Şimdi Ara

Kipa Kapımda Dondurma Stoklayın - Sadece İzmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleme : Kipa kapımda sadece İzmir'e sipariş yapıyormuş.

Arkadaşlar kipa kapımda da 20 TL ve üzeri alışverişe Carte d'Or Çeşitleri 4,99 TL yazıyor 21 mayısa kadar.

http://kapimda.kipa.com.tr/tr-TR/BuyList/List?buyListSourceId=G00001022

Ayrıca 10 tane aldığınızda sepet 99.90 oluyor. 40-50 kuruşa ürün alıp sepeti 100 tl yaptığınızda kupon bölümüne bedava1 yazıp 20 tl indirim kazanıyorsunuz.

Yani sepet 80 TL oluyor. Dondurmalar sepette 10 lira gözüküyor ama kipanın sitesinde kampanyada böyle yazıyor.

Bu kampanya teslimat tarihi 15-21 Mayıs olan siparişlerde geçerlidir. İndirim tutarı teslimatta fişinize yansıyacaktır.

Kapıda ödeme yapın teslimatta bakın toplam 30 tl ödemeniz gerek.

Arkadaşlar şu yönden kıllanıyorum dondurmalarda herhangi bir limit belirtilmemiş.20 TL üzeri alışverişlerde indirimli yazıyor. Ama birden fazla dondurma aldığımızda sadece birinde indirim yaparsa durum sakat

Ben daha sipariş söylemedim. Daha önce alışveriş yapan var mı ? Ona göre sipariş vereceğim.

Not : 20 TL'lik kupon ilk kez 100 tl üzeri alışveriş yapanlar için.

Ayrıca 19,90 TL'ye su ısıtıcısı var kablosuz değerlendirebilir

http://kapimda.kipa.com.tr/tr-TR/ProductDetail/ProductDetail/5150610699

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorpeynirim -- 19 Mayıs 2015; 3:00:57 >

• Fruktozlu gıda boyası aroma. Vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Gıda boyasının fruktozun olmadığı hazır dondurma markası söyleyin oradan alalım
  • Sadece İzmir'demi geçerli bu başka şehir yok adres ekleme kısmında
  • gelmiş yine sağlıkçı fruktozcu çin tuzcular kampanya iyi gibi ama sadece tek bir dondurma içinmi geçerli yoksa 5-10 tane dondurmayı 5 tl'den alabiliyormuyuz?Büyük ihtimal sadece 1 adet 5 tl'ye alabiliriz
  • mert saolasın ben izmirdeyim dediğin gibi sadece izmir çıkıyor. konuya ekledim.

ommemo listedeki dondurmalar buhttp://kapimda.kipa.com.tr/tr-TR/BuyList/List?buyListSourceId=G00001022 herhangi bir limit sınırlaması koymamışlar öyle bir bilgi yok.
  • yani şöyle mi oluyor ?

10 tl x 2 Carte d'Or + 5tl hediye Carte d'Or = 3 Carte d'Or 25 tl

________________________________________12 Carte d'Or 100Tl <= sepet

__________________________________________________ -20TL indirim kuponu

________________________________________12 Carte d'Or = 80TL tanesi 6.66 ya denk geliyor ? yalnış mı hesapladım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Feel_it kullanıcısına yanıt
    99,88TL'de kalıyorsunuz 100tl için 1 adet çubuk kraker atın sepete
  • denizli kipada da geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feel_it kullanıcısına yanıt
    hocam 10 dondurma alıyorsunuz 99.90 mı ne tutuyor. 40-50 kuruş birşey alın 100 ü geçsin. kuponla 80'e iniyor.

kapıda sipariş verdiğinizde 30 tl'ye gelmesi gerek kapıda ödeme yapın çünkü indirim fişe yansıyacakmış kipanın sitesinde öyle yazıyor. şehrinizde kampanya olduğuna dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorpeynirim -- 19 Mayıs 2015; 2:59:45 >
  • fiyat iyi diye 100 liralık dondurma mı alıcaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Dondurma makinası aldım )(Alman için söylemiyorum)
    1lt dondurmanın maliyeti nerde. Baksan
    300 gr süt 250 gr seker krema salep meyve 10 tl yi bulurken 1 Lt dondurma 6 tl satılması tamamen fruktoz satmalarından krema kaymak salep kullanmamalarından
    Tuketiyorsanızda az alın

• Eğer 30tl ye gelıyorsa dh kipa stoklarının kökünü kazır.

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Fakat dondurmayı kendi fabrikalarında üretiyorlar bizim gibi marketten litresini 2 liradan almıyorlar :D diğer malzemelerde ona keza
  • olay şudur her 20tl alışverişe dondurma 5tl idi bende 40tllik alışveriş yapıp 2tane dondurmaya 5tl verdim ama fişi 20tl olarak böldürdüm sistem kabul etsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

denizli kipada da geçerli

Hocam kipanın sitesine üye olurken Denizli yok, sadece İzmir gözüküyor?
  • aliosmanyuksel kullanıcısına yanıt
    Denizli de mağaza olarak geçerli hocam. Unutmuşum belirtmeyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

olay şudur her 20tl alışverişe dondurma 5tl idi bende 40tllik alışveriş yapıp 2tane dondurmaya 5tl verdim ama fişi 20tl olarak böldürdüm sistem kabul etsin diye.

Yani her 20 tl ye 5 tl indirim olur birde indirim olabilmesi için illa 20 lik parçalar mı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 19 Mayıs 2015; 13:07:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Lara fresca alabilirsiniz
  • Mopaş her yıl yapıyor carte dor çeşitlerini (%30 fazla olanları) 5liraya. Alıyorum 20 tane yazı çıkartıyor hemen hemen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.