Şimdi Ara

Kiralık Aşk | STAR TV | FİNAL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.056
Cevap
6
Favori
23.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omg yine ben izledim ilk ben ben ben jsjsj 0 izleme yeah rayt ama televizyonda gosteriyolar ilk sonra 30 dk sonra sitede mallık neyse ömer camı fena kırıyo :D

• defne çok sexy harbiden yaa bu kadarda sexi olunmazki be.. bizede yazık . neyse gelecek bölüm çok aksiyonlu geçecek gibi ömer cama yumruk atacak kadar sinirlendiyse büyük olaylar olucak. izi pek takmıyomda deniz karıştıracak galiba ortalığı.. ve de ömer tasarım yapamamaya başladı gibi geçen bölüm hazırlayamadılar koleksiyonu şimdide sinan diyor koleksiyon ellerinden öper diye.. psikolojisi bozuldu adamın yollarını gözler olduk be cuma nerde kaldın
  • Kiralık Aşk | STAR TV | FİNAL
  • Defneyi bu kadar itici yapmayı nasıl başardılar, büyük başarı yeminle.
    İçine ettiler dizinin aferin hepsine.
  • Son yaptıkları mallıktı

• Haydaaa! ben 1 hafta bu sahneyi beklemiştim yahu. Kamuflajlı elbise çok yakışmıştı Elçin Sangu'ya.

Bu arada yeni fragman yine çöp.
  • haydaaa bu nasıl 25. bölüm arkadaş ben bu bölüm harika olacak diye bekledim beklentiler yine haftaya kaldı... çok daha iyi şeyler çıkabilirdi bu yarış olayında senarist sallamasyon yapmış geçmiş.. zaten saçmalamalarda bi o kadar coştu bu bölüm. bölümde beğendiğim tek nokta defnenin yine mimik ve hareketleriyle tavan yaptığı sahnelerdi sadece bu kız için izliyorum şuan.. ilerki bölümlerle ilgili ipucuda vermediler ama 28. bölüm yılbaşına denk geliyor o bölümde belki olaylar tavan yapabilir inşallah dahada bozmaz dizi
  • Her şeyi geçtim Ömer'le İz'in o drone sahnesi ne saçmaydı ya ne amacı vardı Bölüm bence geçen 3-4 haftadan iyiydi (bunda Neriman ve Sude'nin daha az görünmüş olmasının etkisi büyük) ama hala ilk 15 bölümdeki havadan çok uzaktalar.Reklamlar iyice artıp can sıkmaya başladı.Ayrıca üstlerde bir arkadaşın dediği gibi Defne karakterini aşırı itici bir hale getirdiler resmen.Sonda yaptığı saçmalık da neydi öyle,iyice kezbana bağladı

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

/>
    />

/>
    />

1. gif çok iyi ya sinirlenmek aşırı yakışıyo bu kıza o sahnede eridim bittim resmen

• Bence konu basligina ka izleyenleri yazalim imzamiz felan olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Bence konu basligina ka izleyenleri yazalim imzamiz felan olsun :D

bence elçin sangu fan club açalım açıkçası ben kiralık aşkı sırf elçin var diye izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: john abrutzzi

quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Bence konu basligina ka izleyenleri yazalim imzamiz felan olsun :D

bence elçin sangu fan club açalım açıkçası ben kiralık aşkı sırf elçin var diye izliyorum

Tamam açalım ayıp ettin bide wp grubu acak cuma aksamlari bolum degerlendirmesi felan yapariz :D

• Bence Leyla Lydia Tuğutlu Elçin Sangu'dan daha guzel Gelsin eksiler derdim ama maalesef

• Get a - button now 5$(download for free sör aragon)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.