Şimdi Ara

Kırıkla ne kadar mümkün? Tm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
5
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene hazirligi olan bir hukuk gelicek yüksek ihtimal. Online olursa bir kez daha denemek istiyorum yksyi. 1 senelik daha gücüm olduğunu biliyorum.

Hem odtu-boun gibi okulların hazırlığını gececek kadar ingilizce çalışmak hem de kirikla 700-2500 arası yapmak istiyorum. Sizce ne kadar mümkün?

Tmde 12k yaptım ve İngilizcem orta, yani bazı filmleri altyazisiz izleyebiliyorum. Hem yks hem İngilizce için temelim var, 1 sene hayatsiz gibi ders de çalışabilirim ama ikisini beraber götürmek hakkında şüphelerim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tmde de rekabet arttı artık obp daha çok etkiliyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    Sayısal kadar olmasa da evet. Bunun için aytyi 78-80 arası bir şey yapmak gerekiyor

• hocam ham 1500u 4100e atti. siz 3x gibi dusunun yukarilara ciktikca daha cok atiyor.yani hamda 800 olursaniz 2500 civarina atar gibi(bu 92.74 icin boyle obp 80se daha cok atar tabi)

nereyi yazdiniz bu sene?

• bu sene 98 net tyt 68 net ayt 1500 civari geldi hocam.

91 net tyt 77.5 ayt ise 400 civari. yani 2020'den kotu gelmetecegini varsayarsak 94-95 tyt 72-73 ayt kurtarir gibi

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam obp 80. Sabancı 1200-1400'den kapattı diyelim, bunun için 300-400 yapmam gerekiyor hamda. Tabi bu sene rezaletti sıralamalar. Lti gelince bir tık düzeleceğini düşünüyorum.

Eskişehir Akdeniz yerine masraf olmasın diye 9 Eylül ve yaşar yazdim hocam. Eğer yapamazsam istediğimi hukuk sonrası mba yapmak istiyorum. Konuştuğum gs hukuk mezunu tanidigim önerdi bunu

• hamda ilk 500 yapacağınızı düşünüyorum hocam 1500'e atsa boun ut,bilkent sbky,odtü iibfler çok rahat gelir seneye ben de 6kdan kırıkla deneyeceğim eğer hazırlık tamamen online olursa evde vakit geçmez çünkü bari bir amacım olur ingilizcem de fena değil senin gibi 92-96 tyt 76-78 ayt kurtarır diye düşünüyorum ham 500 ü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam aytyi 80 yapmak için uğraşmayı düşünüyorum artık 79 olur 77 olur bilemeyiz. 95-78 kurtarır gibi ilk 1000 için. Tabi lti olacaksa

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    insallah olur hocam :)

• İlk hedefim sabanci olur hocam daha düşük gelirse boun Bilkent ODTÜ iibfleri mutlu eder beni.

Her şey bir netleşse de önümüzü net gorsek

95 tyt 78-80 ayt sabancıya girdirir kırıkla.ham 150-250'yi tahmini nereye atıyor tahmini kırıkla
    İnsallah hocam Sabancı boun falan olmadı itu ekonomi de içime siner. Hiç biri olmadı artık hukuktan devam..

• yanlis olmasin ama 250yi 750-800 civarina atmasi lazim(92.74 icin)

• Hocam kırık ve 80 obp 900-1100 civarına atıyor. 2020 için bu. Bu sene daha zor bir sınav olacağını düşünsek 700-800 civarına atar diye dusunuyorum

sabancı,bilkent iibfler rahat gelir o zaman
    anladım hocam yapılabilir yani temel sağlam kafaya koyarsak neden olmasın kafa da rahat olur sınav modunda olmayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 16 Ağustos 2020; 16:59:29 >
  • Teoride gayet mümkün görünüyor hocam ama sağlam psikoloji lazım bunun icin. Elimizdeki bolumu kabullenirsek aslında çok rahat takiliriz sene boyu

• aynen hocam ilk 300-350 bilkent isletmeyi kurtarir. 400-450 civari ozyegin vs gsu isletme, 500-550 gsu iktisat, 1000 civari odtu isletmeyi kurtarir gibi.

tyt'ye yuklen. ayt boyle gelecekse tyt onemli olur. benim ayt baya kotu yani 8-10k yapan adamlar da benimle ayni ayt yapmis ama tyt one atti beni.tyt'de 100u gecebilirsen baya avantajli olursun

benim enerjim de psikolojim de sağlam pandemi döneminden sonra çok çalışamadım zaten elimdeki bölümlerden de memnunum aslında ama evde zaman geçmez kampüste olsam vakit akar gider evde saracak bir şeyler lazım dizi/film/oyun/spor+ingilizce kalan vakitte de çalışırım sınava ne olacak sanki elimdeki bölümden daha iyisini elde etmem için fırsat tanımış olurlar eğer hazırlığı online yaparlarsa ben de boş geçmem değerlendiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 16 Ağustos 2020; 17:7:21 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.