Şimdi Ara

kırık obp ile hazırlananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı aramızda?hedefler neler? okulu bırakıpta mı hazırlanıyorsunuz yoksa okulla birlikte mi?

• ben hazırlanıyorum ilk sene lojistik yazdım bu yıl öğretmenlik yazacağım
  • Devam etmeyeceginiz okulu neden tercih edersiniz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisdicen

ben hazırlanıyorum ilk sene lojistik yazdım bu yıl öğretmenlik yazacağım

Ne öğretmenliği? Geçen sene kaç binle yerleştin? Okulu bıraktın mı? yeter bu kadar soru :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fosforlukalem96

quote:

Ne öğretmenliği? Geçen sene kaç binle yerleştin? Okulu bıraktın mı? yeter bu kadar soru :D

iya öfff trollüğü bırakmıştım özür dilerim konundan çıkıyorum :( uplamış olayım konunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Devam etmeyeceginiz okulu neden tercih edersiniz ki?

Geçen sene bende öyle diyordum.büyük konuşmamak lazım bazen kendini daha iyi yerde görmek istiyorsun ve mutlu değilsin vs hayatın ne getireceği belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosforsuzkalem -- 19 Ekim 2015; 19:10:02 >
  • quote:

quote:

quote:

iya öfff trollüğü bırakmıştım özür dilerim konundan çıkıyorum :( uplamış olayım konunu

Komik mi oldun şimdi sen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIRIK OBP İLE TIP
    2 yıl önce açıldı
    KIRIK OBP HAKKINDA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Devam etmeyeceginiz okulu neden tercih edersiniz ki?

aile baskısından giden olabilir kardeş herkes senin gibi zeki değil tammam mı terket konuyu
  • Hazirlik okuyorum yeditepede böte tam bursluyum hedefim ilkogretim mat ogretmenligi calisiyorum kirik obp ile hazirlaniyorum hayirlisi basarirsam kirik obp ile benim adima buyuk basari olacak diye dusunuyoruk

• quote:

Orijinalden alıntı: tbkarabacakk

Hazirlik okuyorum yeditepede böte tam bursluyum hedefim ilkogretim mat ogretmenligi calisiyorum kirik obp ile hazirlaniyorum hayirlisi basarirsam kirik obp ile benim adima buyuk basari olacak diye dusunuyoruk

Okulu bıraktınız mı peki?

• quote:

quote:

Hazirlik okuyorum yeditepede böte tam bursluyum hedefim ilkogretim mat ogretmenligi calisiyorum kirik obp ile hazirlaniyorum hayirlisi basarirsam kirik obp ile benim adima buyuk basari olacak diye dusunuyoruk

Yok devam ediyorum bazen zorlasa da okul bitince okulun kutuphanesine gidiyorum 4 den 7 ye kadar falan calisiyorum eve gelincede calisiyorum

• quote:

quote:

quote:

Yok devam ediyorum bazen zorlasa da okul bitince okulun kutuphanesine gidiyorum 4 den 7 ye kadar falan calisiyorum eve gelincede calisiyorum

Ya zaten vize ve final dönemi zorlar diye düşünüyorum ben.o arada ara veririz.

• quote:

Hata edersin dostum. İlköğretim matematik öğretmenliği öyle iyi bölüm filan değil. Ben okuyorum şu anda ve hedefim diş hekimliği. Belki afyonda okuduğum için de olabilir ama ne sınıf ortamı ne de hocalar iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.