Bildirim
KIRIKKALE TIP -VS- MERAM TIP
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
9k ya daha iyi si vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çanakkale, muğla, pamukkale üniversiteleri de geliyor hocam. Ancak eve yakınlık olarak bu 2 tercihi belirttim. Sizin öneriniz nedir? -
Meram'ın yeri şehrin içinde konum olarak çok iyi değil fakat eğitim hoca sayısı vs açısından tartışılmaz kaliteli bir okuldur.Ben meramı seçerdim ulaşım için Ankara ile hızlı tren de var. -
Bir buçuk saat civarı Ankara ya gelişi hızlı trenin o çok iyi bir avantaj. Meram Tıp okuyup memnun olmayan duymadım daha muhtemelen tercihimi o yöde yapacağım. Kırıkkale nedense hep itici geliyor bana. Teşekkürler yorumunuz için. Bir de siz hangi üniversitedesiniz hocam? -
dostum ben konyada yaşıyorum ankarada okuyorum hızlı trenle 1.5 saat bana sorarsan konya senin için en uygunu ancak ben selçuk'u üste yazmanı öneririm kampüs açısından ve ulaşım açısından. selçuk meram kırıkkale şeklinde yapabilirsin -
Selçuk Tıptayım. 2 haftada bir bazen haftada bir Ankara'ya ailemin yanına gidebiliyorum ki bence bu çok büyük bir avantaj.Uzak şehirlerden gelen arkadaşlar yeri geldiğinde 2 ay 3 ay gidemiyor evine.Valla zorluk olarak da Meram Selçuk'tan bir tık daha kolay bizim fakülteden oraya zorluk yüzünden geçen çok kişi biliyorum.O sıralamaya ben de meram yazardım. -
Hocam tam kaç sıralama benim 9200 bende meramı erciyesi filan düşünüyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Erciyes'teki sınav sistemi farklı kimi iyi diyor kimi kötü diyor tartışılır fakat yazmayı düşünüyorsanız araştırıp yazın derim.
Benim de 9300 hocam. Erciyes pek düşünmedim. Meram Selçuk arasında genelde Meram tercih edilmiş gibi gördüm. Bizim sıralamamızla selçuk da olmuyor zaten sanırım. -
Eve yakınlık önemli hocam dediğiniz gibi. Yurtta kalan arkadaşlarım hep şehirdışı istiyordu şimdi çok zor gerek yok eve yakın olsun diyorlar. Bir de malum bölüm tıp olunca. -
upp -
Yukarı -
Okullar ve şehirler hakkında bilgisi olan veya bu okullarda okuyan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. -
Kırıkkalede yaşıyorum. Soruları alayım.
Hocam ben bahsettiğim şekilde Ankara da yaşıyorum. Konya ile Kırıkkale ulaşım anlamında sorun olmuyor. Okula okumaya gidiyoruz ancak 6 senenin büyük bölümünü o ilde geçireceğiz. Üniversitenin tıp kampüsünün konumu nasıldır? Bir de kütüphanesi ne zamana kadar açık bilginiz var mı? -
Öncelikle merkezle başlayayım. Merkez belki biliyosundur çok kötü. Çarşısı küçük sosyal imkan sıkıntısı var. Tıpın bulunduğu yer üniversitenin asıl kampüsünün çok uzağında değil. Oralar(yenişehir tarafı) merkezden iyidir. Yani çok kişi sevgilisiyle falan gezer ama sorun çıkmaz. İstiyosan yazılabilir ankaraya da sadece 1 saat biliyosun.
Hocam kütüphane hakkında bilgim yok.
Gece 12 ye kadar açık tip ve diş ogrencileri için okulun dibinde calisma salonu var tabi diger bolumlerden de var ama genelde tip diş kullanıyor masalarda priz var. Yeni yapildi calismasi güzel :D
Peki hocam teşekkürler yardımınız için -
Hocam peki yurt durumu nasıl? Karışık şekilde mi yoksa tıp okuyanların kaldığı bir yurt var mı? Malum bölüm açısından başka bölümden arkadaşlar ile olmak saat açısından sıkıtı çıkarabilir. Veya 1+1 1+0 stüdyo daire kira fiyatları nelerdir?
Benzer içerikler
- polinom olma şartı
- dideral nedir
- dershane cayma bedeli hesaplama
- mezuna kalmak ne kaybettirir
- e kadar dahil mi hariç mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X