Şimdi Ara

Kırmızı civa ile ilgili aldığım istihbarat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTE ve Melih Gökçek dahil birçok ünlünün yaptırdığı tedavi Rusyadan gelen civalarla sağlanıyor. Tayyip Erdoğan yakın zamana kadar gözleri çökmüş ve hızla yaşlanma sürecine girerken hiç spor yapmadan gençleşmiş olması Kırmızı civadan ötürüdür. Doktoru ise Avrasyada sadece Ankara ve Frankurt'dadır. Gürcistan üzerinden 15 bin dolara gelip Yurt içinde fiyat 10 katına çıkmaktadır.

Kaynak: Sokak İstihbarat Servisi.

not: herşeye kaynak istemeyin bizim de amcalarımız var.

• Ülke gündeminde bugün,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

Ülke gündeminde bugün,

Beni takip ederseniz çok önemli videolar ve paylaşımlar yapacağım. Zira bu konu ve benzerleri birer ön hazırlıktır. Putinin üzerinde taşıdığı 50 milyon dolarlık canlının videosunu bile yükleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gryp2100

quote:

Ülke gündeminde bugün,

Beni takip ederseniz çok önemli videolar ve paylaşımlar yapacağım. Zira bu konu ve benzerleri birer ön hazırlıktır. Putinin üzerinde taşıdığı 50 milyon dolarlık canlının videosunu bile yükleyeceğim.

hamsi kafalı uşak sen kimi kandırıyorsun putinde karadenizin adamı
  • quote:

quote:

Ülke gündeminde bugün,

Yeni bir troll doğuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı civa ile ilgili aldığım istihbarat

• quote:

quote:

Ülke gündeminde bugün,

Slime Niloya ve Minecraft videoları da olacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ülke gündeminde bugün,

Tüplü tvlerin içinde de var diyorlar bu kırmızı civa ve cinlerin kontrolünde kullanıldıkları da söyleniyor.
  • bu söylem, en az radyoların içinde cin var diyen deli said kadar gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A8E31AA1 -- 6 Ağustos 2017; 21:46:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.