Şimdi Ara

KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
9
Favori
23.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tirmis

merhaba, finow x3 plus kullanıyorum. mtk engineer tarzı programlar ile imei atmayı deniyorum. AT+EGMR=1,1"İMEİ NO" deniyorum fakat sonuç alamıyorum. "AT" den sonra boşluklu da boşluksuz da denedim. Başarılabilen var mı acaba?

saatin rootlu deilse o tarz programlarla sonuc alamazsin. en temizi her zaman bilgisayara baglayip oyle imei atmak.

http://www.ilgincix.biz/mtk-islemcili-telefon-akilli-saatlere-imei-nasil-yuklenir.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

quote:

Orijinalden alıntı: mytn

Sahibindendekiler ucmus. İki kati fiyat soyluyorlar.

Sizce lemfo les1 mi?

Zeblaze thor mu?

bende ikisi arasında kararsız kaldım birbirlerine göre üstün yanları neler bu saatleri kullanan biri fikirlerini paylaşabilirmi?

facebook grubumuza gelerek diger kullanicilardanda kafaniza takilan sorularla alakali fikir alabilirsiniz.

• Bu cihazlardan birini almayı kafama koydum, 150$ kadar bütçe ayırdım. Bu markalardan hangilerinde rom, root vs gibi satış sonrası kaynak, destek konusunda zengindir? Saçma sapan rus, çin siteleriyle boğuşmak istemiyorum. Kendi forumları olur xda olur doğru düzgün bir kullanıcı topluluğu olanlar hangileridir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeblaze Thor saat için satıcıya mesaj attım. İmei değişmiyor yazmış. MTK6580 çipset yok mu? İlginç geldi. Oysa saati 1gb rami olduğu için satın alacaktım.

Sanırım yanlış bilgi vermiş.
    KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 18 Haziran 2017; 2:52:18 >
  • Nihavend_Mucize kullanıcısına yanıt
    adamlarin teknik bilgisi yok. 😀 hiç onlara güvenme. 😉

kendi üzerinde değiştirme programı varmi diye anlamıştır o 😂😂

• Khiron K kullanıcısına yanıt
    kingwear ve finow markalarının desteği biraz daha fazla. ama şu var destek kullanicilarin yardimlaşması bazında. hiç bir firma rom ve root olayına destek vermez çünkü

• Bemde DM368 aldım arkadaşlar ama sorularım var;

1.Mağazadaki android wear (google resmi uygulaması) ile eşleştirme yapamıyorum.Başarılı dedikten sonra güncelleme kontrol ediliyorda kalıyor devamlı.
    2.Kolumuzu çevirince seçtiğim saat arayüzü çıkmıyor,farklı digital saat teması çıkıyor.
    3.Telefonumdaki rehberi ve müzikleri eşleştiremiyorum,saat üzerinden rehberim gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Bemde DM368 aldım arkadaşlar ama sorularım var;

1.Mağazadaki android wear (google resmi uygulaması) ile eşleştirme yapamıyorum.Başarılı dedikten sonra güncelleme kontrol ediliyorda kalıyor devamlı.
    2.Kolumuzu çevirince seçtiğim saat arayüzü çıkmıyor,farklı digital saat teması çıkıyor.
    3.Telefonumdaki rehberi ve müzikleri eşleştiremiyorum,saat üzerinden rehberim gözükmüyor.

1. android wear programlari sadece android wear isletim sistemli yani samsung gear s2 s3 gibi modellere baglanmak icin kullanilabilir. sen wiwear yada sinwear uygulamasini indirip baglanmayi dene.

2. o farkli saat arayuzu olayi pil tasarrufu icin. sectigin ara yuzun cikmasi icin o basit arayuz ciktiginda ekrana yada dugmeye 1 defa dokunman lazim.

3. saatle telefonu eslestirip saat uzerinden arama yapamiyorsun zaten. bu saatler sadece bildirim almak icin telefonla eslestirilebiliyor. muzik olayina gelince bluetooth ile baglaninca launcherda yada menude muzik bolumu vardir. o bolumden telefondaki muzikleri onceki sonraki seklinde yonetebilmen lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilgincix

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Bemde DM368 aldım arkadaşlar ama sorularım var;

1. android wear programlari sadece android wear isletim sistemli yani samsung gear s2 s3 gibi modellere baglanmak icin kullanilabilir. sen wiwear yada sinwear uygulamasini indirip baglanmayi dene.

2. o farkli saat arayuzu olayi pil tasarrufu icin. sectigin ara yuzun cikmasi icin o basit arayuz ciktiginda ekrana yada dugmeye 1 defa dokunman lazim.

3. saatle telefonu eslestirip saat uzerinden arama yapamiyorsun zaten. bu saatler sadece bildirim almak icin telefonla eslestirilebiliyor. muzik olayina gelince bluetooth ile baglaninca launcherda yada menude muzik bolumu vardir. o bolumden telefondaki muzikleri onceki sonraki seklinde yonetebilmen lazim.

Teşekkür ederim hocam

• ilgincix İ kullanıcısına yanıt
    Telefodan saat için saat stili yapabileceğimiz program varmı acaba?

Telefondan stil seçebileceğimiz bir program varmı?

Telefonda saat için önerebileceğiniz programlar varmı 1 mesaja ekleyebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Telefodan saat için saat stili yapabileceğimiz program varmı acaba?

Telefondan stil seçebileceğimiz bir program varmı?

Telefonda saat için önerebileceğiniz programlar varmı 1 mesaja ekleyebilirmisiniz?

saat stili için ancak bilgisayarda duzenleme programlari mevcut.

telefon için uygulama olayina gelince

sinwear, wiwear, m2d gibi bildirim uygulamalarindan başka uygulama ben bilmiyorum.
    çünkü bu saatler telefonla senkronizeden çok tek başına çalışıp kullanmak için üretilmiş cihazlar.
    kullanan bilen varsa paylaşsa hakikaten guzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgincix -- 21 Haziran 2017; 10:18:55 >

• Arkadaşlar almak istediğim mekanik bir saat var.

Mondaine stop2go. Ancak oldukça pahalı.

Eski bir smart saatte bu saati yapmışlar.

Bu saatlerden alırsak istediğim bu saati yükleyebilir miyim?

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt

• Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• 06Joker06 0 kullanıcısına yanıt
    arkadasim destek icin actim bu konuyu satis icin ayrica konu acman daha faydali olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Arkadaşlar almak istediğim mekanik bir saat var.

Mondaine stop2go. Ancak oldukça pahalı.

https://youtu.be/EZ8zaYDwrQM

Eski bir smart saatte bu saati yapmışlar.

https://youtu.be/jv4-UPkjoCw

Bu saatlerden alırsak istediğim bu saati yükleyebilir miyim?

sadece bu deil arkadasim arşivimizde binlerce farklisaat arayuzu var istedigini yukleyip kullanabilirsin.

benim kullandigim bir kac saat arayuzunu ornek olarak ekliyorum..

KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu

• ilgincix İ kullanıcısına yanıt

Bunubulabilmek mümkün müdür ? Müthiş Google olay değil de var paralı ama Google playdan yuklesem saate olurmu onu bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Bunubulabilmek mümkün müdür ? Müthiş Google olay değil de var paralı ama Google playdan yuklesem saate olurmu onu bilemedim

arkadaşım apk bulmak çözüm deil. çünkü uygulama wear için yapilmiş. uygulamayi kuruyorsun ve uygulama saati android wear işletim sistemli saate gonderiyor. ben

buldum ve yükledim hiç bir işe yaramiyor apksi.

ekran goruntusu :

apk:

• Sim kartlı saatler telefon olarak kullanılabiliyor mu? Yoksa sadece data bağlantısı için mi? 100 - 200 TL arasında, yuvarlak kasa, su geçirmeyen, sim kart girişi olan, saatten görüşme yapılabilen bir model önerirseniz sevinirim. Aliexpresten sipariş vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Sim kartlı saatler telefon olarak kullanılabiliyor mu? Yoksa sadece data bağlantısı için mi? 100 - 200 TL arasında, yuvarlak kasa, su geçirmeyen, sim kart girişi olan, saatten görüşme yapılabilen bir model önerirseniz sevinirim. Aliexpresten sipariş vereceğim.

o fiyatlara bulamazsin hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.