Arkadaşlar bu 3 ilden birinde yaşamak istiyorum. İstanbuldan bıktım artık. Mesleğim grafik tasarım buralarda iş bulma ihtimalim sanırım yok. Bu 3 ilde en yaygın meslek hangisidir?
Birde bu 3 ilden hangisi temiz nezih sakin bir yerdir. Trakya insanı çok sıcak kanlıdır zaten ama yine sizin tecihlerinizi alim. Hangi il, hangi iş.
İstanbuldan kesin gidicem ciddi bir konu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
corlu temiz ve super bir yerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Tai-chi
corlu temiz ve super bir yerdir.
Güldürme beni
Soruna gelecek olursak nüfus bakımından en iyi yer Kırklareli İş bulma şansın niye olmasın ki?
Ben de gelip Edirne diyim tam olsun bari
Edirne Merkez orta halli kişilerin çok rahat geçinebileceği bir yer.. Ben öğrenci olduğum halde bana cazip geliyor.. İş konusuna gelince her yerde asılı kağıtlar var eleman arayan Grafik tasarım olarak nasıl ve nerde bir iş bulurum diyorsan pek yardımcı olamam ama sakinliği ve rahatlığı konusunda Edirne BENCE tercih edilmelidir..
Edirne iyidir.Tekirdağda fena sayılmaz.Denizinin olması bir artı tekirdağ açısından.Gelişmeye de başladı son 2 yıldır.Grafik tasarım olarak pek bilgi veremem, ancak iş imkanları bulabilirsin sanırım.
Lüleburgaz
lüleburgaz ama senin dediğin iş burda varmıdır onu bilemem
Trakya İstanbul un arka bahçesi gibi oldu . Yoğun göç nedeniyle çok bozuldu ve devam edeiyor ne yazık ki bozulmaya. İş açısından Çorlu biraz daha iyi ama ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme