Şimdi Ara

KİRACIMDAN İLLALLAH ETTİM YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Ben maddi sorunlarım nedeni ile İzmit'te akrabamda kalırken, Eve yeni kiracı bulması için Sakarya'daki dedemden ricada bulunmuştum.

Daha gününde eve talip çıkmış ve dedem de ihtiyacım olduğundan direk he demiş, 500 liraya kiraya verdik. Sorun şu ki eve girerken kiracılar dedemin iyi niyetli biri olmasından faydalanıp apartmanın altında ki dükkanımı da sahiplenmişler !!! Neymiş efendim kızının çeyizleri varmış, eve sığmazmışmış dükkana koyabilirmiyiz demişler ( beleşe ) dedem de he demiş ama bana bundan hiç bahsetmemişti ben durumum düzelince evimi kontrole gidince gördüm :@

Dükkanı da kiraya verecektim, derken bir gittim ki bir de ne göreyim !!! Kadın dükkanımın içine 2 tane pro. Dikiş makinesi koymuş !!! Dikiş nakış yapıyor satıyor !!! Bir tek Tabelası eksik yani :@ Kız arkadaşımdan biliyorum en basitinden bir abiye dikimi 100 liradan başlıyor hesap edin artık... Dükkan için 5 kuruş para verdikleri de yok aylardır dil dökmeme rağmen dalga geçer gibi ya 50 liraya kirala bize ya da deden bize zaten bedavaya verdi diyor boşaltmıyor, o 50 lirayı bile vermiyor aylardır :@

+ Daha ilk girdikleri ay neymiş efendim mutfaktaki su gideri bozuktu diyerek kırdırmış mutfağı kalite fayansların anasını ağlatıp uyumsuz saçmasapan fayanslar takmışlar yetmedi fatura filanda yok 260 lira tuttu diye defterden yırtma bir kareli kağıda yazmış...

Neden çekiyorsun bunları demeyin, borçlarımdan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 22 Temmuz 2012; 0:20:55 >

• Hakları yoksa dükkandan çıkar.Neyini düşünüyorsun ki
  • sözleşmede yazmayan her türlü maddeyi, yapmak istediğini uygulayabilirsin.çıkmalarını rica edersin, olmadı şikayette bulunursun.devam ederlerse kasıtlı suça girer ki bunun da cezası var.gözünün yaşına bakma bence.iyi niyetinizi suistimal etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Hakları yoksa dükkandan çıkar.Neyini düşünüyorsun ki

Tamam diyorlar ama çıkmıyorlar :S Sadece başlarından savmaya çalışıyorlar
  • Hukuki yollari kullan sende ciksart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o zaman evden de çıkarlar :)
  • Eve musteri mi yok sanki Cikart gitsin
    Hic sevmem belescileri ve iyi niyeti suistimal edenleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

Selam arkadaşlar, Ben maddi sorunlarım nedeni ile İzmit'te akrabamda kalırken, Eve yeni kiracı bulması için Sakarya'daki dedemden ricada bulunmuştum.

Daha gününde eve talip çıkmış ve dedem de ihtiyacım olduğundan direk he demiş, 500 liraya kiraya verdik. Sorun şu ki eve girerken kiracılar dedemin iyi niyetli biri olmasından faydalanıp apartmanın altında ki dükkanımı da sahiplenmişler !!! Neymiş efendim kızının çeyizleri varmış, eve sığmazmışmış dükkana koyabilirmiyiz demişler ( beleşe ) dedem de he demiş ama bana bundan hiç bahsetmemişti ben durumum düzelince evimi kontrole gidince gördüm :@

Dükkanı da kiraya verecektim, derken bir gittim ki bir de ne göreyim !!! Kadın dükkanımın içine 2 tane pro. Dikiş makinesi koymuş !!! Dikiş nakış yapıyor satıyor !!! Bir tek Tabelası eksik yani :@ Kız arkadaşımdan biliyorum en basitinden bir abiye dikimi 100 liradan başlıyor hesap edin artık... Dükkan için 5 kuruş para verdikleri de yok aylardır dil dökmeme rağmen dalga geçer gibi ya 50 liraya kirala bize ya da deden bize zaten bedavaya verdi diyor boşaltmıyor, o 50 lirayı bile vermiyor aylardır :@

+ Daha ilk girdikleri ay neymiş efendim mutfaktaki su gideri bozuktu diyerek kırdırmış mutfağı kalite fayansların anasını ağlatıp uyumsuz saçmasapan fayanslar takmışlar yetmedi fatura filanda yok 260 lira tuttu diye defterden yırtma bir kareli kağıda yazmış...

Neden çekiyorsun bunları demeyin, borçlarımdan dolayı.

Ne tarafta oturuyon mübarek gelecek haftaki sakarya iftar buluşmasına gelecekmisin?

• arkadaş ben bu kiracıya söz geçiremeyen ev sahiplerini anlamıyorum...aynı olayı bana yapsalar kan çıkar...parasından değil gösterdikleri tavır bir insana küfür etmekten daha beter bir tavır...valla sabrınıza hayranım arkadaşım...
  • quote:

hocam o zaman evden de çıkarlar :)

abi cıksın, kiracı mı yok? şuan yaz ayı, öğrenciler ev arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xacal

Eve musteri mi yok sanki Cikart gitsin

Aynen+1

Çıkın de, hukuki süreci başlat, her türlü sen kazanırsın.
  • hocam sen şakamısın ya polisi al yanına direk evden kov gitsin ben olacaktım polisle gelirdim onudamı dinlemiyolar yemin billah elime silahı alır ya çıkın evimden yada hepinizi gebertirim derdim hiç şakam yok ne lan bu okurken stres bastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum
    Ne tarafta oturuyon mübarek gelecek haftaki sakarya iftar buluşmasına gelecekmisin?

%90 gelirim dostum konudaki liste de varım zaten, karakamış taraflarındanım sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 22 Temmuz 2012; 1:33:32 >
  • Derdin yoksa evini kiraya ver. O sana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_ikbal

arkadaş ben bu kiracıya söz geçiremeyen ev sahiplerini anlamıyorum...aynı olayı bana yapsalar kan çıkar...parasından değil gösterdikleri tavır bir insana küfür etmekten daha beter bir tavır...valla sabrınıza hayranım arkadaşım...

quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

quote:

hocam o zaman evden de çıkarlar :)

abi cıksın, kiracı mı yok? şuan yaz ayı, öğrenciler ev arıyor

quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

hocam sen şakamısın ya polisi al yanına direk evden kov gitsin ben olacaktım polisle gelirdim onudamı dinlemiyolar yemin billah elime silahı alır ya çıkın evimden yada hepinizi gebertirim derdim hiç şakam yok ne lan bu okurken stres bastı

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: xacal

Eve musteri mi yok sanki Cikart gitsin

Aynen+1

Çıkın de, hukuki süreci başlat, her türlü sen kazanırsın.

Ben 22 yaşındayım genç görüp akıllarınca iş yapıyolar ben bunlara pabuç bırakmam normalde, sabırlı ya da pısırık olduğumdan da değil, borcum var bankaya olay bu, 2 yerden gelirim biri bu ev diğeri ise devletten fakat; devletten gelecek paranın ağustosta kesilme ihtimali var ( tekrar öğrenci belgesi falan fıstık yollayıp işin yoksa 1-2 bekle ay ki bağlasınlar ) ben bunları çıkarttığım vakit yeni kiracıyı o ay içinde bulamazsam sıkıntı olacak kısacası... Sırf o yüzden kahırlarını çekiyorum paramla rezil oluyorum...

Öğrenciye ver demiş biri, kendimde öğrenciyim vermem öğrenciye :) bir kere verdim anasını ağlattılar evin 10bin liralık tadilat yaptırdı dayım evime 3-4 yıl oluyor kız gibi evdi yani tadilattan sonra ki 2. kiracım bunlar... Birincisi on numara adamdı genç, yeni evli. Herneyse, söylemeyim dedim ama şuan oturan kiracının bir kızı var 30 lu yaşlarda zihinsel engelli allah yardımcısı olsun fakat eve zarar verir mi bilemiyorum çok dertliyim ( bunu da şans eseri öğrendim ) :/

Borçları kapatsam ilk işim postalarım bu yaptıklarından dolayı ama şimdilik amacım evden değil sadece dükkandan çıkmalarını sağlamak kavgasız yani o da nası olacaksa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 22 Temmuz 2012; 1:43:04 >

• quote:

quote:

%90 gelirim dostum konudaki liste de varım zaten, karakamış taraflarındanım sen ?

merkez :)
  • quote:

Bi arkadaşını ayarla gel, kadının önünde dükkanı gezdir kirada anlaş. Ardından ablacım bak adam şu kadar verrim diyor, eğer bu kadar vermiceksen bi zahmet dükkanı boşalt, sonuçta bende öğrenciyim de. He gene olmazsa al polisi gel, dükkanı boşalttır. Evden çıkmıcaklarına ben garanti veriyorum, böyle yüzsüz insanlar kolay kolay ev bulamaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Bi arkadaşını ayarla gel, kadının önünde dükkanı gezdir kirada anlaş. Ardından ablacım bak adam şu kadar verrim diyor, eğer bu kadar vermiceksen bi zahmet dükkanı boşalt, sonuçta bende öğrenciyim de. He gene olmazsa al polisi gel, dükkanı boşalttır. Evden çıkmıcaklarına ben garanti veriyorum, böyle yüzsüz insanlar kolay kolay ev bulamaz zaten.

Adamsın :) kafama yattı uygularım en kısa zamanda
  • Haberim olmadan dükkanımı işgal etmişler deyip, polis zoruyla dışarı attır.. Onlar yalvarsın...
  • Dukkandan cıkacaksın. Cıkmazsan, makinelere zarar veririm ya da makineler burda kalır alamazsın de. Zaten hak iddaa edemezler. Rahat ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.