Kırımın askeri yok Ukraynanın askeri vardır Kırımda Ukraynayı reddetmiştir bildiğim kadarıyla o yüzden Rusların içeride gezmesine birşey demiyorlar.
La askeri olsa ne olur.
quote:
Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll
La askeri olsa ne olur.
Irakında sınırı askeri vardı.(takdir etmiyorum yanlış anlamayın) Rusya gelecekse, erkek gibi ABD'nin Irakta yaptığı gibi; yıka yıka gelsin.Kimyasallar atsın.Saddamın askerlerinin geriye kaçtığı gibi bombalar atsın, öyle alsın.Yani ADAM GİBİ alsın.
burada mesela, ersoy bi tomar keleşli adam yığmış.Polat çatışa çatışa püskürtüyor.
polat burda kapıya 7-8 kişi dikmiş. Elbette bu 7-8 kişi gelen orduya karşılık veremez.En azından sıkabilir, püskürtemese bile; yaklaştırmayabilir.En azından direnebilir.Ki burda da direniyor.Sonra polat gönderiyor
önmel alınır en azından..
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammet
quote:
Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll
La askeri olsa ne olur.
Irakında sınırı askeri vardı.(takdir etmiyorum yanlış anlamayın) Rusya gelecekse, erkek gibi ABD'nin Irakta yaptığı gibi; yıka yıka gelsin.Kimyasallar atsın.Saddamın askerlerinin geriye kaçtığı gibi bombalar atsın, öyle alsın.Yani ADAM GİBİ alsın.
burada mesela, ersoy bi tomar keleşli adam yığmış.Polat çatışa çatışa püskürtüyor.
polat burda kapıya 7-8 kişi dikmiş. Elbette bu 7-8 kişi gelen orduya karşılık veremez.En azından sıkabilir, püskürtemese bile; yaklaştırmayabilir.En azından direnebilir.Ki burda da direniyor.Sonra polat gönderiyor
önmel alınır en azından..
bu adam ne diyo ya
Kırımın çoğunluğu rus olduğuna göre ukrayna ordusunu rusyayla savaşmaya cesaret edemeyeceğine göre bu işler boş.
Türkiye olarak rusyayı kınamayız bile ama başka bir müslüman ülke olsaydı çoktan kınamıştık.
kırımdaki türk nüfusu %14 müş bende üzülüyodum kardeşlerimiz zarar görecek diye pek sıkıntı yok giren slavlara giriyor biyerine koyam rusların tatarlara bişey olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: depresif_adam
zoruna gitmiş bizim türkün
senin hoşuna gidiyor herhalde güldüğüne göre.....
Bundan aylar önce Suriye'de bir iç savaş çıktı Amerika ve İngiltere Rusya yüzünden geri adım attı. Bugün iç savaş olmasa bile bir Direniş (Gezi Parkı gibi) başladı lap lup ordu girdi Ukrayna'ya. Ne olursa olsun Rusya eğer böyle Dünya Diplomasisini umursamıyorsa Acilen Suriye'ye girilmeli Karşılık verilmeli. Öteki Türlü Eğer Amerika ve Avrupa Ukrayna ve çevresinde hareketlilik yaşatırsa Avrupa'nın Tarihindende anlayacağımız gibi bir dünya harbi kaçınılaz olabilir. Ancak Her 2 seneryadon ahngisi uygulanırsa uygulansın bence Türkiye kararsız kalmalı Pasif olarak bir izleyici olmalı. Hem böylece 2 büyük gücün ve yanındaki orta çaptaki devletlerin Ekonomileri zarar görürken Türkiye Ekonomisinin İstikrarı katlanarak artar. Aradaki Uçurumlarda kaybolur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme