Şimdi Ara

KİNGSTON 800MHZ@1000MHZ OVERCLOCKED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ardaslar bende kingstonun 2gb 800mhz ramleri var.ama hyperx değil.oc etmeyi denedim ve bu sonucu verdi.bu sonuç gerçek mi çünki ben bu ramlerin oc olmadıgını sanıyordum.işlemci 3.33 ghz de.

• elektronik işi şanş işidir.bu ramlerle 6-6-6-18 de 1100 Mhz yapanlar da var, Hyper X ramlerle 1000 i göremeyenler de.Ama zamanlamaların çok kötü iyi bir skor diyebilmen için en azında 5-5-5-18 ile 1000 Mhz yapman lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 17 Mart 2008; 10:24:29 >
  • Kingstonun bu modeline göre iyi bi skor bence.
    eagle arkadaşımında dediği gibi. 5-5-5-18 ile dene bakalim bir de
  • timingler berbat usta.ben kinston ddr2 800 standart remle 5-5-5-15 2.1v. da 1111mhz kullanıyorum.
  • Bende veritech 800 leri 1126MHz (5-8-8-22) kullanıyorum.Aslında zamanlamayı da düşürüyordum.Ama bunun için hangi değerleri düşürmek gerekiyor acaba? (gigabytep35-ds3r)
  • elimdeki 675 lik corsair ler daha iyisini yapıyor 1000 5-5-5-15... sizdekiler en azından 5-4-4 gibi bi değer yapması lazım... yoksa bu deger pekte iyi değil
  • @hzrcn sen CORSAIR ile Kingston u bir mi tutuyorsun.Corsairin ölüsü yeter bee...
    675 lik CORSAIR ler KINGSTON un HyperX PC6400 lerden bile iyi değerlere çıkıyor...Kingston un daha çook fırın ekmek yemesi lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _prozac_

timingler berbat usta.ben kinston ddr2 800 standart remle 5-5-5-15 2.1v. da 1111mhz kullanıyorum.

iyide ben ram timinglerinin performansı fazla etkilemediğini biliyordum yanlış mı biliyormuşum??
  • okadarda iyi oldugu söylenemez ramlerinin chipleri nedir?
    benimki 667@1000 kasmadan 5-5-5-15 görüyo
    timgleri boşverip kastıgım zaman 1100 görüyo ama voltajlar fazla benim

• twinmos 2*1 800mhz 18-6-6-5 1125 mhz 2,30...
    şans meselesi 1200de görüyor 20-7-7-6
  •  KİNGSTON 800MHZ@1000MHZ OVERCLOCKED

bu ramlere oc yapmadan önceki hali.

bu da oc den sonraki hali.sizce bu fark çok mu???

• @KABRESIĞMAZ OC yapmadan önceki hali demişin.Ama timigler 6-6-6-18. Bu ramlerin default timingleri 5-5-5-18 dir.Timingleri manuel olarak el ile ayarla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

@KABRESIĞMAZ OC yapmadan önceki hali demişin.Ama timigler 6-6-6-18. Bu ramlerin default timingleri 5-5-5-18 dir.Timingleri manuel olarak el ile ayarla...

dün gece denedim manuel olarak ne yaptıysam açılmadı.5-5-5-15 denemiştim ama 18 denememiştim neyse birazdan dener haber veririm.
  • normal bir değer iyide sayılmaz kötüde değil
    ben 667 mhz remleri 1150 mhz çıkardım 5-5-5-15 kingston ları
  • yav bu ram timingler p35ds3l kartımda bi türlü bulamadım biosta nerde bu yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: baltazar

yav bu ram timingler p35ds3l kartımda bi türlü bulamadım biosta nerde bu yaaa

biosta ctrl+F1 yap öle gir menüye
  • Kingston'un HyperX Ramleri OverClockingde hakikaten hikaye oluyor hiç tavsiye etmiyorum.
  • bu ne yahu 1000 yapsan ne olur yapmasan ne olur o zamanlamalar ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

bu ne yahu 1000 yapsan ne olur yapmasan ne olur o zamanlamalar ile

yahu tamam da manuelde dediğim gibi oluyor.açılmıyor.4-4-4-12 denedım olmadı.5-5-5-15 olmadı.ama 5-5-5-18 olur sanırım akşam denıycem arkadaslar.asıl suç bende ne işin var kingstonla alsana corsair.gerçi burda yok.ben kırıkkaledeyim.buralı olan bilir.köy gibi bi yer.bunları bulduguma dua edıyorum

bu arada bişey daha sorcam.bu zamanlamalar kötü tamam.peki daha iyi olan bi zamanlama ile açsam pc yi performansı çok etkiler mi? sanmıyorum ama bi sorayım..

• quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

bu ne yahu 1000 yapsan ne olur yapmasan ne olur o zamanlamalar ile

yahu tamam da manuelde dediğim gibi oluyor.açılmıyor.4-4-4-12 denedım olmadı.5-5-5-15 olmadı.ama 5-5-5-18 olur sanırım akşam denıycem arkadaslar.asıl suç bende ne işin var kingstonla alsana corsair.gerçi burda yok.ben kırıkkaledeyim.buralı olan bilir.köy gibi bi yer.bunları bulduguma dua edıyorum

bu arada bişey daha sorcam.bu zamanlamalar kötü tamam.peki daha iyi olan bi zamanlama ile açsam pc yi performansı çok etkiler mi? sanmıyorum ama bi sorayım..

Daha iyi zamanlamalarla performans baya artacaktır fakat oc 'de kingston'dan çok fazla performans beklememk lazım. Bu arada biosta CTRL+F1 e bastıktan sonra ilgili menüde bilgisayar performansı ile ilgili bir başlık olacaktı. Onu Extreme'den standart'a alman lazım. Aksi taktirde Fazla OC yapamazsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.