Arkadaşlar kirada eve çıktım yeni televizyon sehpası almak istemiyorum yerim çok büyük değil, duvara asmak istiyorum hafif yukarıya fakat duvarı delemem. Nasıl asabilirim?
Yuksek sehpa al
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Yuksek sehpa al
İşte televizyonun altına küçük masa koyacağım oraya sehpa koyamam stüdyo dairedeyim
Duvarı delmeden yapacaksan mecbur sehpa al.
Tükürükle yapıştır
quote:
Orijinalden alıntı: Smite-
Tükürükle yapıştır
Duvarı delmeden yapıştırmayla falan olmuyor mu? Duvarı delersem depozitodan keserler nasıl kapatacağım onu
Bantla
Swonz
kullanıcısına yanıt
Televizyon 4 kg kadar bant tutar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
Bantla
Evde uzun süre kalacaksanız ve duvarlar beyazsa delin gitsin, çıkarkan alçı sürüp çıkarsınız. Farketmezler bile.
Duvari delerek.asabilirsin hocam
bilmem kaç kiloluk tvyi hangi yapıştırıcı tutar? mecbur deleceksin
Duvara balgam at yapıştır
quote:
Orijinalden alıntı: armstrong26
bilmem kaç kiloluk tvyi hangi yapıştırıcı tutar? mecbur deleceksin
Kira deyince aklıma Death Note geldi
quote:
Orijinalden alıntı: forgatten2
Evde uzun süre kalacaksanız ve duvarlar beyazsa delin gitsin, çıkarkan alçı sürüp çıkarsınız. Farketmezler bile.
Duvar krem-sarı arası bir renk. Bilmiyorum napsam
quote:
Orijinalden alıntı: Quas Wex Exort
Bu mesaj silindi.
Bantla
quote:
Orijinalden alıntı: Jermaine.
Televizyon 4 kg kadar bant tutar mı?
Şaka yapmıştım hocam
Ama delmeden durmaz heralde en iyisi duvarı del sonra alçıyla kapatırsın anlamazlar
quote:
quote:
O zaman alçı sürdüğünüzde biraz sırıtabilir, hiç belli olmasın derseniz bir de aynı renk boyadan alıp sürmelisiniz.
demeden pek mümkün senin gibi
quote:
quote:
quote:
O zaman alçı sürdüğünüzde biraz sırıtabilir, hiç belli olmasın derseniz bir de aynı renk boyadan alıp sürmelisiniz.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: hybrai
Alıntıları Göster
Git demircide tv askisina bi demir kaynattir altinada düz metal kaynattir al sana havada duran tv