Şimdi Ara

Kiralık Ev'de Tahta kapıya barfiks aleti takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum bu kiralık evde oturuyoruz malum kapı dahil pervazı v.s hep ahşap tahta yani. ben

Kiralık Ev'de Tahta kapıya barfiks aleti takılır mı ?
    bunu alsam illa çelik pervazlı kapıda felan mı kullanmak zorundayım kapının etrafına zarar verir mi ? tahta olduğu için taşımaz felan bu tür sorunlar olur mu kullananlar cevaplarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 3 Temmuz 2014; 6:12:41 >

• Bu duvara baskı yapıyor, pervaz sadece sabit durması için oyüzden hic bir sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1,5 ay önce düz olanından aldım. Kapıyı biraz içine çökertti ama benim salaklığımdan çünkü içe çökeceğini bile bile bir hayli sıktım. Ama bu senin gösterdiğin kapıya kesinlikle zarar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Ben 1,5 ay önce düz olanından aldım. Kapıyı biraz içine çökertti ama benim salaklığımdan çünkü içe çökeceğini bile bile bir hayli sıktım. Ama bu senin gösterdiğin kapıya kesinlikle zarar verir.

Bu kapıya montelenmiyor çift taraflı duvardan destek alıyor ...

• kapının yan taraflarıda tahta acaba oralara zarar verirmi pervazı sağlam değil oraya koyulurken tırnak gibi birşey var galiba önce onu monteliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

kapının yan taraflarıda tahta acaba oralara zarar verirmi pervazı sağlam değil oraya koyulurken tırnak gibi birşey var galiba önce onu monteliyorsun

Hiçbir şey montelemiyorsun kenarlari sünger.

• etsı kullanıcısına yanıt
    fotoda ki yeşil alanda ki pervaz tahta hocam fe fazla dayanıklı değil elimle tutsam oynuyo :D evi çok dandirik adamın aleti oraya koyup aşağıdan yukarıya barfiks çekmeye çalışsam çökmez mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

fotoda ki yeşil alanda ki pervaz tahta hocam fe fazla dayanıklı değil elimle tutsam oynuyo :D evi çok dandirik adamın aleti oraya koyup aşağıdan yukarıya barfiks çekmeye çalışsam çökmez mi

Bak anlatamıyorum ordaki yesil renkte gösterilen yer aleti havada tutmak için, ağırlık verdiğin zaman duvara dayanıyor. Yani senin ağırlığını pervaz taşımıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.