Şimdi Ara

Kırmızı hap okuru olduktan sonra ikili ilişkiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 22 yaşındayım bu zamana kadar hayatımın dönemlerinde genelde aklımda ve kalbimde hep 1 kız oldu bir ilişkim bitmeden ( platonik) diğerine başlamadım, kızlara yavşaklık yapmadım, hep yardımsever oldum ve temiz kalpli davrandım ( herkese). 22 yaşıma kadar toplam 3 kız sevdim 3ünden de red yedim ve son ilişkide bir arkadaşım bana kırmızı hap olaylarından bahsedip internet siteleri, sosyal medya hesapları önerdi. İlk başta her şey güzeldi aslında benim hareketlerimin mavi hap öğretisi olduğunu bunun kötü bir şey olmadığını fakat bu yaşantı ile bir yere varamayacağımı fark ettim ek olarak karşı cins hakkında biraz daha bilgi sahibi oldum.

    Lakin okuduğum bölümde 3 erkek 14 kız dağılımı olunca ve her gün onca kızın arasında olup ayrıca onların iç dünyasına dair fikirler edindikçe okuldaki 2-3 çok sevdiğim yıllık arkadaş ilişkilerimi tek seferde kesmekten kaçınmadım.

    Şuan bundan dolayı kendimi biraz yalnız hissediyorum ama objektif düşününce ( kırmızı hap öğretisine göre ) benim haklılık oranım ağır basıyor, onlarla konuşmamam gerek ancak eskiden beri içimde sevgi olduğundan şuan onlarla konuşmasam dahi hala bende yerleri var.

    Sizce neler yapmam gerek?
    Sizce kırmızı hap olayını yanlış mı anladım?







  • Okumanı önermem .İnsanları kötüye yönlendiriyor .
  • Yada yorum yapmayayım tam okumadım çünkü .
  • kötüden ziyade gerçeklerle yüzleşmek olarak tanımlayıp ona göre gard almamız gerektiğini söylüyorlar ( onların açıklaması) ne yapacağımı bilemiyorum bu ara

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red yedim diye değil, ret yedim şekline yazılıyor hocam. Reddetmek derken, ünsüz yumuşaması oluyor. O kelime ret diye yazılan bir kelime. Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.