Şimdi Ara

Kingston hyperx ddr2 900 mhz ram zamanlaması ayarı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart asus striker extreme

oc pek yapmıyorum ama ramler 900 mhz dırek gormuyo dıe bende ayarlardan 900 e cıkardım

ama zamanlamaları asırı kotu

bunu en ıyı kac yapsam performans verır anakartın ayarlarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Devil1 -- 31 Ağustos 2007; 18:05:52 >

• Aynı ramden bende de var aldığıma 1000 pişmanım. Alırken aldığım yerdeki çalışana en az 20 kez kesin bu ramleri bilgisayara taktığım an 900MHz de çalışır mı diye sordum her seferinde evet dedi ama değil işte. Elle ayarlamak gerekiyor. Arkadaşım senin sorunun cevabı ise ramin garantili olarak çıkacağı değer 900MHz 5-5-5-15'tir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Aynı ramden bende de var aldığıma 1000 pişmanım. Alırken aldığım yerdeki çalışana en az 20 kez kesin bu ramleri bilgisayara taktığım an 900MHz de çalışır mı diye sordum her seferinde evet dedi ama değil işte. Elle ayarlamak gerekiyor. Arkadaşım senin sorunun cevabı ise ramin garantili olarak çıkacağı değer 900MHz 5-5-5-15'tir.

hocam kaca aldiniz bu ram leri ?

ben dual geil aldim bende 4.4.4.13 928 mhz de calsiyor gunluk %100 stabil
  • ben cok uygun aldım ya 150 ytl gıbı bır fıyata geldı 2x1 gb

duzelmedı ama dıgerlerı 4 olduda 13 u nereye yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Devil1 -- 31 Ağustos 2007; 18:48:19 >
  • 2*1gb o fiyata alman ımkansız dostum 1gb zaten en düşük 73$ civarında....
  • 1devil1 ; senin makinanla ekran kartı hariç aynı konfigrasyona sahibim. ben kingston ddr2 hyper x 800 mhz (2x 1 gb) ram aldım.default olarak 667 görünüyor.oc ile 800 mhz gördüm ama makina açılmadı :(
    başka makinalarda da 800 ü görmedi. ramleri servise gönderdim.
    çizgi ye bu konuyu aktardım.
    benimle ilgili olarak

BIOS>Extreme Tweaker>AITuning = Manual

Daha sonra;
    FSB&Memory Config>FSB-Memory Ratio= 3:2 olarak ayarladığınızda 800MHZe fixleyebilmeniz gerekiyor.

cevabını verdiler.

siz de bir sorun isterseniz.

bu arada fiyat çok iyiymiş
  • hocam bı arkadasdan 150 ytl ye aldım gercekten ayrıca ramlere voltaj verseydın cunkı anakartlar normalde 1,9 volt verırler bu ramler default ıken 2.1 volt ıstıyolar ondan 2.1 volt vermeden 800 e cıkarmasaydın benım anakart algılıyo dırek ona gore voltaj verıyo ramlerı yukselttıkce gerekn voltajı kendı verıyo ondan sorun cıkmıyo

ayrıca bendekı anakart ram le fsb arasındakı oranı kaldırıyo ayrı ayrı ayarlıya bılıyosun orana baglı degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Devil1 -- 31 Ağustos 2007; 23:10:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.el olarak aldıysan durum değişir tabi...

bu arada hangi zamanlamalarla en fazla kac mhz kadar cıkarılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 2 Eylül 2007; 0:04:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.