Şimdi Ara

KIPA (5-8 Mayıs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kipa.com.tr/campaigns/20110505201210_05mayis_08mayis_ilan.pdf
    ---
    buzdolabi, camasir ve bulasik makinelerinde %20
    elektrikli kisisel bakim urunleri %25
    cep telefonlarinda %18
    dizustu bilgisayarlarda %20
    vs. vs.

• şimdi çıkıyorum evden
  • Bugün züccaciye bölümünde bütün ürünlerde %50 yapmışlardı!! Tefal tavaları topladım geldim
  • @tears of ice

hangi magaza acaba? Tüm Kipalarda varsa çok iyi akşam çıkışta uğramak lazım :D

Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinjitzhu

@tears of ice

hangi magaza acaba? Tüm Kipalarda varsa çok iyi akşam çıkışta uğramak lazım :D

Bilgi için teşekkürler.

Msjınızı yeni gördüm kusura bakmayın..

Evet tüm kipa'larda vardı..Zaten kipa'da olunca hepsinde geçerli oluyor,şu mağazamızda indirim yapıyoruz diye yapmıyorlar hiç Umarım yetişebilmişsinizdir ürünler bitmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Bugün züccaciye bölümünde bütün ürünlerde %50 yapmışlardı!! Tefal tavaları topladım geldim

Aynen. Migros'ta sadece %20 indirim vardı Tefal'lerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

quote:

Bugün züccaciye bölümünde bütün ürünlerde %50 yapmışlardı!! Tefal tavaları topladım geldim

Anneler günü içinde %20 biraz az olmuş sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    METRO 16 - 30 AĞUSTOS FIRSATLARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tefal tavaları dahil etmişlerse çok çok iyiymiş.
    Cep telefonuma sms gelmişti fakat saçma ürünlerde indirim vardır diye gitmeye üşenmiştim.

Büyük bir fırsatı kaçırmışız demek ki.
  • yarın bi bakalım
  • quote:

quote:

quote:

Siz gidin önce görün derim :)
    Misal el blendırı 20 tl vardı gerçekten süper indirimler vardı

• Kipa express lerde de geçerli midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

quote:

quote:

Siz gidin önce görün derim :)
    Misal el blendırı 20 tl vardı gerçekten süper indirimler vardı

Yanlış anlaşılmasın Migros'ta %20 indirim Tefal'lerde . %30, %40, %50 indirimli züccaciye ve küçük ev aletleri de vardı.

Bu arada Kipa'nınki sadece 6 mayıs için geçerliymiş. Bugün indirim bitmiş. Bardak almıştık kenarı kırıktı, değiştirdik. İndirim bitmişti.

• Evet 1 günlük bir indirimdi ve tüm züccaciye bölümünde vardı..Sabahtan müşteriler akın etmişti resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 8 Mayıs 2011; 3:22:51 >
  • yaw şu kipaların bide şubeleri artsa ankarada merkezi biyere kipa koymadılar bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

yaw şu kipaların bide şubeleri artsa ankarada merkezi biyere kipa koymadılar bi türlü.

+1
  • Kipadan birşey alırken dikkatli olun. 1-2 ay önce Ankara Forum Kipada fakir infrared ısıtıcıda kampanya vardı. Yan tarafındaki Bauhaus'ta da kumtelin ürettiği bauhausun kendi markası voltathermi bastığı ısıtıcıda kampanya vardı. Fakir iyi marka diye kipadan fakir almaya karar verdik. Alırken deneyebilir miyiz diye sorduk. Denettirmediler, sorun çıkarsa değiştiririz dediler. Eve götürüp denedik. Açma düğmesi tam olması gereken yerde çalışmıyor ve ısıtması da iyi değildi, birazcık uzaklaşınca (sanırım 1,5 metreydi) ısıttığını hissedemiyordunuz. Dibini ancak ısıtıyordu. Oysa infrared ısıtıcıların özelliği uzaktan ısıtabilmesidir. Bunun üzerine iade etmeye karar verdik. Kipaya gittik iade almak istemediler başka bir tanesiyle değiştirelim dediler. Bizde diğer cihazları denedik. Denedik derken sadece düğmesi doğru yerde çalışıyor mu diye bakabiliyorduk, yoksa çalıştırmaya izin vermiyorlardı. Hepsinde farklı yerde açılma sesi geliyordu. Bunu görünce kesin olarak iade etmeye kara verdik. Durumu anlattık uzak mesafeden çalışması gerekiyor diye anlatmaya çalıştık. Ama anlamadılar (aslında anladılar ama anlamamazlıktan geliyorlardı) 2 saat uğraştık en sonunda iade almayı kabul ettiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.