Şimdi Ara

kipada dbk matkap+mini sarjli set 29.9 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
8.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konya Selçuklu Kipa set kalmamış sadece matkap var.
    bir not daha.
    sanırım bu perşembe a101e matkap ucu ve dubel seti geliyor 9 tl kaliteli mi uygun mu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 5 Kasım 2014; 1:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Konya Selçuklu Kipa set kalmamış sadece matkap var.
    bir not daha.
    sanırım bu perşembe a101e matkap ucu ve dubel seti geliyor 9 tl kaliteli mi uygun mu bilmiyorum

kalırmı hocam 1 hafta oldu.9 tane kalmıştı. sırf esnaf alıp satmak için alır.
  • hogokce kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan vidalama ucu çıkıyor mu acaba? Sipariş geçeceğim de bir de çok uçlu vidalama seti var onu mu alsam sadece karar veremedim.

http://www.koctas.com.tr/akulu-vidalamalar/4,8-V-Aluminyum-Cantali-Sarjli-Vidalama-+-102-Parca-Aksesuar-Seti/6021-10755/

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/500-W-Darbeli-Matkap-+-3.6-V-Akulu-Vidalama/8567-14069/

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    çok ilgi yoktu diye düşünüyordum. yalnız umarım dediğin olmamıştır da ihtiyacı olan almıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Hocam bundan vidalama ucu çıkıyor mu acaba? Sipariş geçeceğim de bir de çok uçlu vidalama seti var onu mu alsam sadece karar veremedim.

http://www.koctas.com.tr/akulu-vidalamalar/4,8-V-Aluminyum-Cantali-Sarjli-Vidalama-+-102-Parca-Aksesuar-Seti/6021-10755/

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/500-W-Darbeli-Matkap-+-3.6-V-Akulu-Vidalama/8567-14069/

Matkaptan uç çıkmıyor. Fakat o akülü vidalama pek sağlıklı bi ürün değil. Onun yerine 29liraya çok kaliteli uç seti alınabilir.

• Koctas'ta da var aynisi ayni fiyata , bakin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.ebay.com/itm/New-Makita-8391DWPETK-18V-Combi-Drill-2-Batteries-with-101-Piece-Accessory-Set-/151461224242?pt=AU_Go_Karts&hash=item2343cadf32

Satıcı kredi kartı ile alabileceğim bir link verse bunu alacağım hemen

Ni-Cd battery, çöp..

Neden çöp?

Kullanmadığın halde şarjı tükeniyor, devamlı şarjda tutman lazım. 2.sene artık hiç performans alamıyorsun pilden.. Evde bunun gibi boşu boşuna yer kaplayan(çöp) matkabım var. Li-ion pilli olanları tercih edin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/New-Makita-8391DWPETK-18V-Combi-Drill-2-Batteries-with-101-Piece-Accessory-Set-/151461224242?pt=AU_Go_Karts&hash=item2343cadf32

Ni-Cd battery, çöp..

Neden çöp?

Kullanmadığın halde şarjı tükeniyor, devamlı şarjda tutman lazım. 2.sene artık hiç performans alamıyorsun pilden.. Evde bunun gibi boşu boşuna yer kaplayan(çöp) matkabım var. Li-ion pilli olanları tercih edin.

Aylar önce Hızlıal' dan bataryası "çöp" diye tabir edilen şarjlı vidalamayı 40 liraya almıştım.
    2 ayda bir kullanılınca bataryasında hiç azalma olmuyor. Belki defalarca şarj edildikten sonra bu azalma belirgin olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ni-Cd battery, çöp..

Neden çöp?

Aylar önce Hızlıal' dan bataryası "çöp" diye tabir edilen şarjlı vidalamayı 40 liraya almıştım.
    2 ayda bir kullanılınca bataryasında hiç azalma olmuyor. Belki defalarca şarj edildikten sonra bu azalma belirgin olacak.

Emin ol olacak.

• kipadan 29tl ye set halinde aldıgım dbp matkapla duvar deldim sarjlı ile almış oldugum fortmanto ve sehpalarin montajını yaptım hiçbir sıkntı çıkarmadı ssdece içinden çıkan uçlar çok dandik hemen ucunu yiyor ..koçtaştan cırcır tornavida seti aldım 10 tl ye 51 parça onun uçlarını kullanarak işimi fazlasıyla gordum ..tavsiye ederim ev işlerinde kullanacaklar için..verilen parayı fazlasıyla hakediyor..
  • chatixx C kullanıcısına yanıt
    Sadece matkap ve vidalama aleti çıkıyo uç vs yok
    kalitesi iyi gibi evde lazım olur mu diye aldım ben
    ev için yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: promil06

kipadan 29tl ye set halinde aldıgım dbp matkapla duvar deldim sarjlı ile almış oldugum fortmanto ve sehpalarin montajını yaptım hiçbir sıkntı çıkarmadı ssdece içinden çıkan uçlar çok dandik hemen ucunu yiyor ..koçtaştan cırcır tornavida seti aldım 10 tl ye 51 parça onun uçlarını kullanarak işimi fazlasıyla gordum ..tavsiye ederim ev işlerinde kullanacaklar için..verilen parayı fazlasıyla hakediyor..

promil hocam o 10 tl lik 51 parça setin linkini atabilirmisiniz rica etsem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 5 Kasım 2014; 11:47:04 >
  • internet sitesine baktim goremedim hocam ama koçtaşa gidebiliyorsan muhakak vardır orda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: promil06

internet sitesine baktim goremedim hocam ama koçtaşa gidebiliyorsan muhakak vardır orda..

İlginiz için teşekkürler hocam
  • quote:

Konya Selçuklu Kipa set kalmamış sadece matkap var.
    bir not daha.

Cuma günü arkadaşa aldırmıştım Selçuklu Kipa dan bugun geldi içinden matkap çıkmadı sadece şarjlı çıktı.
  • Diricans_RM kullanıcısına yanıt
    benim gördüğüm ürün kutusunda resmi var tek cihaz olarak.
    hatta şeffaf ambalajlı yalnız şarjli olan ürün de satılıyor ve etiket fiyatı 25 tl.

sizin durum sıkıntılı içinden alındı ise. sordunuz mu arayıp ne diyorlar bu durumda. hafiflikten anlamak gerekirdi aslında ama iş işten geçmiş

• quote:

benim gördüğüm ürün kutusunda resmi var tek cihaz olarak.
    hatta şeffaf ambalajlı yalnız şarjli olan ürün de satılıyor ve etiket fiyatı 25 tl.

sizin durum sıkıntılı içinden alındı ise. sordunuz mu arayıp ne diyorlar bu durumda. hafiflikten anlamak gerekirdi aslında ama iş işten geçmiş

Arkadaş dikkat etmemiş içinede bakmamış. Bugun geri götürecek bakalım nasıl netice alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Arena parktayım şuan kaptım bi adet. 2 tane daha var duyurulur.haber veren arkadaştan allah razı olsun.

Ürünü 1 senedir kullanıyorum. Şarjlı vidalama bozuldu. Garantiyi onaylatmayı unutmuşum o gün. Şimdi de fiş olmadığı için kipada onaylatamıyorum.

Elinde fişi olan biri fotosunu çekip bana yollayabilir mi? Garantiyi onaylatmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bireysel.emeklilik -- 13 Kasım 2015; 12:43:43 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.