Şimdi Ara

Kira Geliri Ile Hic Calismadan Yasamak Istiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi islek bir yerde dukkanimiz olsaydi kiraya verseydik soyle 15-20 bin lira ayliga, babam da deseydi oglum benim biriktirdigim bana yeter artik al bu dukkani senin ustune yapayim kirasyla kendini idare et, ohhh super olurdu, okul, sinav, stres filan olmadan hergun eglenirdim, kizlarla takilirdim surekli, heyyyt be hayallerde yasiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 9 Nisan 2012; 0:13:58 >

• Son cümlede kendine cevap vermissin daha niye konu açıp forumu yoruyorsun be adam
  • valla ne iyi olurdu
  • hayallerle yaşiyoruz
  • Insanoğlu doyumsuz bir yaratık. 20 bin lira sana az gelmeye başlar başka işlere yönelirsin. Belli bir eğitimin olmadığı için de batarsın. Eğitim şart.
  • en azından kira ödemeseydim, her ay kira için çalışmasaydım. aaaah ah ne güzel olurdu şu hayat.
    az çalışırım karnımı doyururum yeterdi ama nerdeeee.
  • Çok şey istiyorsun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide 20bin lan 2-3bin felan da değil
  • Çalışmadan gelirin hiç keyfi olmaz bence kira gelirin tamam yine olsun ama bi işin olmalı yani illaki çalışması lazım bir insanın
  • dediğin gibi 15-20 lira kira için işlek değil, çok işlek yerde dükkanın olması lazım.bu kadar kira getirecek bir dükkanı almak için de babanın müneccim olması lazım.

ek olarak belki adam batacak, sen icraya vereceksin uğraş babam uğraş.babam çok sıkıntı çekti kiracılardan.hep iyi niyeti yüzünden.düzgün adamlara verse evi.neyse

ayrıca beleşten gelen para senin canını sıkacaktır.her gün dibe çökersin öyle.karılar, kızlar yalan.gerçekten bak kafanda büyütürsen hiçbir zaman yapamazsın o dediklerini.
  • bana aylık 2000 tl kira gelse yeter 500tl ev masrafı 500tl karı kız 1000tl oyun pc konsol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten memleketin yarısı öyle yaşıyor merak etme, yani seninki olmayacak bir hayal değil
  • Gençliğimiz bozulmuş, herşey tamamdır. Hayal gücümüze tembellik yerleşmişse herşey tamamdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

bana aylık 2000 tl kira gelse yeter 500tl ev masrafı 500tl karı kız 1000tl oyun pc konsol

Her ay konsol mu alacan?
  • Amaçsız bir hayat..
  • Yaşamanın ne amacı kalırdı ki ? Çalışarak kazanılan yemeğin tadını verebilir mi sence ? Veya tamamen ailen , ülken , hatta tüm dünya içinde bir parazit gibi yaşamak gerçekten çok mu hoş olur . Üretmeyen , hiç bir halta yaramayan , sadece aylak aylak gezen bir birey ... Kalsın kardeş , ben çalışır ülkem için ufakta olsa bir şeyler üretip karşılığında da o çalışmanın mükafatı olarak karnımı doyurmayı tercih ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Iyi islek bir yerde dukkanimiz olsaydi kiraya verseydik soyle 15-20 bin lira ayliga, babam da deseydi oglum benim biriktirdigim bana yeter artik al bu dukkani senin ustune yapayim kirasyla kendini idare et, ohhh super olurdu, okul, sinav, stres filan olmadan hergun eglenirdim, kizlarla takilirdim surekli, heyyyt be hayallerde yasiyorum.

Oyle bir dukkan insaatken satisi yaklasik 1.5 milyon tl

Oyle bir durumun oldugunda emin ol para kazanmak icin calismiyorsun, yatirim yapmak, sirketi buyutmek, hatta biraz daha abartiyim sirket cocugun gibi oluyor ego tatmini yapiyorsun. He yatan adam yokmu var, onlardan adam olmaz zaten kizina ogluna olunce en azindan bisi birak
  • çalışmamak yaratılışa aykırıdır... çalışmak illa bedenen olmaz mesela iddadan para kazanmak için oturup maçlara bakıyoruz.. o da çalışmadır.. yani çalışmadan para kazanılmaz..
  • 1 dükkandan aylık 20 bin tl gelirim olsa.2-3 tane apartman yaptırır daireleri kiraya verirdim.Para biriktirdikten sonra taksi plakası alırım 5 tane.Kredi ile de olabilir.Durağın başında dururdum.Sonra taksileri çoğaltıp bir AVM'de mağaza açardım ve oranın başında olurdum.Sonra evlenir rahat bir yaşam sürerdim.
  • o kira gelirlerinin neredeyse yarısı ev masraflarına gider genelde , çok azdır masraf çıkarmayan kiracı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.