Şimdi Ara

Kırımlı (2014) | Murat Yıldırım - Selma Ergeç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kırımlı (2014) | Murat Yıldırım - Selma Ergeç


    Kırım Türklerinin hafızası olarak tanınan yazar Cengiz Dağcı'nın "Korkunç Yıllar" adlı romanından uyarlanan Kırımlı filminin çekimleri başlamak üzere. Kendisi de filmlere konu olacak deneyimlere sahip olan Cengiz Dağcı, romanında, II. Dünya Savaşın'da Nazi kamplarında tutulan Tatar esirlerinin çektiği acıları ve bu büyük dramı paylaşıyor.

    Geçtiğimiz gün İstanbul Hilton Otel'de yapılan basın toplantısı ile tanıtılan filmin yönetmeni Burak Cem Arlıel. Başrol oyuncuları arasında bulunan isimler ise Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Bülent Alkış, Gülçin Santırcıoğlu, Burç Kümbetlioğlu şeklinde. Basın toplantısında bulunan Ergeç projeye olan inancını dile getirirken, Yıldırım ise çekilen acıların unutulmaması gerektiğini belirtti. Atilla Ünsal ve Nil Ünsal'ın senaryosunu yazdığı filmin çekimleri ise 24 Ocak tarihinde başlayacak.

    Detaylı bir ön hazırlık sürecinde olan filmin çekiminde kullanılmak üzere Bolu Aladağlar'da yapımı aylar süren özel platolar inşa edildi ve Nazi kamplarının gerçeğine en yakın haliyle tasarlanması için yoğun bir çaba harcandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 27 Kasım 2014; 8:58:16 >







  • Güzel proje.
  • başlığı karımla korkunç yıllar diye okudum:/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selma Ergeç, Nazi kampında!

    Oyuncu Selma Ergeç, İkinci Dünya Savaşı'nda Kırım Türkleri'nin yaşadığı acıları anlatan "Kırımlı/Korkunç Yıllar" filminde rol alıyor. Ergeç filmde ailesi Naziler tarafından öldürülmüş Polonya asıllı 'Maria' karakterini canlandıracak.

    İkinci Dünya Savaşı'nda Kırım Türkleri'nin yaşadığı acıları anlatan ve Cengiz Dağcı'nın 'Korkunç Yıllar' romanından uyarlanan 'Kırımlı/Korkunç Yıllar' filminin çekimleri, Bolu Aladağlar ve Afyon'da kurulan platolarda devam ediyor.
    Senaryosunu Atilla ve Nil Ünsal'ın kaleme aldığı film için Selma Ergeç de kamera karşısına geçti. Ergeç filmde ailesi Naziler tarafından öldürülmüş Polonya asıllı 'Maria' karakterini canlandıracak. Zor hava şartlarında yapılan çekimlerde ekip ile kaynaşan Ergeç, 1940'lı yılları yansıtan kostümleriyle dikkat çekti. Filmde Murat Yıldırım'ın canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle 'Maria'nın hayatlarının kesişmesiyle gelişen olaylar da anlatılacak.




  • Fragmana bakarsak iyi bir film olacak gibi. Kırımlı 12 Aralık 2014'te sinemalarda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 27 Kasım 2014; 8:57:43 >




  •  Kırımlı (2014) | Murat Yıldırım - Selma Ergeç
  • bugün itibariyle vizyona girdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filme cok buyuk bir bekelntiyle gitmedim ama cok keyif aldim acikcasi. En iyi yerli yapimlardan biri oldu gozumde, internete duserse bir daha izleyecegim, birdr bu filmde ki esaret muzigini nereden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gitmeyi düşünüyorum keşke biraz daha yorum olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi galasinda seyrettim ben, sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ww2 hastası bi insan olarak merakla bekledim. hafta içi gidicem inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.