Şimdi Ara

Kırmızı Asa Manifestosu ve Kafile Kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İslamiyeti yaymak adına açılmış bir YouTube kanalıdır. "Kırmızı Asa Manifestosu" olarak bahsedilen argümanlar bütünü koyacağım linkte mevcuttur, bakabilirsiniz. Videoda bahsedilen 10 argümanı incelemenizi ve yorumlarınızı rica ediyorum efendiler, en azından bir göz atarsanız müteşekkir olurum.
    http://https://youtu.be/1CPIyajU8fs

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Benim size önerebileceğim yegane şey gerçek kitaplardan okuyunuz şeyhinizin cebini doldurmak için yazdıklarından değil

    Böyle internet köşelerinde kendi kuyruğunu kovalayan köpek kabilinden yapılan tartışmalar adamı eninde sonunda pişman eder

    Tabi twitterdan beslenen ilgi trollerinden değilse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 13 Temmuz 2019; 1:41:4 >
  • İslam dinini yani dinimize geçmiyorlarsa herkesi öldürün, çoluk çocuk dahil diyen bir dini yaymak ne güzel bir kafa :) Fetih kafası güden, dinim bütün dinlere üstün kılınmak içi,n gelmiştir diye fetih, işgal ayetleri olan bir dini yayma kafası :) Dahası kendileride ( türkler ) tecavüz ve katliamla bu Arabistan dinine zorla geçirilmeye başlanmış, türk bölgesine böyle girmiş ve yayılma fırsatı bulmuş bu kanseri yayma çabasını çok zekice buluyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 14 Temmuz 2019; 18:14:9 >
  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Harbi cahilsin. Müslüman olmayan herkesi öldürmek varsa cizye neyin nesi o zaman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Çocuk 5 kuruşluk bilgin ve aklınla bana meydan okuma bir halt bildiğin yok, hatta bir halt bilmediğinden bile habersizsin, bana sadece dininle ilgili kanıt getir bunun dışında yorum yapma


    Tevbe 29 "Kitap verilenlerden (Yahudi'lerden, Hiristiyan'lardan, vb...) (Dinimizi) din edinmeyenlerle, Allah'a da, ahiret gününe de inanmayan Allah'ın ve peygamberinin haram ettiği şeyleri haram tanımayan, gerçek din olan İslâm'ı din olarak kabul etmeyen kimselerle boyunlarını büküp, aşağılanıncaya, küçük düşünceye kadar, kendi elleriyle cizye (Kafa parasi) verecek duruma gelene kadar savaşın ( öldürün ) ".......https://www.youtube.com/watch?v=HCPhbFPONPQ&feature=youtu.be



    cizye tecavüz edilip katledilmiş artık aciz kalmış artık müslümanlara çalışabilecek, müslümanlara direnemeyecek, kendi dinlerinde inat eden diğer dinlerden olan toplumlardan alınır. Böyle böyle işkence ve taktikler ile dinlerine mecbur ederler insanları, işte islam aslında böyle illet bir dindir..... Ne diyor fetih ayetinde? Dinim bütün dinlere üstün kılınmak için gelmiştir, yani fetih ve saldırı ile dininizi üstün kıldığınız, kırdığınız ezdiğiniz, saldırdığınız, tecavüz ettiğiniz insanlardan alırsınız cizyeyi...

    İnsanlar şunu aşamıyor anlıyorum gerçekten anlıyorum, hepiniz dini farklı anlatan, dini farklı yorumlayan, size farklı yediren bu dini kotaranların, bu siyasetin kurbanısınız ama bunu aşamazsanız et yığını olmaya devam edersiniz, birileri hayatınıza ve algınıza, zorla çocuk yaşta şekil verdi, bunu aşabilecek iradeyi kendinizde bulmanız lazım, aksi halde 600 sene bu katillerin dinini ilim diye öğrenen osmanlı gibi telef olursunuz, oldukça net değilmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 15 Temmuz 2019; 19:58:3 >




  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Verdiğin ayette cizye verinceye kadar savaşın diyor. Savaş bittikten sonra dinlerinde inat ederlerse öldürün demiyor.

    Diyanet meali aynen şöyle: Kendilerine Kitap verilenlerden Allah'a ve ahiret gününe inanmayan, Allah ve Resulünün haram kıldığını haram saymayan ve hak dini kendine din edinmeyen kimselerle, küçülerek elleriyle cizye verinceye kadar savaşın.

    Bir taraf İsa Allahın oğlu diyor diğer taraf Üzeyir Allahın oğlu diyor, Allaha iftira ediyor.


    Kırmızı Asa Manifestosu ve Kafile Kanalı



    Hele bahsettiğin sürenin 34. Ayetini okuyunca tüylerim diken diken oluyor. Allah Hristiyanlığı orta çağ karanlığına karşı uyarıyor.

    Kırmızı Asa Manifestosu ve Kafile Kanalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Küçülerek ne yavrum küçülerek :) resmen insanlarla dalga geçiyorlar böyle çeivirilerle, anlamayın diye abuk subuk şeyler yazıyorlar..

    Tevbe 29 "Kitap verilenlerden (Yahudi'lerden, Hiristiyan'lardan, vb...) (Dinimizi) din edinmeyenlerle, Allah'a da, ahiret gününe de inanmayan Allah'ın ve peygamberinin haram ettiği şeyleri haram tanımayan, gerçek din olan İslâm'ı din olarak kabul etmeyen kimselerle boyunlarını büküp, aşağılanıncaya, küçük düşünceye kadar, kendi elleriyle cizye (Kafa parasi) verecek duruma gelene kadar savaşın ( öldürün ) ".......https://www.youtube.com/watch?v=HCPhbFPONPQ&feature=youtu.be


    Lan zaten öldürüyorsun, dinini bütün dinlerden üstün kılmak için saldırman fetih yapman lazım, senin dinine neden geçsin insanlar yoksa?, Cizye verecek duruma gelene kadar insanları kesebilirsin, saldırabilirsin tanrın serbest bırakmış, cizye verecek duruma gelene kadar dediği, orada savaşacak kendini koruyacak insan kalmaması demek, tamamen müslümanların eline merhametine kalmaları demek, müslümanların rahatça sömüreceği kıvama gelmeleri demek, zaten bu duruma getirdiğin insanlar ölmekten beter oluyor merak etme, babalarını abilerini kaybetmiş ve müslüman tecavüzüne uygun hale gelmiş oluyorlar... Diğer ayetlere baktığında dinimize geçene kadar onları öldürün yazdığını görebilirsin, görebilirsinde ben bu ayetleri 50 kere atmak zorunda değilim bir kere attığımda oku anla elli kere sorma tamammı çocuk?!



    ŞUNU net OLARAK ANLAMANIZ GEREKİR Kİ İSLAM DİNİNDEKİ SALDIRI DİNİNDEN OLMAYANLARA KARŞI DİNLERİNE GEÇMEDİKLERİ İÇİN YAPILIR, BUNU BU TARİHDE DE BÖYLE OLDU AYETLERDE DE BÖYLEDİR ARTIK UYANIN, BU YALANI BU UYUDURUK DİNİ ÇÖZÜN...


    Fetih, 28 "Dinini bütün dîn'lerden üstün kılınmak üzere resulü ile gönderen O'dur..." ( Diğer dinlerden olan insanlar istemese bile dinini onların dinine üstün kılacaksın. Dinini tüm dinlere üstün kılacaksın.. Dinini fetih ile tüm dinlere nasıl üstün kılabilirsin? Saldırarak, keserek ve tecavüz ederek..

    Tevbe Suresi, 14. ayet: " ( Kafirlerle ) Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin; sizi onlara galip kılsın ve mümin toplumun kalplerini ferahlatsın."
    Yani Bu allah’ın çok değişik çalışıyor düşünce sistemi. Misal insanlarla iletişim kurmak için Postacı peygamberler tayin ediyor, insanları cezalandırmak için de "Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın" diyor. Kendi kendine bir iş yapmıyor, tembel biraz galiba. Bi de hani ceza yeri cehennem idi?

    Enfal suresi 39. ayet: "Fitne kalmayıncaya ve insanların Allah’ın dininin egemenliğini kabul etmelerine kadar onlarla savaşın."
    Yani Işıd ne diyor, londra’ya da New York’a da saldıracağız. Saldırmaları gerekir, çünkü Allah böyle istiyor. "Yeryüzünde" diyor, tüm dünyada, "Allah’ın dininin egemenliğini kabul etmelerine kadar" savaşacaklar. Kamboçya’ya bile gelecekler eğer güç ele geçirirlerse. Allah’ın sözüne şirk koşmak istemiyorsan katıl sende!

    ( Burada Enfal suresi 39 ayeti ile dikkat çekmek istediğim çok önemli bir konu var özellikle dikkat edin arkadaşlar lütfen şu siyasi ağza aldanmayın, islam dininde ve Kur-an'da şöyle bir uygulama vardır, dinlerinden olmayan herşeyin üstüne fitneci, zalim, azgınlar, gerçeği inkar edenler gibi sıfatlar yapıştırırlar, ayetleri dikkatli incelediğinizde dinlerinden olmayanların üstünde hep bir azgınlık, zalimlik ve fitnecilik etiketi vardır, bu bir yalan göz boyama, yönlendirmedir, bu etiketi yapıştırdıkdan sonra direk onların dininize geçmemeleri yüzünden öldürülmesi gerektiğini yazar, ( yani sen şöyle düşünürsün, " Onlar zalim, azgın ve fitneci? O halde ölmeliler, işte sende yaratmak istedikleri düşünce biçimi budur") Hani onlardı zalim olan? Sen onları dinine geçmiyorlar diye öldürülmelerini istiyorsun? Buradaki yalana ve palavraya lüften dikkat edin, fitneci, zalim, azgınlar bunların hepsi islam dininden olmayanların üstüne yapıştırdıkları etikettir, sizleri aptal yerine koyup yönlendirmek için yaparlar bunu, Daha sonrada dinlerinden olmayan herkesin azgınların, fitnecilerin öldürülmesi gerektiğini filan yazarlar, bu çok önemli... Çocukları ve masumları düşünün, sizleri aptal yerine koymalarına izin vermeyin, bir toplum tümden nasıl azgın, fitneci ve öldürülmesi gereken zalimler olabilir? Sizin dininizden olmak istemeyen azgın ve zalim öylemi? İslam dinini kotaran haydutlar ayetlere uygun olarak bir yere saldırdığında oranın efendisi olur ve orayı sömürürler, kadınları ve çocukları fahişe köle yaparlar, kölelik islamda yasaklanmamıştır, köle alınması ayetlerde serbesttir, ayetlerde sözde evrenin yaratıcısının muhammede ve yandaşlarına ganimet insanlar vadedilmesinden bolca bahseder...) Hatta bazı ayetlerde bu dinimizden olmayanlar azgındır, fitnecidir sahtekarlığını öylesine benimsemişlerdir ki anasını babasını azgınlığa ve dinimizden olmamaya sürükleyeceği için çocukları bile öldürün ayetleri vardır, bu ne demek? Dinimiz söz konusuysa çocukları bile öldürebilirsiniz demektir, yani kafir çocukları bile öldürebilirsiniz... ( Bu konuyla ilgili ayetler daha aşşağıda mevcut )


    (47/MUHAMMED-35: Üstün durumda iken gevşeyip BARIŞA çağırmayın. Allah sizinle beraberdir. O amellerinizi asla eksiltmeyecektir.) ( İnsanları acımadan kesip biçmene, tecavüz etmene ve çocukları doğramana rağmen, tanrı seninledir, seni cennetine sokacaktır, senden bir şey eksiltmeyecek kaybın olmayacaktır rahat ol )

    Tevbe 29 "Kitap verilenlerden (Yahudi'lerden, Hiristiyan'lardan, vb...) (Dinimizi) din edinmeyenlerle, Allah'a da, ahiret gününe de inanmayan Allah'ın ve peygamberinin haram ettiği şeyleri haram tanımayan, gerçek din olan İslâm'ı din olarak kabul etmeyen kimselerle boyunlarını büküp, aşağılanıncaya, küçük düşünceye kadar, kendi elleriyle cizye (Kafa parasi) verecek duruma gelene kadar savaşın ( öldürün ) ".......https://www.youtube.com/watch?v=HCPhbFPONPQ&feature=youtu.be

    ŞUARA Suresi 201: Acıklı bir azabı görünceye kadar inanmazlar.

    ŞUARA Suresi 203: Bu azap onlara, ansızın geliverecektir.

    ŞUARA Suresi 208: Kaldı ki, hiçbir toplumu önceden uyarmadan yok etmemişizdir. ( İslam dinine inanmayanlara ne olurmuş? Ne uygunmuş onlar için? )


    ENFAL ( ganimet ) 40: (ÖLDÜRÜLME NEDENİN NE KARDEŞİM? BİRİLERİ "BİZE SALDIRDILAR, YOK BİZE EZİYET ETTİLER, YOK BİZE TEHDİT OLUŞTURDULAR" DİYOR, ÖLDÜRÜLME NEDENİNİ SANA DAHA KAÇ KERE YAZACAK BU KİTAP?) Ve dinimizden yüz çevirirlerse artık bilin ki Allah sizin yardımcınızdır ve o, ne güzel dosttur, ne güzel yardımcı. ( öldürün )

    ENFAL ( ganimet ) 38: Kâfir olanlara de: Dinimizi inkarlarından vazgeçerlerse bağışlanacaklardır. Fakat dinimize geçmezler inkarlarından vazgeçmezler ise önceki (toplumlara uygulanan) sünnet, uygulanacaktır... ( hepsi öldürüleceklerdir )



    ENFAL ( ganimet )12: Hani Rabbin meleklere: “Ben sizinleyim, haydi inananlara destek verin!” diye vahyetmişti. Ben kâfirlerin ( dinimizden olmayanların ) yüreğine korku salacağım. Artık siz de vurun boyunlarını Doğrayın parmaklarını!

    Enfal ( ganimet ) 13 ( Neden boyunlarını vurun? ) Çünkü onlar Allah'a ve Resulüne KARŞI geldiler. ( bizi takmadılar dinimizi seçmediler ) Kim Allah'a ve Resulüne KARŞI gelirse, bilsin ki Allah'ın azabı çok çetindir. ( Bu ayete arapçasından bakın bizim din kotarıcıları dininizi çözemeyin diye savaşanlar, saldıranlar diye çevirmiş millet bu dinin ne halt olduğunu anlamasın diye, ayette size saldıranlar, sizinle savaşanlar diye bir kelime kesinlikle yok, karşı gelenler sizi dinlemeyenler diyor... Yinede türkçe çevirilerde de doğrusuna rastlamak mümkün )

    Tevbe, 33 O (Allah), müsrikler hoslanmasalar da (kendi) dinini bütün dinlere üstün kilmak için resûlünü hidayet ve Hak Din (Islâm) ile gönderendir"

    Saff 9 Müsrikler istemeseler de dinini (Islâm'i) bütün dinlerden üstün kilmak için peygamberini hidayet ve hak (gerçek dinle) gönderen O'dur"

    NİSÂ-89: Sizin de kendileri gibi inkar etmenizi istediler ki onlarla bir olasınız. Artık Allah’ın yolunda hicret edinceye kadar onlardan ( Öldürülmemek için müslümanım diyen ama gerçekte bu barbar dine asla geçemeyecek olanlardan ) dost edinmeyin. eğer hicretten yüz çevirirlerse o taktirde onları nerede bulursanız yakalayın ve onları öldürün. ( BU AYETTE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ AÇIKÇA FİRAVUNUN( PEYGAMBER) SÖZLERİNE İTAAT ETMEYEN İNSANLARIN, HEMDE AYNI DİNDEN OLAN İNSANLARIN bile ÖLDÜRÜLMESİ EMREDİLİYOR, BÖYLELİKLE ÖLÜM TEHDİTİ İLE DİN AYAKTA KALIYOR VE YENİ DOĞAN ÇOCUKLARIN BEYİNLERİNE EMPOZE EDİLEBİLİYOR, İSTERSEN ÇOCUĞUNUN BEYNİNE BU DİNİ EMPOZE ETME, SONUNUN NE OLACAĞINI ELBETE BİLİYORSUN )


    ENFÂL-35: Onların ( kafirlerin ) Beytullah’ın yanında (Mescidi Haram’da) dua ve namaz niyetine yaptıkları ibadetler, ıslık çalıp el çırpmaktan ibarettir. Şimdi, (ey halleri böyle olan inkârcılar! İnanç, söz ve davranışlarınızla) sürekli küfrünüzü ( DİNİMİZİ İNKAR ETMENİZDEN DOLAYI ) ortaya koyduğunuzdan dolayı tadın artık ( şimdi ) hak ettiğiniz (öldürülme) azabını!)

    Enfal ( ganimet ) 14: ( Dinlerini dayatmak için ganimet ve kadın aşkıyla saldırdıkları, efendiliklerini kabul etmeyen insanlar can çekişirken ) İşte gördünüz ya, şimdi tadın acıyı; kafirlere AYRICA cehennem azabıda vardır!....

    TEVBE-111: Allah, mü’minlerden canlarını ve mallarını karşılığında kendilerine Cennet vermek üzere satın almıştır. ( hayırlı işler tanrım :) ) Artık onlar Allah yolunda savaşırlar ve öldürürler veya öldürülürler. Allah, bunu Tevrat’ta, İncil’de ve Kur’an’da kesin olarak va’detmiştir. Kimdir sözünü Allah’tan daha iyi yerine getiren? ( islam dinini dayatmak, cihad için, diğer insanlara zorbalıkla, katliamla ve tecavüzle dininizi dayatmanız için Allah sizin canınızı huri ( cennet sermayesi ) ve cennet ödülleriyle ( şarap nehirleri, altın takılar vb ) ile satın almış... İşte bunlar o zamanki insanları kandırabilecekleri, enayi yerine koyabilecekleri palavralardı, bugün bu palavralarla Türkiye'deki insanları aptal yerine koyamayacakları için, insanlara dini anlamadıkları bir dilde dayatıyor, dualarını, ezanı ve ibadetlerini arapça, anlamadıkları bir dilde uygulamalarını sağlıyorlar, bunun nedenini soranlarada cennetin dili arapça ya da Kur-an arapça indi gibi saçma cevaplar veriyorlar, yav arkadaş bir insan anlamadan nasıl ibadet edebilir? Nasıl anlamadan var oluşunu bir ideolojiye adayabilir? Gerçekten bu din denen zehir ile tam bir pisliğin içindeyiz.



    (BEYYİNE/6) "Gerek kitap ehlinden (Yahudi'lerden, Hiristiyan'lardan, vs...) gerekse puta tapanlardan olsun inkar edenler muhakkak, cehennem ateşindedirler. Orada ebedî olarak kalacaklardır. Onlar, insanların en şerlileridir." Yahudilerin ve Hristiyanların ortak din şablonuna yani semavi din mensuplarına "Ehl-i Kitap" denir. Kur'an-ı Kerim'de Ehl-i kitaptan çokça bahisler vardır. Ehl-i Kitap arabın dinini tanımaz uydurma bulur ve özellikle muhammedi kabul etmediklerinden kafirdirler.
    ( Hristiyanlara ve museviler islamın tanrısını, peygamberini ve dinini tanımaz, çünkü her birine göre sadece kendi dinleri ve tanrıları gerçektir,
    Kur-an'da şirk koşan ve inkarcılar dediği diğer dinlere inanan, arap dinini ve tanrısını tanımayan diğer dinlere bağlılığı olan kişilerdir...


    Ali İmran-115. Onlar ne hayır işlerlerse işlesin, cezasız bırakılmayacaklardır. Allah, kendisine karşı gelmekten sakınanları bilir.


    Dinimiz inkar edilecekse, dinimizden çıkılacaksa, dinimiz söz konusu ise yetişkinlerin yanında çocukların bile öldürüleceği ayetler....


    Kehf/74. Yine yola koyuldular. Nihayet bir erkek çocukla karşılaştıklarında, adam (hemen) onu öldürdü. Mûsâ, “Bir cana karşılık olmaksızın suçsuz birini mi öldürdün? Bu çocuk yetişkin olduğunda büyük bir Allah düşmanı olacaktı, kafir olacaktı

    Kehf/80. “anası babası dinimizden olan insanlardı. Çocuğun kafirliği ile onlarıda azgınlığa ve dinimizi inkara sürüklemesinden korktuk.”

    KEHF-81: ( Ve bu hikmetle çocuğu öldürdük ) Rablerinin onlara, bu çocuğun yerine daha hayırlı bir çocuk vermesini diledik.”

    Yani burada Dinimiz inkar edilecekse, dinimizden çıkılacaksa, dinimiz söz konusu ise (( bırakın dinimizden olmayan yetişkinleri )) çocukları bile öldürün diyor. Öğretiye bak.

    Anası babası dinimizden olan insanlardı yani mu'mineyni : iki mü'min (mü'minler) di diyor.. Bak üstüne basa basa dinimizden olan insanlardı diyor.. Burayı iyi anladıkmı???

    ve kufren : ve küfür (inkâr) ve daha sonra en yurhika-humâ: ( onları sürüklemek )

    kufren: küfür (inkâr) ve tugyânen (azgınlık) yani anası babası dinimizdedi diye üstüne basa basa yazmış mümin demiş daha sonra bu çocuğun onları küfre inkara ( inkar ve azgınlığı bir arada yazmış, bu dinlerde sıkça kullanılan bir kurnazlık ve taktikdir. Yani iyi olan herşeyi kendi dinlerine yamarlar, kötü olan her şeyi ise dinlerinden olmayanlara yamarlar... :) Özetle bu arabistan dinine inanmamak aynı zamanda azgınlıkmış, azgınlık dinimizi inkara yol açmıştır gibi bir algı yaratıyor, siyaset yapıyor böyle bir algı yaratıyor, siyaset yapıyor ) yani bu mümin anne ve babayı dinimizi inkara sürüklemesinden korktuk, dinimiz söz konusuydu diyor, dinimizin inkarı söz konusu sebebiyle çocuğu öldürdük diyor....?
    İlâhiyatçı Prof. Dr. İlhami Gülerhttps://www.youtube.com/watch?v=k9uNJEo6NgA ( Bakın buradaki eleman konuya değinmiş ama korktuğu için eksik değinmiş :) anasını babasını arabistan dininden çıkartıcakdı o nedenle öldürüldü diyemiyor, sadece yanındaki o bahsettiğim yapıştırılan etiketten bahsediyor yinede hakkını vermek lazım en azından çocukların öldürülmesine değinmiş, tabiki bu konuyu ben daha açık olarak sizlere sundum, çünkü böyle bir şeyi kimse ekranlarda açıklayamaz, sonuçda bu din ölüm ve katliam dinidir, ama merak etmeyin gelecekde bu dinden eser bile kalmayacak aynı kendisinden önceki barbar dinler gibi )




  • coupant kullanıcısına yanıt
    Sen yahudi hahamlarla uğraşacağına kendi ülkeni yöneten, insanları tehdit eden, hak yiyen, insan katleden din tüccarlarını çöz.. 15 temmmuz tezgahını ortakları ile kurgulayıp kaos ortamında diktatör imparatorluk kuranları çöz, senin ülkende durum daha vahim çocuk :) Sen abd nin neden dinci yapılanmaları seçtiğini sanıyorsun? Çünkü din yalandır ve yalan seni yerinde tutar gelişmeni engeller... Yoksa nerede hani ürettiğin teknolojiler ve bilim?? Donunun çizimini bile batıdan alıyorsun, sen ülkendeki hak yiyicileri çöz, sonra onun bunun hahamına bak çocuk!!!

    iki tane abd kuklası akape ve feto e artık bunların 15 temmuz kurgusunu anlamanız lazım, iyi kötü polis oyunu kurgula, insanları kurban et, daha büyük ekmek gelecek, darbe ile ohal, ohal ile sesi çıkanın boynu vurula, sesi çıkanı kendi ortaklarından ilan et imparatorluğu, :) hepinize kolay gelsin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 15 Temmuz 2019; 21:12:37 >




  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun zırvalamışsın. Mantık senin dediğin gibi olsa, yani cizye verecek duruma gelince nasıl olsa hepsi Müslüman olacak diye düşünülse, (ölmekten beter oluyorlar çünkü senin ifadenle) müşrikler için de aynı ayetler inerdi. Onlarla da cizye verinceye kadar savaşılması emredilirdi. Ancak kuran onlarla İslamı kabul edinceye kadar savaşın diyor. Bu ayrım çok önemli. Kuran müşrikleri daha tehlikeli buluyor ki öyledir.

    İşid denen örgütü abd kurmuştur. En büyük zararı da Müslümanlara vermektedir. ABD kendisine yönelecek İslami tehdidi ta baştan bu şekilde bertaraf ediyor. Kendi kurduğu örgüte her türlü pisliği yaptırıp bak Müslümanlar böyle diyor. Senin gibi ibişler de atlıyor. Amerikan kuklası olmaktan öteye gidemiyor.

    Fetih süresi 28. Ayette saldırın falan demiyor. O senin abuk sabuk yorumun.

    Enfal süresi 39. Ayet. Fitne ortadan kalkıncaya kadar onlarla savaşın denmiş. İslamın indiği dünya orta çağ karanlığına sürüklenen bir dünya. İslam toplumları engizisyon yaşamadı ise bu İslamın nuru sayesinde olmuştur. Adam seni silahlı gücüyle cadı deyip yakıyor, silaha çiçekle mi karşılık verin demesi gerekiyordu?

    İşte şimdi fetih suresi 28. Ayet daha bir anlam kazanıyor. İlerleyen yüzyıllarda Allahın uyarılarına kulak tıkayanlar tevbe süresinde rahiplerin, hahamların haksız kazanç elde ettiği uyarısını dikkate almayanlar en sonunda o rahiplerin zulmünden kaçamaz hale geldi.

    Tevbe süresinin ilerleyen ayetlerinde çıkar için savaşmak ayıplanır. Hatta peygamberimize bu seni imrendirmesin diyor. Tevbe süresi 55. Ayeti aç oku cahil. Kuranı kendi yazsa tutup da o ayeti oraya koyar mı? "

    Allah'a tembel demişsin. Tevbe süresi 40. Ayette savaşmayan münafıklardan bahsedildikten sonra Allahın peygamberine yardım ettiğinden bahsediliyor. Siz ona yardım etmezseniz Allah ona yardım etmiştir denmekte.



    Kırmızı Asa Manifestosu ve Kafile Kanalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Maide suresi 82. Ayeti oku çocuk. Orada büyüklük taslamayan keşiş ve rahiplerden bahsedilmiş çocuk. Ki Katolik kilisesi zulmüne karşı ilk köylü ayaklanmalarını bu keşişler örgütlemiştir.

    Kırmızı Asa Manifestosu ve Kafile Kanalı


    Ayetten çıkan sonuç inançlı insanların en büyük düşmanının müşrik ve yahudiler olduğu. Bakara suresinde de dönemin en güçlü ülkeleri mecusi olan Sasani ve Bizans olmasına rağmen uzun uzun yahudilerden bahsediliyor. Allah asıl tehlikenin yahudi ahlakı olduğu konusunda insanlığı uyarıyor.

    Werner Sombartın yahudiler ve modern kapitalizm adlı eserini okursan abd ahlakının damıtılmış yahudi ahlakı olduğunu görürsün. Protestanlığın yahudi mezhebi olduğunu görürsün.

    Peki nedir o ahlak: Çok kazanmak için yalan söylemek, müşteri çekmek için fiyat kırmak, reklam yapmak. Dükkanında her ürünü satmak. Avrupada bunlar ayıp karşılanırdı. Sadece bir ürün satabilirdin. Dükkanın vitrinini cezbedeci şekilde düzenleyemezdin.


    Şimdi tüm bunları niye anlatıyorum. İnsanlığa kan kusturanlarla Kuranın fitne sebebi gördüğü kitle aynı kitle. Yahudiler ve müşrikler. Yahudileri anladık; müşrikler niye tehlikelidir peki? Çünkü pagandır ve paganlık özü itibariyle insan kurban edilmeli der. İnsanlık düşmanıdır bu yönüyle. Allah elbette ki bu inanca müsaade edemez ve etmemiştir.

    Şunu göremiyorsun. Abd faturanın İslama çıkarılmasını beceriyor. Cahil halkımız da inanıyor.

    Senin nefret ettiğin her ne varsa Kuran bu nefret ettiğin durumlara sebep olanlara karşı mücadele edin diyor. Mücadele edin dedi diye Allaha kızıyorsun. Ne diyeyim Allah hidayet nasip etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 15 Temmuz 2019; 22:6:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • coupant kullanıcısına yanıt
    Kur'an islam dinini kabul edinceye kadar herkesle savaşacaksın, herkesi öldüreceksin diyor, dinimi bütün dinlere fetihle saldırı ile üstün kılacaksın diyor, bitti... " İnsanların öldürülme nedeni senin dinine, yani türk bölgesinede bu şekilde ölüm ve tecavüzle girmiş bu dinin kabul edilmemesi sebep bu... FETİH ayetlerini FETİH kavramını kafana göre bir yerlere çekmeye çalışmışsın, isteyen açar bakar FETİH suresini baştan sona okur, fetih neymiş ne anlamda kullanılmış Kur-an'da da gayet açık, FETİH saldırı ve işgaldir.... Ayrıca Enfal 39 gibi ayetlerdeki fitne, fücür, zalimler kaka adamlar palavralarının Kur-an'daki yerini daha önce açıkladım ayetleri yuta yuta yazıp benimi kandıracaksın? Yav çocuk güldürme beni ayetleri silip silip istediğin yerlerini yazmışsın... Şu bölgenize tecavüzl, katliamla girmiş din için kendinizi bu kadar düşürmeyin, onursuzluğunuz ve gurursuzluğunuz midemi bulandırıyor... Git ayetleri oku benim sana ayırdığım zamanda bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 17 Temmuz 2019; 9:20:25 >




  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Türk bölgesine girenler yezidin torunlarının egemenliği döneminde girenler. Peygamber torununu katledenler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Amerikan kuklası seni yönetenler ve ortakları fetodur, yani dini kullanan tayfa madem Amerika islam dinine düşman neden feto ve akape gibi bu katliam dinini kotaranları adamı kuklası olarak seçiyor ve onlarla çalışıyor? :) akapeyi kim kurdu, feto kimin maşası?? Siz o kadar safsınız ki halen akape ve fetoyu ayrı şeyler sanıyorsunuz, bunlar aynı kafadaki dini kullanan abd çanakçısı gruplar ve 15 temmuz gibi bir tezgahla iyi kötü polis ayağına yatarak korku ve kaos ortamında başınıza baş kesen imparator oldular, işin ilginç tarafı abd toplumumuzu iyi araştırmış olmalı ki buna halen bie tepkiniz olmadı, sizlerin kapasitesini iyi çözümlemiş :) Şimdi tam olarak ipler abd nin elinde....

    Kur-an ayetlerini uygulayan müslümanlar onlar, muhammedin torununu muhammedin ismini kullanıp krallıklarının ellerinden almaması için öldürdüler. Muhammedin ürettiği siyasetin ekmeğini kendileri yemek için yani, sizler sıradan insanlar dinleri çözemez, önünüzde ayetler duruyor ama halen görmüyorsunuz, önünüzde bu ayetler uygun tarih duruyor görmüyorsunuz, muhammedin bu ayetlere uygun katliamları var halen anlamıyorsunuz.


    Fakat sizleri anladığımı söylüyorum, bizlere bu böglede bu dini kotaranlar bu katliam dinini farklı bir şekilde anlattı, bizler bu dini farklı bildik, ben eski bağnaz bir müslümanım, ağır baskın din eğitimi verilen yerlerde geçti çocukluğum, senin bana din adına öğretebileceğin hiç bir şey yok. Ne yazık ki bu sistemin bir ürünüsün. Bense bu beyin yıkama sisteminden, bu zihinsel gerçeklikten 15 sene araştırma sonucu anca kurtuldum, yani bu bölgedeki dinin argümanlarını buraya yazman benim üzerimde hiç etkili olmuyor. Olaya Dünya açısından bakmadan benim karşımda asla duramazsın, bir bak Dünya'ya senin dinindenmi ibaret... Önce bir bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 16 Temmuz 2019; 13:34:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupant

    Verdiğin ayette cizye verinceye kadar savaşın diyor. Savaş bittikten sonra dinlerinde inat ederlerse öldürün demiyor.

    Diyanet meali aynen şöyle: Kendilerine Kitap verilenlerden Allah'a ve ahiret gününe inanmayan, Allah ve Resulünün haram kıldığını haram saymayan ve hak dini kendine din edinmeyen kimselerle, küçülerek elleriyle cizye verinceye kadar savaşın.

    Bir taraf İsa Allahın oğlu diyor diğer taraf Üzeyir Allahın oğlu diyor, Allaha iftira ediyor.





    Hele bahsettiğin sürenin 34. Ayetini okuyunca tüylerim diken diken oluyor. Allah Hristiyanlığı orta çağ karanlığına karşı uyarıyor.

    Yahu bunu islam alimleride yapıyor ne farkı var ki.Dini enstrüman bellemiş her kim varsa ticaretini yapıyor neden ortada bir ürün yok hizmet yok ama karşılığı kazanç yerine göre bol.Ama sözde bunlar yardımcı vakıf olmalı sen ise bir ticari araç ehli yapmışsın.Bu kötü olguyu avrupa ab iyice kötüye gitmeden yüzyıl savaşı ve sonrasında dini reformla atlatmış şuanda dinin etkisi avrupada abde yok ama hristiyanlık olarak adı geçer ha oradaki dinlerin hayatla konumu ile bizdekinin durumu farklı bizdeki durum biraz daha devletleşmeye yakın çıkan çıkarılmış bir şey olduğu için bir hayat rehberinden çok devletin yönetimi aile yönetimi aile ve devlet hukuku şekilde nerdeyse bir anayasa kitapçığı gibi durur yani bunu devlete ek bir usül olarak kullanamazsın hristiyanlık ve musevilikten farklıdır bu nedenle islam kendi görüş tarzı olan şeriatı benimser çünkü hristiyanlık ve musevilikten öte islam karı kocanın ikili ilişkisine kadar girer ana baba hakkı savaş hukuku cezalandırma gibi yöntemlerde vardır.Yani bir nevi hukuk sistemi aygıtıdır.Bu nedenle batıdaki reformu islam üzerinde denemek baya zor gibi görünüyor hem bunu aşabilecek o dayanım gücü doğuda yok çünkü doğuda cehalet kol geziyor.İnsanları eğitmekten çok bir şey hakkında doldurmak ve silah gibi kullanmak daha kolay.




  • Abraham dinleri ( islam dahil ) zaten ticareti yapılsın diye geliştirilmiş siyasi ideolojilerdir, yoksa dini kullanmayacaksa ne diye uğraşsın kral ve firavun onca parayı döksün, çocuk yaşta insanların beynini zorla kullandığı din yapsın değilmi? :) Dinin getirdiği kazanç o din ile şekillendirilmiş insanlardır, o insanları kontrol etmek ve sömürmektir, Dünya'da insanları kontrol etmek kadar büyük bir rant ve kzanç varmı? İşte din bunu yapan sahtekarların ürünüdür, herhangi bir ibrahimi dine inanıyorsanız sizde bu sahtekarların tezgahındasınız demektir.
  • Abd'nin kurgusu Türkiye'yi din denen yalanın içine hapsetmektir, bunun içinde dini kotaranları iktidar yapar dini kotaranlarla çalışır.. Türkiye'nin özgür bir akla ve zihne sahip olmasını istemez, gerçek Dünya'da yaşayan, hür zihne sahip bir topluma sahip olmasını istemez, çünkü bu olursa Türkiye gelişir.. Gelişirse Orta doğudaki küçük abd ülkesi büyük İsrail projesi yatar... Türkiye'nin özgür ve gerçek Dünya'da yaşamasının, bilim ve uzayla uğraşmasını istemez.. Bunun yerine akape gibi gerçek barbar islam dinini ülkede hakim kılacak zorba diktatör, gerici bir yönetimin olmasını, tüm toplumun zorla çocuk yaşta arabistandan bölgemize kan ve ölümle girmiş dine möecbur olmasını ister, bir düşünün bakalım hangisiniz dininizi seçtiniz??

    Abd Türkiye'nin gerçek Arabistan dininine gömülmesini ve tamamen ahmaklaşmasını istiyor, Türkiye'deki islam dini sizin yutacağınız islam dini, size sevgi ve barış dini diye yutturulan din ama bu gerçek islam dini değil... Bu size hoş gösterilen sizin inanacağınız vicdanınıza ve kültürünüze uygun yumoş islam diniydi.... Gerçek islam dini hangisi?

    Mâide Suresi - 38: Hırsızlık eden erkek ve kadının yaptıklarına karşılık olarak ellerini kesin.

    Fetih 28 ( işgal, savaş ayetleri, Fetih suresini okuyun ) "Dinini bütün dîn'lerden üstün kılınmak üzere resulü ile gönderen O'dur... ( Zorbalıkla, savaşla, katliamla, tecavüzle, işgalle dinini toplumlara dayatmayı, asimilasyonla çocuklarını zehirlemeyi kafasına koyan bir anlayış evrenin yaratcısı varsa bile ondan gelmez, bu kafa siyasi ve güç elde amaçlı kurgulanmış, sahtekarlardan çıkmış gayet açık)

    İslam dinine karşı gelenlerin, islam dinini kabul etmeyip ona direnenlerin, islam dinini temsil eden efendilerle savaşanların cezası nedir?

    MAİDE-33 Allah ve peygamberiyle ( Allah ve peygamber dediği aynı zamanda bu imgelerini kullananlar halife, emir, efendi hazretleri, şeyh gibi efendilerle, çünkü bunlar sözde Allahı temsil ediyor ya!! Tarih boyunca bu tür sahtekarların hepsi tanrıları ya da tanrıyı temsil etmiştir, bu siyaset böyle işler ) savaşanların, bozgunculuk ( bu Allah'ı temsil ettiğini söyleyen kişilere ( bugünün akapesi, fetosu ve dini kullanan bütün partiler gibi ) bunlara sıkıntı çıkaranların "biz Allah'ı temsil ediyoruz bize boyun eğeceksiniz" dediklerinde bozgunculuk yapıp inanmayanların, karşı koyanların, saltanatlarına efendilikerine muhalefet edenlerin cezası öldürülmeleri yahut asılmaları veya ELLERİNİN AYAKLARININ ÇAPRAZLAMA KESİLMESİ yahut yurtlarından sürülmeleridir.

    Yani akape ve ortağı feto yönetimi tam olarak eline alır ve toplumun çoğunluğunu kekleyip desteğini alırsa, akape gerçek islam dini ile kendini uzun yıllar tanrının temsilcisi diye bu ayetlerde olduğu gibi halife ilan edip, biz Allah'ı temsil ediyoruz Allah'lamı savaşıyorsunuz deyip, kendilerini eleştiren herkesin ellerini ve ayaklarını çaprazlama kestirebilir, işte o zaman korku ve karanlık gerçek yüzünü gösterir, sizler o kadar safsınız ki İran'dan bile ders almıyor oradaki sistemin aynen böyle olduğunu göremiyorsunuz, Oradaki sistem insan kesme üzerine çünkü gerçek barbar islam dinini uyguluyorlar :)

    Evet şimdi islam dininden olduğunu sanan arkadaşlar neden hırsız diye insan doğramıyorsunuz? Neden islam dinini eleştirdi, islam dinine karşı koydu, islam dinine karşı savaştı diye insanların ellerini ve ayaklarını kesip canlı canlı sergilemiyorsunuz??? Siz kafirmisiniz?
    Buyrun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 17 Temmuz 2019; 10:20:46 >




  • Cımbızcılar gelmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kral-Benim K kullanıcısına yanıt
    Ayetler yukarda cımbızlanmışsa cımbızlanmamışını getir hadi göreyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 18 Temmuz 2019; 7:55:59 >
  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Sana demedim neden üzerine aldın ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kral-Benim K kullanıcısına yanıt
    Bende ayet yazdım isim belirt o halde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.