Şimdi Ara

Kiraz Mevsimi (2014- ) | FOX TV (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
2
Favori
15.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftaki bölüm güzeldi. Ayazla Öykünün baştaki utangaç tavırlarına koptum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapımcılar sesimizi duydu sanırım. Her bölüm yeni yeni oyuncuları görüyoruz dizide. Önümüzdeki hafta da 2-3 yeni isim var.

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Evet bu iyi haber herhalde konuk oyuncu gibi katılcaklar bakalım bu hafta yabancı damat dizisindeki adam var. Ama bence bir veya bir kaç sabit oyuncu bekliyorum diziye ondan sonra renklenmeye başlar.
  • Şeyma yaptı yine yapacağını.
  • İnşAllah artık Öykü şeyma'nın gerçek yüzünü görür. Ama o zaman da Öykü ile araları bozulur zaten Öykü ve Meteden başka şeymayı seven yok. Mete de öğrenince şutlar belki. Ne olacak bilemedim ki. Finale (ya da sezon finaline) doğru gerçek yüzü ortaya çıkar gibi geliyor ama hadi hayırlısı.

• MERT* kullanıcısına yanıt
    Şeyma yapıyor yapmasına ama eline yüzüne gözüne yine bulaşıyor. Yine öykü direkten döndürür bu işi ayazın yardımıyla.
  • Ulan şeyma kıyafetlerle yetinmemiş

• Aynen öyle oldu.
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Kız bildiğin Cadı Allah hiç kimseye böyle bir arkadaş nasip etmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Aynen hocam amin.

Olum bu yeni gelen ama kesin Öykü ve ayağın arasını bozacak

Edit:Ayaz ve Öykünün arasını bozacak demek istemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDBurnerXP -- 11 Ekim 2014; 23:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Aynen hocam amin.

Olum bu yeni gelen ama kesin Öykü ve ayağın arasını bozacak

Edit:Ayaz ve Öykünün arasını bozacak demek istemiştim

Bana da öyle geldi.

O konuk oyuncu olarak katıldı diye düşünüyorum ben kalıcı olarak değil herhalde. Eğer kalıcı ise çok feci harbiden. O değilde bu ne biçim iş önce elbiseler, sonra mankenler,sonrada setenay ne şanssızlık arkadaş.

Bu haftaki bölümde reytingler tavan yapar gibi 10 numara bölüm olmuş.
  • quote:

O konuk oyuncu olarak katıldı diye düşünüyorum ben kalıcı olarak değil herhalde. Eğer kalıcı ise çok feci harbiden. O değilde bu ne biçim iş önce elbiseler, sonra mankenler,sonrada setenay ne şanssızlık arkadaş.

Bu haftaki bölümde reytingler tavan yapar gibi 10 numara bölüm olmuş.

Kalıcı olmasını ya. Medcezir çevirmesinler. Burda Öykü ayaz oluyor ama sorunlar batıyor. Dengeleniyor. Bu arada şeyma ya ne olacak acaba. Hem Öykü hem mete bunu yollarsa ne yapacak ki. Heralde elim Öykü sonra mete veya tam tersi bir şekilde barışırlar ve kötülük yapmaya devam eder

Edit : Hocam bu arada Son sahnede o fotoğrafçı mutlu olmuştu ama ayaz şaşkınlık. Normalde ayaz da mutlu olurdu. İlişki bitecek bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDBurnerXP -- 11 Ekim 2014; 23:36:42 >

Herhalde kalıcı olabilir sınan akçıl ara ara gelicem diyor sinyallerini vermiş twetterdan. Ayaz şaşkınlık içerisinde kaldı bence çünkü onu gelinlikle gördü ya o kadar kolay bitmez bence.Şeymaya bir şey olmaz bence o devam eder öyle kötülük yapmaya. Sence şimdi kalıcı olsunmu olmasınmı anlamadım bence kalıcı olsun derim fakat şimdi şöyle bir şey var. O zaman Özgür Çevik kötü karakter olabilir gibi.

Çünkü böyle olabilir iki iyi insan nasıl oynarki. O zaman ayaz içinde birisi gelmeli bana göre.

http://www.haberkita.com/medya/ozgur-cevik-kiraz-mevsimi-dizisine-transfer-oldu-h232908.html

• quote:

Herhalde kalıcı olabilir sınan akçıl ara ara gelicem diyor sinyallerini vermiş twetterdan. Ayaz şaşkınlık içerisinde kaldı bence çünkü onu gelinlikle gördü ya o kadar kolay bitmez bence.Şeymaya bir şey olmaz bence o devam eder öyle kötülük yapmaya. Sence şimdi kalıcı olsunmu olmasınmı anlamadım bence kalıcı olsun derim fakat şimdi şöyle bir şey var. O zaman Özgür Çevik kötü karakter olabilir gibi.

Çünkü böyle olabilir iki iyi insan nasıl oynarki. O zaman ayaz içinde birisi gelmeli bana göre.

http://www.haberkita.com/medya/ozgur-cevik-kiraz-mevsimi-dizisine-transfer-oldu-h232908.html

Fragman Önem Dinçer fena kızdı. İşler direk o fotoğrafçı adamın dediği yere geldi.

O değilde benmi yanlış anladım yoksa Öykü o gelinlik ile çıktıda olayı kıvıramadımı. Önem niye kızıyor orası ayrı napalım yani yalandan kadının bacağını kırdılar. Evet özgür çeviğin dediği olaya döndü sil baştan yapacak gibi.
  • Setenay ın bacağı gerçekten kırıldı mı yoksa orda Şeyma nin bi seytanligi mi var? Haftayaki bölüm fena olucak gibi

• quote:

O değilde benmi yanlış anladım yoksa Öykü o gelinlik ile çıktıda olayı kıvıramadımı. Önem niye kızıyor orası ayrı napalım yani yalandan kadının bacağını kırdılar. Evet özgür çeviğin dediği olaya döndü sil baştan yapacak gibi.

Hocam daha önce de Öykü başkasının işini yapıcan Önem (Foto çekimi vs) hep beğenmişti. Heralde aksiyon olsun ters köşe yapalım demiş senaristler. Değişiklik iti olur da. Ayarla araları bozulmaz inşAlllah

• bu hafta da guzel bolum izledik , sinan akçıl ve özgür çevik guzel surpriz oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @samiluslu43 O işte Şeymanın bir parmağı yok. Çünkü çocukun yaptığını söyledi telefonda diğerleri şeymanın yaptıkları ama.

@CDBurnerXP Büyük ihtimalle senaryoda bir değişiklik yaptılar bencede normalde hep öykü sıyrılıyordu bundanda sıyrıldı fakat bu seferki durumu değiştirdiler. Ayaz farkedersen Fragmanda böyle bir şey yapamazsın anne falan diyordu sanırım engel olmaya çalışıyordu büyük ihtimal bozulmaz ama bence özgür çevik dağıtır gibi ortalığı.

Fakat bence bu öykü ile ayaz olayı daha devam eder gibi. Şimdi öykü zor durumda ayazda yanında olur bence. Şeyma bu sefer galip geldi yalnız artık mete şutlar bence şutlamassada yuh derim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.