Şimdi Ara

KINGSTON HyperX 900MHz DDR2-OCZ rem coller satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki 2x1 gb 900 mhz lik KINGSTON HyperX remlerimi satıyorum ürünler hiç o/c edilerek kullanılmadılar kutuludurlar adıma faturalıdırlar fakat faturayı bulamadım seri nosundan sorgulana bilirler garantili ve yasaldırlar + elimde hiç kullanılmamış kutusunda OCZ XTC Cooler
    rem soğutucu var soğutucuyu işlemci soğutucum çok büyük olduğu için kullanamadım
    remlerin fiyatı 100 ytl
    ocz soğutucunun fiyatı 20 ytl
    remler + soğutucu 110 ytl kargo alıcıdan

remlerin türkiye distiribitöründeki linki -http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=KHX7200D2K2/2G

ocz rem collerin linki -
    http://www.sanalmarketim.com/urun/5aa86ef2c36071e515820df8aa162c10/?liste&ref=%2Csxmi%3A290%2Csxbia%3A77&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

Özellikler
    Model: KHX7200D2K2/2G
    Bellek Miktarı: 2GB (2x1GB)
    Hız ve tip: DDR2 900MHz Non-ECC Dual Kit
    Gecikme süreleri: CL5 5-5-5-15-1
    Çalışma voltajı: 2.0V

** ÖMÜR BOYU GARANTİLİ **
    Özellikler

Bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, Ultra Düşük Gecikme Süreli DDR modüllerini, Düşük Gecikme Süreli DDR2 bellek modülleri ile daha da genişletti. Kingston HyperX modülleri, bellek parametrelerini optimize ederek, sistemlerinin performansını maksimum seviyeye çıkarmak isteyen ateşli oyun ve PC tutkunları için dizayn edildi

Kingston HyperX modülleri bellek parametrelerini optimize ederek, sistemlerinin performansını maksimum seviyeye çıkarmak isteyen ateşli oyun ve PC tutkunları için dizayn edilmiş. Şimdiki ve gelecekteki DDR2-tabanlı platformlar, Kingston Technology tarafından sunulan Düşük Gecikme Süreli DDR2 modüllerle, operasyonelliği daha da artmış headroom''ların habercisi.

HyperX DDR2 bellek, DDR bellek teknolojisinin yeni nesil gelişimi. Bütün Kingston HyperX ürünlerinde olduğu gibi, HyperX DDR2 modülleri de özellikle PC hayranlarının sıkı gereksinimlerini karşılamak üzere planlanıp düzenlenmiş ve tasarlanmıştır. HyperX DDR2 daha yüksek hızlar, daha düşük gecikmeler, daha yüksek veri bant genişlikleri ve daha düşük güç tüketimi sunar. HyperX tek ve çift kanallı bellek kitleri halinde mevcuttur.

HyperX DDR2* şu özellikleri taşır
    1.8 Volt işletim, güç tüketimini yaklaşık yüzde 50 azaltır
    Yansıtılan sinyal iletim hatalarını önlemek için bellek yongası içerisinde bellek sinyal sona erdirme (“Dahili Sona Erdirme”).
    Bellek performansını, etkinliği ve süre sınırlarını arttırmak üzere işletimsel artışlar.
    CAS Gecikmeleri: 3 ve 4

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülo26 -- 16 Mayıs 2008; 20:04:52 >

• hyperx serisi genlde oc için kullanılır. keşke çıkabildiği ne yüksek frekansı yazsaydınız da ona göre baksaydık..
  • Kanka gel sat şunları işte bana.
  • o/c yapmadım bu yüzden inanın en son nekadar çıkıyo emindeğilim
    işin garibi her ürünün o/c ğa müsait ürünler fakat o/c dan korkuyor ve çekiniyorum
    birazda benim için gereksiz normal ev kullanıcısıyım kırk yılın başı oyun oynuyom gereksiz zorlamayı uygun görmediğim için giç o/c yapmadım hiçbir ürünüme
  • Satıcı çok iyi arkadaşlar. Güzenilir bir arkadaş. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaciik -- 8 Mayıs 2008; 18:41:45 >
  • pm...
  • pm gelmedi tanyil35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartlarda genellikle desteklediği frekanslar 1066, 800, 667MHz diye gider, bu 900MHz ?

1066MHz'de sorunsuz çalışır mı?
  • cevabım evet
    zaten ddr2 denilen şeyin standardı 800 mhzde biter üstünü o/c ile getirirsin kingston bu remlere ömür boyu garanti etmekte sen o/c ile 1066 mhz de rahatlıkla kullanırsın bu remleri zaten diğer kingstonlardan farkıda o/c amaçlı üretilmiş olmasıdır
    fakat ben gerek duymadığım için hiç o/c ederek kullanmadım rremlerimi
  • remler tanyil35 arkadaşımıza rezerve edilmiştir
    rezerve iptal oldu satışa devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülo26 -- 16 Mayıs 2008; 20:05:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mülo26

cevabım evet
    zaten ddr2 denilen şeyin standardı 800 mhzde biter üstünü o/c ile getirirsin kingston bu remlere ömür boyu garanti etmekte sen o/c ile 1066 mhz de rahatlıkla kullanırsın bu remleri zaten diğer kingstonlardan farkıda o/c amaçlı üretilmiş olmasıdır
    fakat ben gerek duymadığım için hiç o/c ederek kullanmadım rremlerimi

peki nasıl oluyor da aşağıdaki linkteki gibi 800, 900, 1066, 1200, ve 1375MHz olan modelleri satılıyor?
    http://www.karfoshop.com/asp/listgroup.asp?brand=KINGSTON&group=OEMMEMPC_

Ayrıca sattığınız ürünlerin sıfır fiyatı bu sitede 122YTL olarak geçiyor.

Birim : Adet
    Ürün Kodu : KHX7200D2K2-2G
    Marka : KINGSTON

Fiyatı : 85,25 USD + KDV
    Kdv dahil : 126,34 YTL
    Havale ile : 122,55 YTL
    Taksitle : 11,73 YTL X 12

Edit: Sırf tekrar vurguladığınız için soruyorum, o.c yapmadan kullandığınızı nasıl ispat edeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyberk -- 14 Mayıs 2008; 14:29:06 >

• ya dostum madem bu kadar haberdar değilsin bişiyden neden yorum yapıyosunki
    şimdi sana ddr2 nedir onun açıklamasını yapmak istemiyorum zatende onun yeri burası değil bu ilan satış amaçlı

sana en doğru yerden fiyat verdik türkiye distiribitöründen öyle siteler kesinlikle baz alınmaz alıyorsanda benim umurumda değil remler bu fiyat işine geliyorsa al gelmiyorsa laf salatası yapıp ilanı karalama lütfen
    o tür sitelerden almaya çalışıp madur olan bi ton insan var sende al sen de ol tabi temin edebilirlerse
    o/c işine gelince bu remler zaten o/c amaçlı üretilen remler o/c yapmam ürünün değerini düşürmez ama ben yapmadım sadece onu belirttim sende amma takmışın kafaya benim ilanı
    başka bi sorun varsa pm den yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülo26 -- 15 Mayıs 2008; 15:43:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mülo26

ya dostum madem bu kadar haberdar değilsin bişiyden neden yorum yapıyosunki
    şimdi sana ddr2 nedir onun açıklamasını yapmak istemiyorum zatende onun yeri burası değil bu ilan satış amaçlı

sana en doğru yerden fiyat verdik türkiye distiribitöründen öyle siteler kesinlikle baz alınmaz alıyorsanda benim umurumda değil remler bu fiyat işine geliyorsa al gelmiyorsa laf salatası yapıp ilanı karalama lütfen
    o tür sitelerden almaya çalışıp madur olan bi ton insan var sende al sen de ol tabi temin edebilirlerse
    o/c işine gelince bu remler zaten o/c amaçlı üretilen remler o/c yapmam ürünün değerini düşürmez ama ben yapmadım sadece onu belirttim sende amma takmışın kafaya benim ilanı
    başka bi sorun varsa pm den yaz

Birçok kimsenin güvenilir diye bildiği DFS Bilgisayarda 115 YTL ye satılıyor:
    http://www.dfsbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=KHX7200D2K2-2G
    yaptığım şey karalama değil, bilakis ilana bakan insanları aydınlatıyorum.

• O ilanı linki merak edip ben de tıkladım. O linkteki ram 24 ay garantili. arkadaş ömür boyu garantiden bahsediyor. Fiyat farkı bundan olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.