Şimdi Ara

KİPA da ithal Muz kilo 2.39 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çilek 1.89 TL

• Birçok markette zaten o fiyat.
  • Ben Kipa AVM de farklı bir mağzada gorev yapıyorum,
    her neyse

kipa bazan cok komik fiyatlara işler yapabiliyor...

mesala bir ara bütün notebooklarda tek fiyat vardı 999TL

toshibanın bir modeli vardı tam hatırlamıyorum 1499dan 999a almıslardı
    yine hp probook core2duo 15.6ekranlı cok güzel bir makınasıda o fiyata satmıslardı....

yada 1tl günleri var su an mesala 800gr kocaman pınar salam 5tl

bir uğrayın derim herkezin ilgisini cekebilecek birşeyler vardır mutlaka

1tl insert

http://www.kipa.com.tr/campaigns/20100408215730_9nisan_15nisan_flyer.pdf

http://www.kipa.com.tr/campaigns/20100408215911_9nisan_22nisan_dergi.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifim -- 10 Nisan 2010; 22:25:51 >

• pek sıcak değil birçok realde ve makromarkette
    fiyatlar bunlar zaten
  • ben muzu carrefourlarda hep 3.70 realde çok nadir 2.99 TL ye alıyordum bana sıcak gibi gelmişti kusura bakmayın..
  • valla pazarda bile 3 tl'den aşağı göremedim bugün. bence iyi
  • fiyat gayet iyi, bu aralar muzda pek indirim olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burdaki kipadakinde muzda tat yok benden söylemesi :( dışı olgun ama içi ham gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexor -- 11 Nisan 2010; 14:35:59 >
  • Muzun fiyatı BİM'de de böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifim

1tl insert

Bahsettiğim Pınar Doyum salam ise hala birçok markette 4,60TL' den satılıyor.
    Ayrıca Mopaş' da 250gr Aytaç salam 2TL
  • ben dün aldım bu fiyattan muzlar dole marka ama daha yemedim dur gidip bi tane yiyim bakim aklıma düştü şimdi
  • fiyat süper ithal muz diyor pazarda bile anamur 2.5 tl ithal 3 tl yakınlarda kipa olsa bolca alırdım
  • bugün geçerken pandoryadaki kipadan gene aldım.. gayet güzel muzlar.. ama çilek için tek tek seçmen lazım :) baya zaman alıyo pazarda olsan sana elletmezler bile kürekle doldurular buyur derler.. marketlerin bu uygulaması güzel tek tek seçiyorsun plastik ambalajıda var dolduruyorsun bide pudra şekeri aldınmı tamamdır (nerde o dağ çilekleri..)
    Yolunuz düşerse bi kipaya mutlaka uğrayın bi çok şey uygun diğerieri indirim yapana kadar en uygun bugünlerde kipalar..
  • Dün bende aldım, uzun süredir ithal muzu 3 TL'nin altına almamıştım. Marka olarak Dole ve Excal... diye bir şey var. Ben Dole aldım tadı güzel. Bonanza olsa süper olacaktı ama buda fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

bugün geçerken pandoryadaki kipadan gene aldım.. gayet güzel muzlar.. ama çilek için tek tek seçmen lazım :) baya zaman alıyo pazarda olsan sana elletmezler bile kürekle doldurular buyur derler.. marketlerin bu uygulaması güzel tek tek seçiyorsun plastik ambalajıda var dolduruyorsun bide pudra şekeri aldınmı tamamdır (nerde o dağ çilekleri..)
    Yolunuz düşerse bi kipaya mutlaka uğrayın bi çok şey uygun diğerieri indirim yapana kadar en uygun bugünlerde kipalar..

dün bende aynı yerden aldım tadı oldukça güzeldi son olarak her yerde aynı fiyat diyen arkadaşlar sanırım yerli muz fiyatı ile karıştırıyor genelde ithal muzlar 3,5 tl ye satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DVB

quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

bugün geçerken pandoryadaki kipadan gene aldım.. gayet güzel muzlar.. ama çilek için tek tek seçmen lazım :) baya zaman alıyo pazarda olsan sana elletmezler bile kürekle doldurular buyur derler.. marketlerin bu uygulaması güzel tek tek seçiyorsun plastik ambalajıda var dolduruyorsun bide pudra şekeri aldınmı tamamdır (nerde o dağ çilekleri..)

dün bende aynı yerden aldım tadı oldukça güzeldi son olarak her yerde aynı fiyat diyen arkadaşlar sanırım yerli muz fiyatı ile karıştırıyor genelde ithal muzlar 3,5 tl ye satılıyor

geçen hafta metroda da indirim vardı muzun kolisi 45 tl idi.
    ama bi koli muzu kimse alıp evine götüremez (kalabalık değil ise o aile)

• 3,5tl bu sıralar
  • Siz o Arkadaşa Bakmayın Veri Güncelleme Yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: arifim

1tl insert

Bahsettiğim Pınar Doyum salam ise hala birçok markette 4,60TL' den satılıyor.
    Ayrıca Mopaş' da 250gr Aytaç salam 2TL

hangi marketlerde 4,60 a satılyıorumuş pınar doyum salam. bi gösterinde gidip alalım.
  • Dün bimden aldım, ekvador ve mozarro mu ne vardı, 2,85 tl .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.