Şimdi Ara

KİRALIK|RE 8|FARCRY6|DYING LIGHT 2|COD VANGUARD|VALHALLA|FENYX GOLD|BIOMUTANT|NIER REPLICANT|10+5GÜN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
39
Favori
19.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cold wari bitirdik, oyun suremizi yedik.
    Guzel sistemdi valla.

Saolsun arkadas kibar ve yardimci da oluyor.

Yine oynamak istedigim bir oyun oldugunda damlarim buraya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederim Hocam Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana

Yine Beklerim   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeğenimin isteği üzerine Snowrunner icin önden ödeme sonrası oyunumuzu kiraladık. İlgili bir satıcı. Kendisine teşekkür ediyoruz.
  • orion55 O kullanıcısına yanıt
    Ben Teşekkür Ederim hocam
  • Call of Duty: Black Ops Cold War'u aldım. İlk alışverişim ve konuyla ilgili ilk deneyimimdi, Xbox'ı bile yeni aldıydım. Satıcı arkadaş her adımda çok yardımcı oldu. Daimi bir müşteri edindi. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

• Mafia trilogy ve control ultimate edition kiraladım. Arkadaş satıcıdan çok arkadaş gibi davranıyor size. Sohbet, muhabbet o derece. Forumda başka yerlere bakmayın bile doluşun
  • -Heisenberg- kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür Ederim Hocam memnuniyetiniz beni mesut etti. Değerli Yorumunuz için de ayrıca Teşekkür Ederim Her zaman yardımcı olmaya hazırım
  • DePiedra0 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum hepimizin ortak noktası oyun, muhabbeti de güzel oluyor . Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.
  • Tereddütsüz kiralayın. Elinden gelen desteği sağlıyor asla mağdur etmiyor. Bu fiyatlara bu oyunları oynamak muazzaam iyi :)
  • Ghundi kullanıcısına yanıt
    Biz destekledikçe karşılıklı olarak herkesin yararına olmuş oluyor aynı şekilde :)
  • Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam Yardımlarınızla elimdeki seçenekler de artacak inşallah  

• DePiedra0 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam desteklerinizle kütüphane de genişleyecek herkes uyguna oynayacak oyunları  

• Kütüphane genişlemiş hocam istek yapabiliyor muyuz   darksouls 3, borderlands 3 ve sekiro almayı düşünüyorum ama hepsini alsam pahalıya patlayacak  

• MrCetintas kullanıcısına yanıt

Hocam sekiro şuanda müsait dilerseniz siz onu oynarken diğerlerini kütüphaneye eklemeye çalışabilirim  

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Aa sekiro varmış gözümden kaçmış almama gerek kalmadı geçen hafta rdr2 aldım kafayı ona taktım baya birkaç haftaya sıkılınca sizden kiralamaya baslayacağım harika hizmet cidden
  • Nier Replicant almayı düşünürsen, şimdiden yer ayırayım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCetintas kullanıcısına yanıt

Tabi hocam beklerim ne zaman isterseniz   

Teşekkür Ederim Hocam  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitamino -- 9 Şubat 2021; 22:10:56 >
  • Önsipariş geçildi hocam p1e mi yazayım p2 ye mi ?   

• fitamino kullanıcısına yanıt
    5 gün P2 olsun üstadım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır üstadım yazdım listeye adınızı  

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.