Bildirim
Kırmızı Led ışık sorunu (D1601), Bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Soğutucu GPU'ya tam oturmayabilir hocam. Bu sebeple ilk açılışta şok yediği anda direk kapatıp hata verebilir. Soğutucuyu yeniden montaj etmeyi deneyin -
PC daha yeni de anlamadım şimdi. 4870 nasıl yeni? Isı dolayısıyla kendini kaptması için yük altına girmesi lazım. Yani 30 dk PC kapalı kalsın diyelim. PC'yi açınca windows ekranı gelene kadar da mı ayakta kalamıyor ekran kartı. Arıza olmayacağını varsayarsak hatta fan arızası olsa bile açılış işlemi kartı ısıtmaz. Termal macunun bir etkisi kalmamış olabilir diyeceğim ama yine de sistem açmayacak kadar bir etkisi olmaz. -
Fan dönüyor mu, fan tam olarak oturmuş mu? Bunları bir kontrol et... -
Bende de bilgisayarı ilk topladığımda olmuştu. Ekran kartına bağlanan pci-e güç kablolarındandı. Sende de ondan olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: setek01
PC daha yeni de anlamadım şimdi. 4870 nasıl yeni? Isı dolayısıyla kendini kaptması için yük altına girmesi lazım. Yani 30 dk PC kapalı kalsın diyelim. PC'yi açınca windows ekranı gelene kadar da mı ayakta kalamıyor ekran kartı. Arıza olmayacağını varsayarsak hatta fan arızası olsa bile açılış işlemi kartı ısıtmaz. Termal macunun bir etkisi kalmamış olabilir diyeceğim ama yine de sistem açmayacak kadar bir etkisi olmaz.
oraya yanlış yazmışım, pcyi yeni açıyorum demek istemiştim. yani uzun süre kapalı durduktan sonra açıyorum. yoksa pc 2 senelik.
sağolun arkadaşlar, soğutucuyu tekrar monte ederek hallettim olayı. guitarmania nın dediği gibi gpu ya tam oturmamış sanırım. normale döndü şuanda.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X