Şimdi Ara

Kiraz Mevsimi (2014- ) | FOX TV (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
2
Favori
15.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Eğer zaten dizi biterse setle alakalı bir problem veya yönetmenle alakalı bir durumdan dolayı biter. Bu süreçte zor gibi duruyor bitmesi hatta cumartesiye Fatih harbiye,silbaştan,yetenek sizssiniz türkiye adlı diziler başlamışken yinede haladaha 1 olmaya devam ediyor. Hem sbt reytinglerinde hem tns reytinglerinde hep üstlerde kiraz mevsimi. Dizinin her türlü gideri var bana kalırsa çünkü izleyiciyi ayakta tutmayı biliyor.

Önemle bülentin arasının bozulması önem yüzünden olucak bence. Bülent meral ile birliktelik yaşarsa eğer bu öyküyü kıskaca sokar gibime geliyor. Öyle bir birliktelik hemen olmaz gibi. Bakalım ilerde netlik kazanır.

Bu arada reyting sonuçları.

http://www.egitimsistem.com/sbt-reyting-sonuclari-135s.htm

http://www.medyaalemi.com/tns-20-eylul-cumartesi-reyting-listesi/

• İlk bölümlerde ki tadı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümlerde ki tadı yok.

• dizi aşk üzerine kurulu güzel olmuş
  • Yeni fragmana göre 1-2 bölüm bol aşk meşkli geçicek. Sonra sert bi şekilde ayrılırlar. Sonra geri barışırlar. Böyle böyle yazı buluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Senaryoyu yazmışınız bakıyorum.

Bence fazla belli olmaz bu işler daha çıkmadılarda adam akıllı ayrılmalarıda hemen olmaz gibi cacığı çıkar o zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Senaryoyu yazmışınız bakıyorum.

Bence fazla belli olmaz bu işler daha çıkmadılarda adam akıllı ayrılmalarıda hemen olmaz gibi cacığı çıkar o zamanda.

Yeni birileri katılsa hep aynı senaryoyu görmekten kurtuluruz.

• Son Fragmanda taşlar yerine oturcak gibi yarını iple çekiyorum.

http://www.fox.com.tr/Kiraz-Mevsimi/
  • Aynen, bölüm hakkında konuşuyorduk iyi oluyordu :) İnternet sorunum var halen, maalesef iki bölüm geç geliyorum. Fragmanları izliyorum yalnızca, onlardan fikir yürütüyorum işte. :)
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    İnşallah en kısa zamanda interneti halledersin. Bugün yeni bölüm var olmadı televizyondan bak bir şey kaybetmessin. Ama bir önceki bölüm önemliydi yinede.
  • Şu "uyuz Ayaz" şarkının tüm güzelliğini bozmuş.
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    O niyeki gülmekten kırıldım o şarkıyı söylerken.
  • bu diziyi izleyince bırakamıyorum farklı bir havası var :)

• çok tatlı bir dizi.her yönden.
  • Bilmem. Bana "uyuz Ayaz, uyuz Ayaz" diye tekrarlaması biraz itici geldi.
  • Yine çok iyi bir bölümdü ayazın alnına öykü yazıp gitmesi ise tam komediydi. Bu dizinin bu kadar çok izlenme payına ulaşması ise her hafta Özge gürel sayesinde bu kadar sempatik ve tatlı bir oyuncu yoktur herhalde. Ayrıca diğer dizilerden ayrı bir senaryo havası var dizide Hem eğlendirip hem güldürmesi ve aşkı işlemesi ise mükemmel diyebiliriz. İnşallah bu şekilde eksiksiz devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Yine çok iyi bir bölümdü ayazın alnına öykü yazıp gitmesi ise tam komediydi. Bu dizinin bu kadar çok izlenme payına ulaşması ise her hafta Özge gürel sayesinde bu kadar sempatik ve tatlı bir oyuncu yoktur herhalde. Ayrıca diğer dizilerden ayrı bir senaryo havası var dizide Hem eğlendirip hem güldürmesi ve aşkı işlemesi ise mükemmel diyebiliriz. İnşallah bu şekilde eksiksiz devam eder.

Tam olarak düşündüklerimi yazmışsın.

• Bu dizileri kimler izliyor diyorum bende bildiğin leş arkadaşlar yahu klasik fox dizisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Bu dizileri kimler izliyor diyorum bende bildiğin leş arkadaşlar yahu klasik fox dizisi.

Piyasada daha iyi diziler var da biz mi izlemiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Bu dizileri kimler izliyor diyorum bende bildiğin leş arkadaşlar yahu klasik fox dizisi.

Piyasada daha iyi diziler var da biz mi izlemiyoruz?

Reaksiyon
    Bi sürü yabancı dizi var ayrıca.
    Sizin tercihiniz tabi.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.