Şimdi Ara

Kırmızı Işıkta yan yoldan geçenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda çok sık denk gelmeye başladım. Herkes ışıkta beklerken uyanigin biri sağa dönüşten geçip yan ışıkların önünden geçip yoluna devam ediyor bende sinir oluyorum siz de yapıyor musunuz böyle ya da benim gibi sık sık denk geleniniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gideceğimiz yönün tıkalı olup olmamasına bağlı olarak iki türlü bakış açım oluyor.

O yön tıkalı değilse giden kişi nizami bir hareket yaptığı için sorun yok.

Tıkalı ise sırasını beklemediği için nefsine yenilen birisi olduğunu anlayıp kendisi için dua ediyorum. (Minibüsler hariç, ayakta insanlara zulmedildiği için hiç beklememeleri gerektiği düşüncesindeyim.)

Son olarak eskiden ben de 2. duruma sinir olurdum ama artık olmuyorum. Küçük aleni hırsızlıklar ile nefsine yenik düşmüş bu insanlar için Allah'a dua ediyorum.

edit:imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutO -- 23 Nisan 2014; 10:08:45 >
  • Trafikte kurnazlıkmı diyelim, yada kestirme mi diyelim yaparsan, o bir şekilde başına daha büyük sorunlar açıp geri döner.
  • Dediğinizin aynısını ankara yıldızda trt binasının önündeki lambalarda ve 1-2km sonra çevre yoluna girdikten sonraki ilk lambalarda yapıyolar.İlk zamanlarda yadırgayıp saydırmıştım ama o kadar yapan varki alıştım artık.İşin tuhafı trt önünde kameralarda var bu yapılan kurallara aykırı değil sanırım dolmuşçular sık yapıyor

• Geçen gün bir bir passat yayalar için yanan kırmızı ışıkta beklemek yerine, sağdaki kaldırımdan geçti.
    Ebeveynlerinin kulakları uzun süre çınlamıştır.....
  • Yolun durumuna gore yapilabilir. Trafigi tehlikeye atmayacaksa sorun degil. Mesela konuyla alakasi yok ama hani akan trafikte sag yone donmem lazim. Ama arabalardan gecemedim. Hic yavaslamadan taa ilerden donerim illaki. Kimisi akan trafikte duruyor resmen

• Başka görüşü olan :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı kavşaklarda sağa kontrollu dönüş için sarı ışık yanar, karşıya veya sola dönüş için kırmızı yanar o araç sağ tarafa dönücekse beklememesi gayet doğal
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Bazı kavşaklarda sağa kontrollu dönüş için sarı ışık yanar, karşıya veya sola dönüş için kırmızı yanar o araç sağ tarafa dönücekse beklememesi gayet doğal

Hocam öyle değil yanlış anlamışsin adam sağa geçip ordaki ışıkların önünden direk geçerek yoluna devam ediyor amaç kırmızı ışığı bypass etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Bazı kavşaklarda sağa kontrollu dönüş için sarı ışık yanar, karşıya veya sola dönüş için kırmızı yanar o araç sağ tarafa dönücekse beklememesi gayet doğal

Hocam öyle değil yanlış anlamışsin adam sağa geçip ordaki ışıkların önünden direk geçerek yoluna devam ediyor amaç kırmızı ışığı bypass etmek

Hee şimdi anladım ustat
    Eğer benim önüme geçmeye çalışırsa zaten yola vermem bu 1 2 ben dediğim gibi sağa kontrollü dönüceksem ve o şekilde karşıya geçmek için orada yolu kapatıyorsa insan gibi korna ya basmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.