Şimdi Ara

Kırık OBP İle 3K Maceram [TM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bu sene üniversiteye yerleştim. Sınava yeniden hazırlanacağım, malum kırık obp ile olacak bu hazırlık. Hedefim TM1 ve TM3 puan dallarında hamda ilk 250 içinde olmak. Obp ile ne kadar geri giderim bilemiyorum ama benim hedefim ilk 3 binde kalmak, hamda ilk 250 içinde olabilmek.

    Bu konu altında, 3 günlük periyotlarda ne yaptığımı yazmaya çalışacağım. Geçen sene denemiştim böyle bir şeyi ve gerçekten çok keyif almıştım. Bu sene de 'günlük' tutmak istiyorum, burada.

    YGS Planlamam:
    YGS denemesi çözmedim, ancak şimdiden 120-125 üstüne çıkabilirim diye tahmin ediyorum. YGS için hedefim ilk 3k olacak. Geçen sene YGS5'te 1400 falandım. Birazcık elimi serbest tutmak için 3k hedefliyor olacağım YGS'de.
    10 Eylül tarihi itibariyle YGS çalışmaya başlayacağım. Hızla halletmeye çalışacağım konuları. Matematik-Kimya-Tarih gibi dersleri çok hızlı halledebilirim. Coğrafya ve Türkçeye dikkat göstereceğim, iyi çalışacağım. Biyolojiyi hızla kafama kazıyabileceğimi düşünüyorum. Felsefe-Din soruları için kavram çalışması yapacağım. Kavram çalışması geçen yıl çok işime yaramıştı, özellikle felsefede. Fizik kalacak geriye, orası biraz sallantılı ama 14 sorudan 8-9 yapabilecek düzeyde hissediyorum kendimi. Birazcık bakarak 10'a varabilirim. Denemelerde 10 ve üzeri Fizik benim için 'iyi' olacak.
    Ekimin sonunda YGS konularımın yüzde doksanını halletmiş olmak istiyorum. Kasım ayıyla birlikte 130-135 bandında olmayı hedefliyorum. Biraz daha hız kazanınca 140 civarında olurum diye düşünüyorum.

    LYS Planlamam:
    15 Ekim tarihiyle birlikte Matematik ve Geometriye düzenli olarak çalışacağım. Konuları YGS'den önce bitireceğim. Zaten geçen sene en iyi olduğum ders Matematikti. Hiç sorun yaşayacağımı zannetmiyorum bu ikisinde. YGS sonrasıyla birlikte 45 Matematik, 25 Geometri yapmayı hedefliyor olacağım.
    Edebiyat... Evet, hiç edebiyat bilmiyorum. Kasım ayıyla birlikte çalışmaya başlayacağım. YGS'ye kadar bitiremesem de konuları, büyük kısmını halletmeye çalışacağım. Güvender Edebiyat'tan çalışacağım ilk etapta. Daha sonra başka kaynaklardan yeniden konu çalışması yaparım. Ardından bol bol soru çözme planım var edebiyat için. Başka türlüsü kurtarmaz diye düşünüyorum.

    Merhaba Günlük,
    Karar verdim. Kararım için de harekete geçmeye söz verdim.
    Her şey güzel olacak, güneşli günler sanıldığı kadar uzak değil...


    ------

    YGS İçin Çözmeyi, Kullanmayı Planladığım Kaynaklar:

    YGS Türkçe:
    *Güvender Türkçe Konu Anlatımlı,

    YGS Sosyal:
    *Körfez Sosyal Bilimler Konu Anlatımlı,
    *Güvender Felsefe Konu Anlatımlı,
    *Karekök Coğrafya El Kitabı,

    YGS Matematik:
    *Simetri Set
    *Karekök Soru Bankası

    YGS Fen:
    *Kimya: Güvender Konu Anlatımlı
    *Fizik: Simetri
    *Biyoloji: Güvender Konu Anlatımlı

    Branş Denemeleri:
    Türkçe: Kapsül, Denge
    Sosyal: Kapsül, Denge
    Matematik: -
    Fen: -

    Denemeler:
    Fem-Palme-Final



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt2 -- 5 Eylül 2016; 8:32:08 >







  • Özenirdim bir aralar kırık obp ile hazırlanmaya ama hevesim kaçtı nalet olası insanlar yüzünden.zaten artık fazla kafama takmıyacam.

    Ayrıca konuyu takip edecek umarım başarırsn

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.