yarım saat önce kırmızı kasada Play Station Portable (PSP) gördüm bir müddet sonra stok da geldi 1250 puandı hemen aldım 1 haftaya gelir diye düşünüyorum arkadaşlar sizlerden daha önce PSP kullanmış varsa ne yapabilirim satayım mı yoksa kullanayım mı ? (Playstation 3 de gelmişti ama 2000 puandı alamadım )
kimse kullanmadı mı ?
kutusunu açmazsan eğer 150 lira veririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat
kutusunu açmazsan eğer 150 lira veririm.
bir gelsin elime de hoşuma gitmezse zaten satacağım o fiyattan daha fazlayada satarım üstelik
psp iyidir uzun yolda,evde kanepede uzanırken,otobüste yer buldugunda vs vs :)
yarım saat önce kırmızı kasada Play Station Portable (PSP) gördüm bir müddet sonra stok da geldi 1250 puandı hemen aldım 1 haftaya gelir diye düşünüyorum arkadaşlar sizlerden daha önce PSP kullanmış varsa ne yapabilirim satayım mı yoksa kullanayım mı ? (Playstation 3 de gelmişti ama 2000 puandı alamadım )
hocam yaklaşık kaç kapak biriktirdiniz ve ne kadar zamanda
Bu kırmızı kasa kodları 1 litrelerde var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: yasar177
quote:
Orijinalden alıntı: aboveusonlysky21
hocam yaklaşık kaç kapak biriktirdiniz ve ne kadar zamanda
benim abimin arkadaşı bu iş de olduğu için sürekli bana açma halkası ya da kapaklardan getiriyor ben sürekli şifre giriyorum 6 tane ayrı hesap var toplam 3000'e yakın puan vardır her hesaba haftada 150 puan girilebiliyor satın aldığım kola ile bu kadar puan yapmam zaten imkansız
Elimde kırmızı kasa kodları vardır paypal 25 kuruş tanesi.
Zevkli oyunları varda grafik yönünden berbat.
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
Bu kırmızı kasa kodları 1 litrelerde var mı ?
yok diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Automax
Zevkli oyunları varda grafik yönünden berbat.
zaten bende büyük ihtimalle satacağım bedava geldi ne de olsa
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
Elimde kırmızı kasa kodları vardır paypal 25 kuruş tanesi.
pm atıyorum
Psp için olan Silent Hill oyunlarını oynamadan satılmaz o... Özellikle Silent Hill Shattered Memories benim görüşüme göre muhteşem. Silent Hill Origins de klasik silent hill tarzında ama olayların başlangıcını anlattığı için kilit oyun sayılır. Ben olsam satmazdım Godfather da zevklidir, öneririm... Ne kadar popüler olmasa da kraldır psp, güzel oyunlar çıkmıştır. Burnout'u da öneririm... Crisis Core da hikayesi açısından çok öneriliyor ama kendini tekrarlayan yapısı beni sıktı. Ha bak God of War'ı da söyleyeyim...
Kısaca psp'yi satmak bana mantıklı gelmiyor.
Hangilerinde çıkıyor bu kırmızı kasa kodları ?
quote:
Orijinalden alıntı: NeroEM9
Psp için olan Silent Hill oyunlarını oynamadan satılmaz o... Özellikle Silent Hill Shattered Memories benim görüşüme göre muhteşem. Silent Hill Origins de klasik silent hill tarzında ama olayların başlangıcını anlattığı için kilit oyun sayılır. Ben olsam satmazdım Godfather da zevklidir, öneririm... Ne kadar popüler olmasa da kraldır psp, güzel oyunlar çıkmıştır. Burnout'u da öneririm... Crisis Core da hikayesi açısından çok öneriliyor ama kendini tekrarlayan yapısı beni sıktı. Ha bak God of War'ı da söyleyeyim...
Kısaca psp'yi satmak bana mantıklı gelmiyor.
teşekkürler yardımcı olduğun için
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
Hangilerinde çıkıyor bu kırmızı kasa kodları ?
açma halkaları ve şişe kola kapakları sadece bunlarda olduğunu biliyorum ramazan kampanyası vardı 2,5 ltrelerde çıkıyordu onun kampanyası bitti