Şimdi Ara

Kirada Oturmak vs Ev Sahibi Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi evime çıkıyorum nihayet. Yalnız iki seçeneğim var. Biri Etiler'de 3500 lira kira ödeyerek yaşamak diğeri ise 3500 kredi ödeyerek (120 ay) Bahçelievler'de ev sahibi olmak. İşim Levent'te. Kararsız kaldım.

• beni evine alırsan berbar yaşarım
  • istanbulu hiç bilmiyorum ama 3500 iyi para
    o kadar parayı kiraya vermek bence gereksiz
    ev almak daha mantıklı
  • Olum 2. Seçenek daha mantıklı geldi bana layn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye etilerde kiraya çıkacaksın?4.levent falan olmuyor mu? İstanbul'da ev almak bana pek mantıklı gelmiyor.Tabi iş durumuna da bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mysterious -- 7 Ekim 2016; 22:42:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahcelievlerdeki evi satin al sonra onu kiraya ver kiradan gelen parayla da isine yakin bir yerde ev kirala belki bir 3500luk ev olmaz ama yasanmayacak evde olmaz emin ol bahcelievlerden sabah daha merkez yerlere gitmek oldukca zahmetli her gun kufredersin nerden geldim buraya diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Niye etilerde kiraya çıkacaksın?4.levent falan olmuyor mu? İstanbul'da ev almak bana pek mantıklı gelmiyor.Tabi iş durumuna da bağlı.

Niye mantikli gelmiyor ? Piyasada en cabuk degeri artan sehir ki bahcelievlerde su siralar evleri yenileme sureci basladi adam 400e 500e aldigi evi 5-10 yil sonra eger ev yenilenirse 1 milyondan asagi satmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oturmak için ev tercihi
    14 yıl önce açıldı
    Bir ev masrafı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.