Şimdi Ara

kirchoff mufredattan kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kirchoff kaldirildi diye birseyler duydum ama ne kadar dogrudur bilen varmi ona gore calisayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

arkadaslar kirchoff kaldirildi diye birseyler duydum ama ne kadar dogrudur bilen varmi ona gore calisayim

valla ben bütün konuları çalıştım öyle bişey duymadım nerde kullanılıyordu belki adını germemişlerdir ama konularda vardır ? biraz tarif edersen yardımcı olayım :D

• Kaldırıldı diyorlar ama bilinmez yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

arkadaslar kirchoff kaldirildi diye birseyler duydum ama ne kadar dogrudur bilen varmi ona gore calisayim

valla ben bütün konuları çalıştım öyle bişey duymadım nerde kullanılıyordu belki adını germemişlerdir ama konularda vardır ? biraz tarif edersen yardımcı olayım :D

ben de sadece adını duymuştum kirchoff kanunu diye ama bilmiyorum.
    bilen birisi aydınlatırsa sevinirim
  • bir noktaya giren ve çıkan akımların toplamı sıfır bu kadar
  • elektrik devrelerinde var arkadsin dedigi gibi kural ama o kadar da basit degil bence kesin bilen biri yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

bir noktaya giren ve çıkan akımların toplamı sıfır bu kadar

Sana o kadar öğretmişler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanmıyorum çıkacağını
  • haaa o muu bak onun başka yöntemleri de var üreteçleri ayrı ayrı hesaplayıp sonradan toplamak falan

• Kirchoff kalktı diyorlar ama çok zor birşey değil. Ben tekrar gözden geçirin derim millet uğraşmış o kadar anlatmış konunun biri vardı orada gördüm. Kirchoff'un iki tane kanunu var bir düğüme giren ve çıkan akımlar toplamı sıfırdır. Kapalı bir çevrimdeki gerilimlerin toplamı sıfırdır bu kadar basit. Ha ama adam konu açmış onu okuyun derim özellikle, doğru akım devreleri kısmını, alternatif akım devreleri kısmını ve temel elektronik kısmını. Onun dışındaki elektrik alan ve manyetik alan hakkında çok üstten geçmiş sanırım vakti olmamış o kısmı kötü anlatmış.

Konuyu sizin için aradım buldum;
    http://forum.donanimhaber.com/m_72021012/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

bir noktaya giren ve çıkan akımların toplamı sıfır bu kadar

hocam bu dediğin çok küçük kısmı. sağlam çıkmış sorular var konuyla ilgili
  • Zıt emk kirchoff rlc (üçü birlikte) yok diyorlar

• ben bu konuya 2. mesjaımı da atmıştım silinmiş
    neyse bu arada ben spxx iin konsundan baktım güzel yöntemler var onun için ben 1-2 soru denedim baktım yapabilyorm fazla üstünde durmadm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 25 Mayıs 2013; 0:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Kirchoff kalktı diyorlar ama çok zor birşey değil. Ben tekrar gözden geçirin derim millet uğraşmış o kadar anlatmış konunun biri vardı orada gördüm. Kirchoff'un iki tane kanunu var bir düğüme giren ve çıkan akımlar toplamı sıfırdır. Kapalı bir çevrimdeki gerilimlerin toplamı sıfırdır bu kadar basit. Ha ama adam konu açmış onu okuyun derim özellikle, doğru akım devreleri kısmını, alternatif akım devreleri kısmını ve temel elektronik kısmını. Onun dışındaki elektrik alan ve manyetik alan hakkında çok üstten geçmiş sanırım vakti olmamış o kısmı kötü anlatmış.

teşekkür etmek istedim hocam, elektriği biliyordum ama mantığını senin konudan öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Kirchoff kalktı diyorlar ama çok zor birşey değil. Ben tekrar gözden geçirin derim millet uğraşmış o kadar anlatmış konunun biri vardı orada gördüm. Kirchoff'un iki tane kanunu var bir düğüme giren ve çıkan akımlar toplamı sıfırdır. Kapalı bir çevrimdeki gerilimlerin toplamı sıfırdır bu kadar basit. Ha ama adam konu açmış onu okuyun derim özellikle, doğru akım devreleri kısmını, alternatif akım devreleri kısmını ve temel elektronik kısmını. Onun dışındaki elektrik alan ve manyetik alan hakkında çok üstten geçmiş sanırım vakti olmamış o kısmı kötü anlatmış.

teşekkür etmek istedim hocam, elektriği biliyordum ama mantığını senin konudan öğrendim

Eğer ki faydalı olduysa çok mutlu olurum. Benim hedefim insanlar elektriği iyice kavrasınlar. Oradaki devre çözüm yöntemlerini bilip de içinde RLC elemanları olan bir devreyi çözememen zor. Hani elektrikle ilgili bir bölüm düşünüyordun en son zaten, eğer oradakileri anladıysan zaten sana devre ile ilgili derslerde çok yardımı olacak. Çünkü orada yaptıkların da bunlardan çook da ileri bir seviye değil ve mantığı bunların üzerine kurulu. Anlamayan adamlar da zaten bunları bilmediği için anlamıyor. İnşallah güzel bir bölüm kazanırsın. Bu arada temel elektronik bölümünü okumadıysan gözden geçir belki 1 soru gelir gerçi kek soruyorlar ama o kısım iyi. Eğer önerilerin falan varsa onları da söyle zamanım olursa eklemeye çalışayım. Tek üzüldüğüm nokta işin elektrik alan ıvır zıvır konuları kötü oldu onları video ile anlatsam çok hoş olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.