Şimdi Ara

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası satan bir yer yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın konu yanlış yerde olabilir ama evcil hayvanlar bölümünde 3 gün boyunca cevap gelmeyince bir de buraya sorayım dedim. İstanbulda ya da internet üzerinden satın alabileceğim bir yer var mı? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Bana 1 tane hediye geldi, tek kalmasın diye başka arıyorum ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 7 Haziran 2015; 21:00:13 >

• Hocam her akvaryumcuda oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

Hocam her akvaryumcuda oluyor.

ben bikaç yere baktım kaldırıldığını söylediler, internette de satış göremedim acaba gerçekten kaldırıldı mı?
  • vaay lilpackage. kod satmıyosun artık görmüyorum

soruna gelecek olursak bir çok petshopta bulabilirsin öyle nadir bir kaplumbağa türü değil.
    ancak ben 5 yıl besledikten sonra aşırı büyüdü ve vermek zorunda kaldım. kokusu bakımı vs vs gerçekten çok uğraştırıyor. imkanın varsa çok bağlanmadan ver bir yere.
  • Satışı yasaklandı yanlız kaldı bizimki de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

vaay lilpackage. kod satmıyosun artık görmüyorum

soruna gelecek olursak bir çok petshopta bulabilirsin öyle nadir bir kaplumbağa türü değil.
    ancak ben 5 yıl besledikten sonra aşırı büyüdü ve vermek zorunda kaldım. kokusu bakımı vs vs gerçekten çok uğraştırıyor. imkanın varsa çok bağlanmadan ver bir yere.

Bölümü bıraktım hocam, arada bi girip yeniliklere bakıyorum sadece :D belki geri dönerim ilerde bölüme ve satışlara

Su kaplumbağaları gerçekten çok güzel hayvanlar, severek ihtiyaçlarını karşılıyorum:) Tabi şu an 1 tane olduğundan bakımı çok zor gelmiyor olabilir Gerçekten çok büyüyorlar mı?

• Satışı yasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldblue_

Satışı yasaklandı yanlız kaldı bizimki de

hala satışını yapan bir yer vardır bence, forumdan birileri belki geçerken falan denk geldiyse bilgilendirse bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

quote:

Bölümü bıraktım hocam, arada bi girip yeniliklere bakıyorum sadece :D belki geri dönerim ilerde bölüme ve satışlara

Su kaplumbağaları gerçekten çok güzel hayvanlar, severek ihtiyaçlarını karşılıyorum:) Tabi şu an 1 tane olduğundan bakımı çok zor gelmiyor olabilir Gerçekten çok büyüyorlar mı?

ben aldığımda serçe parmağım kadardı. 5 yıl sonra yıkarken 2 elimle tutamaz hale gelmiştim. nerden baksan 15cm'i geçmişti. ve hem ısırıyoru hemde tırnaklarını batırıyordu felan. ben rahat hareket etsin diye 70*45'lik 2 katlı akvaryum felan yaptırmıştım üst katında kum vardı orda kurulanıyordu altta yüzüyordu. ama gerçekten aşırı pis kokuyor. büyüdükçe bakımı zorlaşıyor. bahçeli bir evim olsa bahçede bir koşe yapar orda bakardım. ama normal evde çok uğraşırıyor

• quote:

quote:

quote:

ben aldığımda serçe parmağım kadardı. 5 yıl sonra yıkarken 2 elimle tutamaz hale gelmiştim. nerden baksan 15cm'i geçmişti. ve hem ısırıyoru hemde tırnaklarını batırıyordu felan. ben rahat hareket etsin diye 70*45'lik 2 katlı akvaryum felan yaptırmıştım üst katında kum vardı orda kurulanıyordu altta yüzüyordu. ama gerçekten aşırı pis kokuyor. büyüdükçe bakımı zorlaşıyor. bahçeli bir evim olsa bahçede bir koşe yapar orda bakardım. ama normal evde çok uğraşırıyor

Bahçede yaşayabilir mi ki? en az 25derece sıcaklık olması gerekiyor diye okumuştum. Büyüdükçe bu ihtiyaç azalıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bahçede yaşayabilir mi ki? en az 25derece sıcaklık olması gerekiyor diye okumuştum. Büyüdükçe bu ihtiyaç azalıyor mu?

ilk başlarda tabiki olmaz ancak yıllar geçtikçe çok kuvvetli oluyor. ben yaşayacaklarını düşünüyorum açıkçası. denedim mi hayır ama düşüncelerim bu yönde

• Satışı niye yasak beyler ?
  • Çok yanlış bir yere yazıyorum galiba ama tatil için 2 aylığına mersine gideceğim. Bunun için kaplumbağamı akvuryumumla birlikte götürmeyi planlıyorum. Akvaryumunu hazırlarım ama uçakla gideceğimiz için meraktan soruyorum kaplumbağa uçakta kulakrına zarar gelir mi? Hani şu basınç olayları var ya.

• 11-12 senelik var bende kocaman oldu kerata. Aldığımda ufacıktı. Ailemden bir parça kendisi büyük akvaryumunda yaşıyor. Isıtıcısı vs de var. Bi arkadaşım almıştı zamanında bakmayacaktı atmasın diye ben almıştım.
    neden yasaklandı satışı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 14 Haziran 2015; 23:13:25 >
  • 1.000 tl min gözden çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

11-12 senelik var bende kocaman oldu kerata. Aldığımda ufacıktı. Ailemden bir parça kendisi büyük akvaryumunda yaşıyor. Isıtıcısı vs de var. Bi arkadaşım almıştı zamanında bakmayacaktı atmasın diye ben almıştım.
    neden yasaklandı satışı?

Hastalık varmış galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 14 Haziran 2015; 23:16:06 >
  • Zamanında 2 kere aldım. 2side öldüydü. Yasaklanması iyi olmuş. Pek evcil hayvan grubuna girmiyorlar bence ve insanların ellerinde rezil oluyorlar.

• Satisi yasaklandi bilmiyorum pet shoplarda bulabilirmisin ancak sahiplendirenler var onlardan alabilirim sukaplumbagasi.com a bi bakmani oneririm baya sahiplendiren var

• galiba sadece benim içim fesat
  • Bende de vardı akvaryumdan kendini atıyordu kaç kere kaçtı evin farklı köşelerinde bulduk yemi leş gibi kokuyordu kendisi de aynı şekilde en son geri verdim bakamayacağımı anlayınca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.