Şimdi Ara

Kırmızı et sıcak fırsatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
10
Favori
12.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankara da arslan et mandıra var, yıllardır alışveriş ederim çok memnunum ve lezzet tutkunlarına tavsiye ederim. çubukta kendi mandıra ve çiftlikleri var. Zincir marketlerin antrikotlarını da denedim migros u tercih ederim. Zincirlerin en lezzetlisi, tabi kendi kasabımdan alamadığım zamanlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz pahalı ama kalitelihttp://www.ozelkasap.com.tr/index.php?route=common/home

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köfteci Yusuf'Dan aldığımız dinlendirilmis antrikot u buzdolabinda birkaç gün daha dinlendirsek bozulur mu acaba? Yusuf dinlendirilmis diyor fakat genelde 1-2 gün önce paketlenmiş oluyor et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coo007 kullanıcısına yanıt
    Eğer vakumlu şekilde 1-4 derece arası bir değerde bekletirseniz bir şey olmaz.
  • coo007 kullanıcısına yanıt
    Son kullanma tarihine 1 hafta kalana kadar falan dinlendirdim ben. Hiçbir şey olmadı, gayet de iyiydi. Ama buzdolabının 0-4 derece arası soğuk bölümünde idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşıldı mi bilmiyorum. Ankara icin Kazan da et avm açıldı. Fiyatlar uygun, kalite iyi. Bir sürü kasap var. Sucuk vb de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar hiçte uygun değil. Hijyen kimsenin umrunda değil. Mangala giderken son uğrayacak durak olması münasebetiyle bazı ürünlerde fahiş fiyatlar görülüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kofteci yusuftan vakumlu antrikot aliyorum. Yag kanallari yuksek olanlari secmeme ve 3 hafta dinlendirmeme ragmen lokum gibi yumusak olmuyor.

    Not: Hem mangal hem de dokum tavada deniyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Kofteci yusuftan vakumlu antrikot aliyorum. Yag kanallari yuksek olanlari secmeme ve 3 hafta dinlendirmeme ragmen lokum gibi yumusak olmuyor.

    Not: Hem mangal hem de dokum tavada deniyorum.
    Lokum dediğin et dananın bonfile kısmıdır. Antrikot değil😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Evet orasi oyle ama ayni yumusaklikta antrikot yapilabilir sanirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 250 tl lik alışverişe 50 tl indirim ile birleşiyor. Market banka kampanyaları ile de birleşiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Çok pişiriyor olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Hem ates kaynagi hemde pisirme yontemleri olarak onlarca kombinasyo denedim hocam ama hala istedigim yumusaklik olmadi. Antrikotu bilirsiniz yarisi yumusak yarisi serttir. Yumusak yeri yeterince yumusak oluyor ama sert yeri hala sert :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Hem ates kaynagi hemde pisirme yontemleri olarak onlarca kombinasyo denedim hocam ama hala istedigim yumusaklik olmadi. Antrikotu bilirsiniz yarisi yumusak yarisi serttir. Yumusak yeri yeterince yumusak oluyor ama sert yeri hala sert :)
    Kırmızı et sıcak fırsatları
    Buyur hocam daha sonra eti yüksek dereceli tavaya atıyorsun üstü kızarana kadar sonra alıp afiyetle yiyorsun. 1inç 2.5cm tir ona göre etinizşn kalınlığının anlarsınız.


    Kırmızı et sıcak fırsatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 20 Haziran 2020; 19:53:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Hem ates kaynagi hemde pisirme yontemleri olarak onlarca kombinasyo denedim hocam ama hala istedigim yumusaklik olmadi. Antrikotu bilirsiniz yarisi yumusak yarisi serttir. Yumusak yeri yeterince yumusak oluyor ama sert yeri hala sert :)
    Mühürleme dedikleri ön işlemi uygulamalısınız, et suyunu kaybetmeden iç kısmında "içim içim" pişmeli...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Yardiminiz icin tesekkurler hocam ama bu sekilde az pismis birakinca hepten sert oluyor. En sondaki biraz katlanilabilir anca. Yoksa az pismisi bende severim ama dedigim ama yumusacik olmuyor.

    Tavayi tabiki isitiyorum hatta farkli muhurleme teknikleri uyguluyorum ama yinede istedigim yumusaklik olmuyor. Belki de benim yumusaklik anlayisim farklidir :)

    Tekrardan tesekkurler hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Muhurlemede sorun yok hocam Suyunu salmasina da izin vermiyorum ama yinede olmasi gerektigi gibi olmuyor. Marinasyon teknikleri arasinda sut kullanilanlari denemedim bir de onlari deneyecegim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Muhurlemede sorun yok hocam Suyunu salmasina da izin vermiyorum ama yinede olmasi gerektigi gibi olmuyor. Marinasyon teknikleri arasinda sut kullanilanlari denemedim bir de onlari deneyecegim
    Sirke ve yoğurt karışımı daha iyi, süte yazık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Sirke ve yogurt etin tadini degistiriyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Sirke ve yogurt etin tadini degistiriyor mu?
    Hayır, en sert etler bu karışımla 1 hafta dolapta bekletilince bile yenilebilir kıvama geliyor ve tadları değişmiyor, kuşbaşı et bile marinesiz yenmiyor artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.