar veriyor onun için bunu yapmak istiyorum.

Ever aynen

• sd kart a 32mb lık güncelleme sırasında olmıyor. Direk dosyanın içini açıyor başka bir işlem yapmıyor içinde geziniyorum sadece hata nerde.
  • quote:

sd kart a 32mb lık güncelleme sırasında olmıyor. Direk dosyanın içini açıyor başka bir işlem yapmıyor içinde geziniyorum sadece hata nerde.

3. ve 4. adımlara baktınızmı yoksa kafanıza göremi gidiyorsunuz
  • quote:

quote:

sd kart a 32mb lık güncelleme sırasında olmıyor. Direk dosyanın içini açıyor başka bir işlem yapmıyor içinde geziniyorum sadece hata nerde.

3. ve 4. adımlara baktınızmı yoksa kafanıza göremi gidiyorsunuz

Sıralamaya göre yaptım ama zipten çıkardım. Zipli halleriyle denemedim öyle mi yapılıyordu?
  • Siz telefonu kapatmadan normal bir file manager ile dosyaların içine giriyorsunuz. Tamamen yanlış yoldasınız. Telefon kapandıktan sonra ses açma ve power tuşuna aynı anda basılı tutup cwm a girip flaslamalısınız o zip dosyalarını. Dediklerim size yabancı geliyorsa bir bilenle birlikte yapın

• quote:

Siz telefonu kapatmadan normal bir file manager ile dosyaların içine giriyorsunuz. Tamamen yanlış yoldasınız. Telefon kapandıktan sonra ses açma ve power tuşuna aynı anda basılı tutup cwm a girip flaslamalısınız o zip dosyalarını. Dediklerim size yabancı geliyorsa bir bilenle birlikte yapın

Yok yabancı gelmedi telefon açıkken yapmıyorum zaten sen beni yanlış anlamışsın :D cwm modda denedim ama zipten çıkarıp atmıştım telefona dosyaları ondan yapmadı işlemi ozaman. Birde orjinal roma yine bu şekilde dönme ihtimali var mı yoksa bilgisayardan flashtool ile mi dönülüyor sadece? Bilgisayar yanımda değilken denemeyeyim sonra yola kalmayalım.
  • quote:

quote:

Siz telefonu kapatmadan normal bir file manager ile dosyaların içine giriyorsunuz. Tamamen yanlış yoldasınız. Telefon kapandıktan sonra ses açma ve power tuşuna aynı anda basılı tutup cwm a girip flaslamalısınız o zip dosyalarını. Dediklerim size yabancı geliyorsa bir bilenle birlikte yapın

Yok yabancı gelmedi telefon açıkken yapmıyorum zaten sen beni yanlış anlamışsın :D cwm modda denedim ama zipten çıkarıp atmıştım telefona dosyaları ondan yapmadı işlemi ozaman. Birde orjinal roma yine bu şekilde dönme ihtimali var mı yoksa bilgisayardan flashtool ile mi dönülüyor sadece? Bilgisayar yanımda değilken denemeyeyim sonra yola kalmayalım.

Bilgisayarsız olmaz,

• Preloaderi kaldırmadan downloadladım belirmediginiz için suan 4032 hatası alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesailor

Preloaderi kaldırmadan downloadladım belirmediginiz için suan 4032 hatası alıyorum.

Preloader ne

• Eski konuyu hortlamış olacağım ama işime yaradı, kırpışma sorunu olan ve Android acemisi için Supersu'dan kurtulamadığım Discovery 4GB cihazda kırpışma sorunu çözüldü ve SuperSU'dan kurtuldum. SuperSu içindeki Full unroot butonu bir işe yaramıyordu.

Rehber için teşekkürler.
  • Abi benim telefon recovery e girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: safkanlord

Abi benim telefon recovery e girmiyor

telefonunuzun power tuşu bile basmasa ilk mesajda anlatılan spflashtool ile telefonu düzeltebilirsiniz. 4 gb versiyon değilse telefonunuz ozaman ilk mesajda yazan hiçbirşeyi denemeyin
  • Benimki 16 GB lik

• Ve de telefonunun sistem güncellemesi olmuyor artik kurtuliyim yardim edin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.