Şimdi Ara

Kinzu almayı düşünüyordum ama;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x7-755bk kullanıyorum ama tam alışamadım.Geçen hafta benim eski ms wmo 1.0 ile bf3 te test yapayım dedim ve sonuc olarak x7 nin bana göre olmadığını anlayıp x7 yi satışa çıkardım.
    Aklımda kinzu vardı çünkü,
    -Qck mousepad kullanıyorum.(Qck+ ile değişebilir)
    -Lazer mouse bana göre değil(x7 yi baz alarak konuşuyorum)
    -Ergonomik olarak wmo 1.1 e çok benziyor.wmo 1.1 elime az büyük geliyordu ama kinzu küçük olduğundan çok rahat olur diye düşünüyordum.
    -Sensörü bence çok güzel.
    ama overclock.net te hiç iyi yorumlar okumadım.Birde kinzu v2 çıkıyormuş.Beklemeye değer mi?
    Aslında aklımda g500 ve g400 de vardı ama ergonomik olarak rahat edeceğimden ne yazık ki emin değilim.
    Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mert -- 1 Aralık 2011; 17:12:04 >

• öncelikle kinzu birçok oyuncu tarafından tercih edilmeyen bir mouse gerek sensörü olsun gerekse optimal yüzey tercihlerinden dolayı negatif yorumlar aldı. benim kişisel kullanıcı olarak size yorumum razer deathadder. razer deathadder v1 versiyonunu 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum herhangi bir problem çıkmadı. şu an v2'si satışlarda sanırsam ona bakabilirsiniz.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RZ01-00151400-R3M1

iyi günler.
  • logitech leri denemeden gecme derim hatta liseteye g9x ide ekle bana kalırsada kinzu alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleury

öncelikle kinzu birçok oyuncu tarafından tercih edilmeyen bir mouse gerek sensörü olsun gerekse optimal yüzey tercihlerinden dolayı negatif yorumlar aldı. benim kişisel kullanıcı olarak size yorumum razer deathadder. razer deathadder v1 versiyonunu 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum herhangi bir problem çıkmadı. şu an v2'si satışlarda sanırsam ona bakabilirsiniz.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RZ01-00151400-R3M1

iyi günler.

Ne yazik ki benim butcemi asiyor deathadder

• Tesekkurler onerinizi degerlendirecegim
  • MX518 aldım 2. el önerileriniz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir seçim olmuş güle güle kullan hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.