Şimdi Ara

Kırmızı Pantolon Aldım. Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
22.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

sen düz gömlek altına da keten pantolon dümdüz bir adam olarak takılıyor olabilirsin.

farkı şeyleri deneyecek cesaretin olmayabilir.

ama bırakın allah aşkına kıyafetten kişilik tayin etmeyi. sen söyle giyim tarzını da biz de yorum yapalım. kişiliğini ortaya koyalım ne dersin cesaretin var mı? yoksa saçma sapan eleştirdiğin ben gibi cesaretin yok mu?

ben seni beşiktaş bölümünden biliyorum hocam. saçma sapan yorumlar yapmakta üstüne yok.

her yerin atatürk ama senin kadar örümcek kafalısı zor bulunur.

Evet kadın renkleri giyecek kadar cesaretim yok, keten pantolonu da en son 5 sene önce mezuniyette giydim.
    Kanvas, normal kot pantolon (dar paça, düşük bel vs. olmayanlardan bahsediyorum), işim sebebiyle düz gömlek, sivil hayatta spor gömlek giyerim. Kıyafetten yaptığım kişilik tayini somut verilere dayanıyor, saçma sapan eleştiri değil.
    Söyleyecek başka lafı olmayan herkes gibi avatarımdaki ve imzamdaki Atatürk'e saldırmana ise sadece gülüyorum. Ucube gibi giyinmektense daha önce söylediğim gibi maganda, hanzo, geri kafalı olmayı çok seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 8 Ağustos 2012; 21:24:47 >

• evet tahmin ettiğim gibi dümdüz bir adamsın.

bırak bari renkli hayatlara çamur atma

edit: ayrıca demogojide de üstüne yok. atatürk e saldırmadım. direk sana saldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age of empires köylüsü -- 8 Ağustos 2012; 21:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

yuh sene olmuş 2012 hala kırmızı pantolun tartışması yapanlar var.
    aklıma tyler geldi

Kırmızı Pantolon Aldım. Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

şimdi bu adama ister apaçi diyin isterseniz homo ama sizi kimse iplemez.
    ama bu karakter ikon olmuş.
    demek ki burda önemli olan kıyafetin kişiye yakışıp yakışmaması.

arkadaşa yakışır mı bilmiyorum ama ezberden köylü yorumları yapmayın allah aşkına.

Bu adam çuval giyse o bile yakışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

harbi güzelmiş ayakkabı yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

quote:

harbi güzelmiş ayakkabı yalnız.

pull bearda siteden şişiriyor magazada 3 5 ayakkabıdan baska bişey yok. insanın içi gidiyor bu siteye giremye heleki ayakkabı kısmına bitiyorum hepsı tarzım seyler ama magazada yok

• ey yoneticiler.
    konuda LAN lar örümcek kaflar havada ucusuyor ben bir resim koydum anında siliniyor?
    yoneticidemi kırmızı takılıyor nedir !
  • Krem toms al :) veya gri bi ayakkabida olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

budur
  • quote:

hep mavi hep mavi sıkıldım. gittim kırmızı pantolon aldım.

çevreden biraz yadırgandım tabi (düşman gözüyle bakıyorlar niyeyse) ama alıştılar.

ama altına bir ayakkabı uyduramadım.

pantolon böyle bişey işte:

ayakkabı önerilerinizi bekliyorum.

önemli olan model değil ayakkabının rengi.

Abi banada bir tane bir sey geldi sakalli haluu haluluu haluluuu dedi pantolon pembe oldu ben mavilerdim anlamadim gitti

• quote:

evet tahmin ettiğim gibi dümdüz bir adamsın.

bırak bari renkli hayatlara çamur atma

edit: ayrıca demogojide de üstüne yok. atatürk e saldırmadım. direk sana saldırdım.

Yamuk yumuk olmayı yeğlemem, sağolasın. Renkli hayatlarınızda yiyin birbirinizi.
  • Toms modellerine bakabilirsin bence
  • siyah bir converse
  • beyaz veya lacivert toms alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

sen düz gömlek altına da keten pantolon dümdüz bir adam olarak takılıyor olabilirsin.

ama bırakın allah aşkına kıyafetten kişilik tayin etmeyi. sen söyle giyim tarzını da biz de yorum yapalım. kişiliğini ortaya koyalım ne dersin cesaretin var mı? yoksa saçma sapan eleştirdiğin ben gibi cesaretin yok mu?

ben seni beşiktaş bölümünden biliyorum hocam. saçma sapan yorumlar yapmakta üstüne yok.

Evet kadın renkleri giyecek kadar cesaretim yok, keten pantolonu da en son 5 sene önce mezuniyette giydim.
    Kanvas, normal kot pantolon (dar paça, düşük bel vs. olmayanlardan bahsediyorum), işim sebebiyle düz gömlek, sivil hayatta spor gömlek giyerim. Kıyafetten yaptığım kişilik tayini somut verilere dayanıyor, saçma sapan eleştiri değil.
    Söyleyecek başka lafı olmayan herkes gibi avatarımdaki ve imzamdaki Atatürk'e saldırmana ise sadece gülüyorum. Ucube gibi giyinmektense daha önce söylediğim gibi maganda, hanzo, geri kafalı olmayı çok seviyorum.

ucube kelimesini cok kullanmaya başladınız çok!

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

ucube kelimesini cok kullanmaya başladınız çok!

Hocam kullanirlar tabi kimler ne icin kullanmadi ki .)
    Aman hocam sakin kirmizi pantolon giymeyin.Adiniz gay a kadar cikabilir.Ben kupe de takiyorum benim durum daha sakat icten ice homo muyum acaba

• hiçbir ağırlığı olmayan adam giyer bunu. bir de ünlüler, onların ağırlığının olmasına gerek yok.
  •  Kırmızı Pantolon Aldım. Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

Klasik giyinmeyi sevdiğim için kot da ya açık yada çok koyu mavi olacak. Yırtığı kesiği olmayacak. Ancak bu sene bu kırmızı ve b.k sarısı pantolanlar baya bi moda oldu yakışanlar olsada çoğuna yakışmadığı kanaatindeyim. Tercih meselesidir kimseyi yadırgamıyorum... Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 9 Ağustos 2012; 1:07:29 >

• Görmemişin pantolonu olmuş tutmuşl foruma yazmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

ılık mısın olum kırmızı pantolon neymiş lan ne özentisiniz

özentilikle ne alakası var çözemedim.

ayrıca ben biseksüelim.

hacı sizin köyde böyle şeyler yok normaldir.
  • quote:

hep mavi hep mavi sıkıldım. gittim kırmızı pantolon aldım.

çevreden biraz yadırgandım tabi (düşman gözüyle bakıyorlar niyeyse) ama alıştılar.

ama altına bir ayakkabı uyduramadım.

pantolon böyle bişey işte:

ayakkabı önerilerinizi bekliyorum.

önemli olan model değil ayakkabının rengi.

Ben kırmızı giymiyorum ama kahverenginin altına mükemmel gidiyor kırmızıya da öyle olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestayla -- 9 Ağustos 2012; 1:21:01 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.