Şimdi Ara

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya merkez kipa hiç biri yok aradım taradım zaten Nestea ve 7up hiç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Gebze Center'daki Kipa'ya gittim. Hiç birşey bulamadım.

usta ben dün gittim 7up baya vardı gazoz sevmediğimden 3 tane aldım en az 20 30 tane daha vardı 0.28 tl ye narata ile 0.56 tl ye 1 litre tamek limonata vardı 10 tane falan ben aldım 3 tane falan geriye kaldı rafın arka tarafında ayıp olmasın diye oonlarıda almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_reis_a

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: s_reis_a

Lüleburgaz kipa'ya gittim ya indirim yok yada ben bulamadım

indirimden ziyade, zaten ürün çeşitliliği yok ki.. bende dedim meyva sularına bakayım da indirim yok dediğin gibi..

şimdi burgazda her yer kipa oldu gerçi...

oda ayrı bir mevzu oldu zaten.. adamlar resmen tekel olacak yerel marketler olmasa.. bim a101 hariç tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

çok iyi indirim ama istanbul merkezde hiç mağazası yok.

ne yapalım.

Ataşehir' i İstanbul Merkezi olarak saymıyorsun sanırım...
  • ankara forum da gercekten indirim filan yok. akşam 8 gibi baktım. hatta o markaların hiç biri yok.
    tahminimce, bunlr stok sonuydu, anlaşmaları bitiyor gibi birşeydir.adamda ordaki malları geri depoya cekmek yerine
    nakite çevirdi.
    "tahmin sadece"

alıp içenlere afiyet olsun:) bizde soguk suya devam :)
  • VIPAORT KIPADa bısey yok bulabılen arkadas varmıdır sabah ugrayalım ?
  • saat 21 gibi ankara armada kipa ya gittim. bi bakiim dedim ki baktım ki herşey bitmiş. meyve suyu reyonun orda en son biri şişman biri normal iki kişinin sepetlerine mandalinatadan bi kaç tane doldurduğunu gördüm. tahminmi bunlar dh dendi. neyse
    dedim gelmişken hiçbişi almadanmı gidicez. 1 saate yakın dedektif gibi marketin çeşitli köşelerindeki raflar reyonlar ve buzdolaplarındaki aramalarımdan taramalarımdan sonra şunları bulabildim.

tamek limonata 1 lt 0,57 tl. 1 tane aldım. çünkü sk tarihi ağustos 2012 idi. daha 10 15 tane vardı akşam saat 21 itibarıyla

sunpride 250 ml % 100 portakal cam şişe 0,32 tl. ancak bunu boyumun uzun olması avantajıyla en üstteki rafların ta arka taraflarındaki kolileri görmemle buldum. görevliden rica ettim merdiven getirip indirdi. 1 koli aldım 12 tane yani. 1 koli daha vardı. ama sk tarihi 2012 kasım. biraz da koliler tozlanmıştı arkalarda kaldığı için.

tamek plus havuç portakal limon 1 lt karton kutu 0,87 tl. 8 tane aldım. bi tane buzdolabında bulmuştum sonra tesadüfen alakasız bi köşede tameklerin yığılı oldu bi yerde bundan 15 20 tane daha olduğunu gördüm. hala da 5 10 tane vardı.

tamek 1 lt karton üzüm %100. 80 küsür kuruş tu o da. 1 tane tesadüfen buzdolabında arkalarda buldum. başka da yoktu

tamek 200 ml karton küçük meyve suyu portakal 0,17 tl. marketteki bütün köşelerden hepsini topladım toplam 14 tane almışım. başka kalmadı

meysu 200 ml karton küçük meyve suyu çeşitleri 0,14 tl. 6 tane portakal aldım. diğer çeştilerinden de vardı 10 ar 15 er tane daha.
    ekstradan bir de eti so ho 4 lü çikolata bar 4 X 29 gr 0,45 tl idi denemek için onu da aldım. 5 li twix çikolata 3,8 tl idi onu almadım ama meraklısı varsa diye söylüyorum
    uzun lafın kısası baba ürünler hemen bitmiş ama gözden kaçanları da ben almış oldum.
    ha iyi mi ettik bilmiyorum bu kadar zararlı şeyi eve sokmakla. ama aldık işte. bu sıcak fırsatlar bizi bu hale getirdi arkadaş. stokçu depocu tüketim çılgını olduk çıktık. 112 kilo olduk. gerçi aburu cubur almayı kesitm artık ama yine de yiyip içiyoruz arkadaş işte. ev ıvırla zıvırla doldu. 399 tl ye samsunf 26 led tv aldık bu forum sayesinde. ama hityacınımız var mıydı yoktu. annemlerin evde üstünde bi örtüyle aylrdır bekliyor servisin kursuğu günden beri.
    bu arada yine de başlığı açıp haber veren arkadaşa teşekkürl etmek istiyorum paylaşımcılığ ve ayrıntılı bilgileri için

• arkadaşlar izmir forum-sarnıç-çiğli-balçova kipalardan herhangibir birine gidip indirim gören var mı?
  • Eskişehir'e bi gelmedi şu Kipa inşallah en yakın zamanda burada da açılır süper fiyatlarmış gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

quote:

Orijinalden alıntı: Boyzonline

quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

Ankara Panora Kipada aynı fiyatlar.

Ayni derken hocam burdakiyle mi ayni normal mi fiyatlar eskisi gibi?

İndirimli, buradakiyle aynı anlamında...

Guzel ozaman zulalamak lazim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara PANORA yada ARMADA Kipa'larda durum nası bilgisi olan var mı beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupremeXXL

Ankara PANORA yada ARMADA Kipa'larda durum nası bilgisi olan var mı beyler ?

3-4 mesaj ustte ayrintili yazmış @yedikeresekiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkat

arkadaşlar izmir forum-sarnıç-çiğli-balçova kipalardan herhangibir birine gidip indirim gören var mı?

bende bekliyorum...gidip gitmeme konusunda kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

quote:

Orijinalden alıntı: serkat

arkadaşlar izmir forum-sarnıç-çiğli-balçova kipalardan herhangibir birine gidip indirim gören var mı?

bende bekliyorum...gidip gitmeme konusunda kararsızım.

izmir forum kipada kampanyalı ürünlerden yoktu
  • İstanbul'daki yerlere bakan var mı? Anadolu yakası özellikle.
  • 2 gün önce adapazarındakine baktım yoktu
  • Bursa Kipa da durum nasıl acaba?
  • Birazdan aksilik olmazsa Ankara Anatolium Kipa Ekstra ya gidicem indirimlerden haberdar ederim
  • izmir balçova kipa da indirim li ürünlerden stok varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Birazdan aksilik olmazsa Ankara Anatolium Kipa Ekstra ya gidicem indirimlerden haberdar ederim

soğuk haberlerini bekliyorum dostum mobil bilgilerinle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.