Şimdi Ara

Kiralık Aşk | STAR TV | FİNAL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.056
Cevap
6
Favori
23.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • Aldın mı cevabı aragorn isengard gaz odalarına bırakırım seni bak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TEHET

/>

çok iyi ya

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Hahahhaha daha iyi bir cevap olamazdi hocam tebrikler

Orijinalden alıntı: TEHET

/>
    />
    />

elçine yakışan en iyi kıyafet bu bence.. tekrar tekrar izledim bunu giydiği bölümü

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Aslinda hocam cevap olarak, jenerikte baslarken dizi.gosterilen sahnelerin.biirnde elcin lavaboda yasemine dil cikariyordu ilk.bolumlerdeydi o sahne saniirm o da cok guzel.cevap olurdu bulup atarsan bi o gif aliriz bizde bi dal

• Modelden soğudum yorumuna benzeyecek sonu galiba.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?

• Allam kalpten gidicem tatlılıkta last nokta

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Hangi modelden soğudun ona göre biz de almayalim o modelden

Haaayırrr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Koray öldürüyor beni ya eneze

• Ilk defa guzel sonla bitirdiler kimse ağlamadi ağlamacıklı şarkıda çalmadılar yarın denemeye rahat rahat girebilirim :D

• 26 bölüm içindeki açık ara en kötü bölümdü.Koray-Neriman ciddi baydı,2 saatlik dizinin hiç abartmıyorum 1,5 saati ikisi vardı.Hani diziyi hiç izlememiş birine ilk defa bu bölümü izletseniz ''Ya tamam bu Koray ana karakter ama keşke yan karakterlere de biraz zaman verilse'' tarzı bir şey der kesinlikle.Defne karakteri klasik Türk dizilerinde olduğu gibi ilk bölümlerdeki halinden eser kalmadı.Resmen nefret ediyorum Defne'den Elçin Sangu'ya bile rağmen.Çok duygusala bağlandı denmişti şimdi de duygusal olması gereken kısımlar bile aşırı ciddiyetsiz ve özensiz çekiliyor.Defne'nin İz'le ilgili duydukları,Ömer'e eşyaları geri vermesi falan ciddi işlenmesi gereken konularken laçka laçka işlenip basitçe geçildi.Hele dizinin sonu neydi ya.15 yıldır falan izleyiciyim,çok fazla film-dizi-oyun görmüşümdür ama bu kadar ağır gerizekalı yerine konulduğumu hatırlamıyorum.La her şeyi anladık zaten o flashback neydi salak mıyız biz ? Ha bir de 123124325.kez fragman sahnesi dizide yoktu (2.fragmanda Defne'yle Ömer'in asansörde konuşması).Artık Elçin'den çok Ömer karakterini sevdiğimden izleyeceğim diziyi de,ha bir de daha ne kadar batıracaklar onu da merak ediyorum

Fan Club

• yok arkadaş bu kadarıda olamaz.. her hafta netten izliyorum şu son 3-4 bölüme kadar daha hiç sahne atlamamış , ileri sarmamışımdır.. dizi o kadar baydı ki kelimelerle anlatılmaz. neriman koray iz gudu vs vs o kadar boş sahne vardı ki.. inanın 1 dk ileri alıyorum sahne devam ediyor 2 dk alıyorum yine devam 3 dk eh ancak bitiyor 5 dk ya kadar varan sahneleri vardı bunların arayada defne-ömer sahnesi sıkıştıralımda 1-2 dk belli olsun onların da olduğu demişler herhalde.. yani seyircinin bu 2liyi bu 2 linin sahnelerini sevdiği halde neden böyle yapıyorlar hayret.. senaryo desen sıradan türk dizilerinin bile altına düştü şuanda.. yukardaki arkadaşında dediği gibi resmen SALAK yerine konuluyor izleyici. başta zaten (hala anlamış değilim) anlamsızca ilerki sahneleri vs gösterdiler yani başta zaten dedim hah bu sude dosyaları çalıp verecek diye. neyse olaylar oldu zaten atlaya atlaya gittiğim için 1,5 saat 30 dk gibi bi sürede bitti hobaa olaylar oldu ki onada değineceğim neyse oldu bitti bide utanmadan aynı olayları toplamışlar flashback yapmışlarr. PES ARTIK PES. be arkadaş bunun neresi flashback buna flashback dersen allah seni çarpar ağzın burnun yer değiştirir ekmek su yiyemezsin yav bu ne serdar ortacın şarkılarının bile bundan daha mantıklı izahı var bu NE! zaten olmuş bitmiş sahneleri azcık efekt ekleyip koymuşlar önümüze. hani ordan anlam çıkarmaya çalıştım hani belki bi izahı var belki bi şeyi kaçırdım... YOK! resmen siz salaksını izleyin bizde bedavadan paramızı alalım çatır çatır yaşayalım sizin gibi mallardan daha çok para kazanırız demişler. dahada bu diziyi izleyen insanda ben mantık aramam.. izlemeyin izlettirmeyin bu yapımcılar bu senaryo yazarları kazanmasın abi bunların nesli bitsin ne bilim suikast felan düzenlesinler bunlara .. nerden başladım lanet olası diziye nerden gördüm elçin denen kızı. cuma günleri haftanın stresinden arınıp mutlu bir haftasonu geçiriyordum şimdi sinirden patlayacak haldeyim twitterdan felan da takip ediyorum ya millet bas bas bağırıyo içine ettiniz dizinin diye nerdeyse 100 tweetin 99 u bu şekilde şu resmi sayfalarda inadına gidiyor arada bi tane güzel yorum bulup retweetliyor! saçmalığa bak.. o kadar olumsuz yorum oluyor haftalardır bi tanesinin umrunda değil.. bi tek oyunculara acıyorum şu dizide gerisinin canı cehenneme. defne karakteri desen saçmalığın dibine vuruyor kız olgunlaşacak diye karakterini bozdular 2. bi yasemin gibi bişey yarattılar onunda güzelliğinin içine antipatik yaparak ettiler ne diyim daha da izlenecek bi yanı kalmadı dizinin benden bu kadar dahada ne izlerim ne çevremdekilere öneririm.. hadi eyvallah!

• John abruzzi yorumunu okurken fena güldüm :D haklısın her konuda bide defnenin makyajı iğrenç olmaya başladı kadından soğudum senaryo desen zaten batıyo defne son balkonda ömerle buluşmalarında ben olgunlaşıyorum dedi ama salak salak hareketleri hala devam etti iyice dediğiniz gibi bizi salak yerine koymaya basladılar bu bolum beni hic etkilemedi ve denemeye girdim bu sabah rahat rahat ohhh :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.