Şimdi Ara

Kırıkla ne kadar mümkün? Tm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam o tyt inanilmaz @fullstone 30k tyt.ile 400e girdi. bence 1.olursunuz.edebiyat zaten eskisi gibi ezber cikmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hocam o tyt inanilmaz @fullstone 30k tyt.ile 400e girdi. bence 1.olursunuz.edebiyat zaten eskisi gibi ezber cikmiyor
    35k

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    ayt fullemem lazım. koca 1 sene var ezberlemezsem her şeyi içim rahat olmaz. gerçi mf de bile tüm frn konularını %70 anca çalışmışımdır
    umarım oluruz ya, daha 1 sene var. dershane kaynağı sarmıyor, güzel bir kaynak belki fikrimi değiştirir. düz ezber pek tarzım ve yapabildiğim bi iş değil. yine piyasadaki denemeleri süpürücez anlaşılan
    hazırlık online olursa ne zaman başlayalım
  • eylulun 15i gibi cok hafif tempoyla baslayip(2 aydir kalem.almadik elimize bir vucut isinsin) ekimin 1inde normal calismaya baslamayi dusunuyorum

Sadece 3 yer mi yazdin tercih listenin ss ini atsana

ben de ekimden ocaga kadar normal tempoyla tyt mat,fizik,cografya,geo + tyt brans/genel deneme yapistirip ocaktan sinava kadar tyt icin sadece brans/genel deneme kalan vakitte ful ayt yapistirmayi dusunuyorum ayt matta sorun yok zaten edbsos’da piyasada ne var ne yok taramayi dusunuyorum isimi sansa birakmayacam

• eafur E kullanıcısına yanıt
    ustte ve altta var da yazdiklarim gelmeyecegi icin yazmaya useniyorum

• ayt mat'i nasil calisicaz acaba

bizim yani 19 mezunlarinin 11-12de.gordugu hicbir konuyu 21 tayfa gormedi daha

ocaktan sonra ayt konuları belli olur ocağa kadar ayt için hiçbir çalışma yapmam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 19 Ağustos 2020; 17:35:36 >
  • Bende kırıkla hazırlanacağım kurarsanız ekleyebilirsiniz

Hocam birde mantık konusu var onu unutmayin logaritma falan görürlerde lti yine olmaz gibi bence mat sonrada yapilir kolay kolay unutulmaz zaten temelimiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 19 Ağustos 2020; 18:44:41 >
  • Neresi icin kirikla hazirlanacaksin hocam ?

• Hocam basindan beri ybs istiyordum ben Özyeğin veya Bounda ama olmadi ikisi için hazirlanacagim buyuk ihtimal tabi siralamalari bazilarinin dedigi gibi bu sene 1k'ya falan ucmazsa

• anladım hocam sen de 6k yapmıştın herhalde seneye hamda 300-400 e çekersen en kötü senaryoda bile boun ybsye girersin ki sağlam çalışırsan ilk 100 bursuna bile oynarsın bence
  • bu sene nereleri yazdin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

anladım hocam sen de 6k yapmıştın herhalde seneye hamda 300-400 e çekersen en kötü senaryoda bile boun ybsye girersin ki sağlam çalışırsan ilk 100 bursuna bile oynarsın bence
    Evet ayni siralamadayiz bende sizin gibi pandemide çok fazla calismamistim öyle cok bunalmadim yani şimdilik çok boş vakit oluyor ama ben kirikla ilk 100 'un çok zor olduğunu düşünüyorum o kadar güvenmiyorum ben kendime yerleştirmede 2-3k gelse kâfi

• hamda ilk 100 demek istemiştim hocam kırıkla ilk 100 e girebilmek için hamda ilk 5 e girmek lazım
    Sizin bıraktığınız yeri yazdim hocam :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.