Şimdi Ara

Kiralık hoverboard yok, bende satın alıp cayma hakkımı kullansam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hoverboard sadece 1 günlüğüne lazım diye bir konu açmıştım.. Detaylıca araştırdım kiralayan yer var mı diye... Maalesef yok.. Hatta ürün yaygın şekilde satılmıyor bile.

Bende diyorum n11, gittigidiyor, hepsiburada gibi yerlerin birinden alayım sonra 14 gün içinde cayma hakkımı kullanıp iade edeyim...

cayma hakkı için tıkla

ben burada bana ters düşen bir nokta göremedim :D sadece kutuyu falan yırtmamam lazım..

ortalama fiyat da 800 - 1000 lira arası :D

ne diyorsunuz gençler riske girmeye değer mi ? bir de iade edemezsek :D

• İade edemezsen sıkıntı olmaz, ürün sende kalır işte. 800 lirayla batacak adam olsan zaten şöyle bişey yapmaya cesaret edemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakat iş

• Asıl kötüsü bir gün kullanıp iade edeceksin,ürünü paketleyip geri satacaklar.Dürüst olmakta fayda var,laptop aldım ambalajını açtım ucuzu olduğu söylendiğinde iade etmedim.İnce düşünmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 29 Nisan 2016; 8:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Asıl kötüsü bir gün kullanıp iade edeceksin,ürünü paketleyip geri satacaklar.Dürüst olmakta fayda var,laptop aldım ambalajını açtım ucuzu olduğu söylendiğinde iade etmedim.İnce düşünmekte fayda var.

orası da öyle ama sonuçta bu herkese verilen bir hak hocam :)

edit: kaldı ki kiralık bulamadığım için böyle bir şeye mecbur kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 29 Nisan 2016; 8:35:28 >
  • Bence adiliğin lüzumu yok hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

İade edemezsen sıkıntı olmaz, ürün sende kalır işte. 800 lirayla batacak adam olsan zaten şöyle bişey yapmaya cesaret edemezsin

sonbahara kadar para biriktiriyorum hocam :D dji phantom 4 alacağım... yani 800 lirayla batmam ama büyük darbe yerim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Asıl kötüsü bir gün kullanıp iade edeceksin,ürünü paketleyip geri satacaklar.Dürüst olmakta fayda var,laptop aldım ambalajını açtım ucuzu olduğu söylendiğinde iade etmedim.İnce düşünmekte fayda var.

orası da öyle ama sonuçta bu herkese verilen bir hak hocam :)

edit: kaldı ki kiralık bulamadığım için böyle bir şeye mecbur kalıyorum

Bunu yasadaki bir boşluktan faydalanmak olarak düşün ve aynısını senin sattığın bir ürün için yapıldığını hayal et,empati önemlidir.

• quote:

adamsın
  • Birisi yanacaksın capsini atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

Birisi yanacaksın capsini atsın

tamam
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    N11den alışveriş yapıyorum bu iade konusunda vs n11 müşterinin yanında oluyor çoğu zaman ,gördüğüm kadarıyla. Mağazanın iade şartlarına bak ve dene madem

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

N11den alışveriş yapıyorum bu iade konusunda vs n11 müşterinin yanında oluyor çoğu zaman ,gördüğüm kadarıyla. Mağazanın iade şartlarına bak ve dene madem

büyük ihtimalle deneyeceğim :)

(daha önce hasarlı ürün geldiği için iade etmiştim hiçbir sorun olmamıştı) o sırada başka bir yerde daha ucuzunu buldum gittim ordan aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 29 Nisan 2016; 9:57:45 >
  • Bu sistem ABD de çok yaygın ve kolay ama bizim gibi insanı ahlaki olarak geri kalmış ülkelerde iade olayı çok sıkıntı yaratıyor firmalar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.