Şimdi Ara

Kipa'da pedli tayt 26 tl (F&F marka) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

hala bloklamadıysan tüü sana. Liselisin sanırım ilgi toplamayamı çalışıyorsun. Böyle şeylerin lafını yapma direk yap kimsenin seni kaybetme korkusu falan yoktur merak etme

Bu arada ilk kez adını duyduğum pedli taytın açıklaması yapılmış bende öğrenmiş oldum tabi sağlık önemli bisiklete binerken bacak arası fena tahriş oluyor. Ama hala ismine ısınamadım. Hem ped hem tayt duble rahatsızlık Pedli tayt ney layyn

ismi çok garip gerçekten , bence değiştirilmeli

• Bunu giymeye çekinenler varsa aramızda üstüne pantolon, daha uzun kapri falan giysinler. Ama altında muhakkak bu olsun. Bisikletime son binişimde (satmak için götürüyordum) 4-5km falan sürdüm normal eşofman ile. 3 gün apış aram sızladı o kadar diyorum size Yani geçin sağlığı mağlığı şimdi; orası ağrınca başka yerlere oturmakta da zorluk çekiyorsunuz
  • Çok iyi fiyat ya ne zamandır alayım diyorum uygun fiyatlısını bulamamıştım. Acaba bunun altına don giyilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

http://www.decathlon.com.tr/Sort-3-Bisiklet-Sortu,PR-11555.html

Bu padsiz heralde ama ?

Aynısını sene içerisinde aldım indirimsiz fiyattan. İç kısımdaki pedimsi şey çıkarılabiliyor, düğmeleri var. Normal şort olarak da giyilebiliyor fakat pedimsi kısım o kadar kötü ki, pedsiz giymekle arasında pek fark yok diyebilirim. Çok ince, jelsiz, süngerden farksız bir şey. Artık ped kısmını çıkardım, şort olarak kullanıyorum ara sıra sürüşlerimde.

Diyeceğim o ki; pedli taytın yanından geçemeyecek bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Çok iyi fiyat ya ne zamandır alayım diyorum uygun fiyatlısını bulamamıştım. Acaba bunun altına don giyilir mi?

http://www.tchibo.com.tr/2-adet-slip-boxer-p400025659.html

Şu tür slip boxer dedikleri türden giyebilirsiniz. Normal slip don da olur. Fakat direkt boxer giyerseniz, çok sıkışacaktır ortam. :) Dolayısıyla rahatlıktan ziyade o baskı hissi ön plana çıkacak ve hiç rahat edemeyeceksiniz.
  • quote:

Çok iyi fiyat ya ne zamandır alayım diyorum uygun fiyatlısını bulamamıştım. Acaba bunun altına don giyilir mi?

dostum ben tek bunu giydim pek sorun olmadı

Altına jay jay arkadaşın verdiği gibi bi slip alabilirsen olur ama genelde dikiş kısımları bacak arasında rahatsızlık yaratıyor pek bi anlamı kalmıyor taytın
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Bisikletim olsa bende bu tayttan alırdım.
    Babama alsam dövermi ki beni :)

65 yaşında hoca adam :)
  • bunsuz bisiklet olmuyorsa bisiklet de almam surmemde bune yaw anasını satım..
  • Bisiklet koltuklari neden rahatsiz ve kucucuk ? Anlayamadim.duzgun sele alinsa daha mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Bisiklet koltuklari neden rahatsiz ve kucucuk ? Anlayamadim.duzgun sele alinsa daha mantikli

Dostum kendi bisikletimden örnek vereyim. sence estetik olur mu

Sanıeım hem hafiflik hem de estetik yönden bu küçük seleler tercih ediliyor

• Bisikleti görünce çok kötü oldum ya. Okul kpss vs derken yıllar geçti bisiklete binmeyeli. Şöyle güzel ağaçlıklı yolda biraz bisiklet sürsem ne güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Bunu giymeye çekinenler varsa aramızda üstüne pantolon, daha uzun kapri falan giysinler. Ama altında muhakkak bu olsun. Bisikletime son binişimde (satmak için götürüyordum) 4-5km falan sürdüm normal eşofman ile. 3 gün apış aram sızladı o kadar diyorum size Yani geçin sağlığı mağlığı şimdi; orası ağrınca başka yerlere oturmakta da zorluk çekiyorsunuz

Boş otobüste ayakta gidiyolar yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vala ben Decathlondan 22 liraya aldım geçen gün tavsiye ederim
    Fazla para vermeye gerek yok
  • Paylaşım için teşekkürler hocam aklımızda bulunsun biri isterse yardımcı oluruz..
  • Taytın içine koyulabiliyorsa, seleye de giydirilebilen ürünler olmalı diye düşünüyorum. "Pratikte değişen ne olur ki?" sorusunun yanıtını da sanırım bu tayttan giyen bir arkadaş yanıtlayabilir.
  • Ne başlık ama. Pedli tayt kullanan bisikletçilerden çok benim gibi meraklılar bakmıştır konuya.

fakat çok faydalı bir şey

• Ben bunun benzerini ebay den getirmiştim. Seleyi değiştirdim jelli süspansiyonlu birşey koydum, bunu da şortun altına giydim. Genede 5-10 km gidince rahatsız ediyor meret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

Bazarda artiz ne arar la

Bu iyiydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillout

Taytın içine koyulabiliyorsa, seleye de giydirilebilen ürünler olmalı diye düşünüyorum. "Pratikte değişen ne olur ki?" sorusunun yanıtını da sanırım bu tayttan giyen bir arkadaş yanıtlayabilir.

Seleye takilanlarda var fakat pratik degil. Selenin uzerinde kayna yapiyor ayrica tum esyetigi bozuyor. Ve pedli tayt rahatlatmanin yani sira ter ve ruzgar acisindan da fayda sagliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

http://www.tchibo.com.tr/2-adet-slip-boxer-p400025659.html

Şu tür slip boxer dedikleri türden giyebilirsiniz. Normal slip don da olur. Fakat direkt boxer giyerseniz, çok sıkışacaktır ortam. :) Dolayısıyla rahatlıktan ziyade o baskı hissi ön plana çıkacak ve hiç rahat edemeyeceksiniz.

Abi adam ne güzel açıklıyor soruları valla, seviyorum bu forumu ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.