Bildirim
kingston 2 gb usb bellek çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisayarında bulunan tüm USB yuvalarında sonuç aynı mı? yani çalışmıyor mu?
Eğer, flash diski bilgisayrdan çekmeden önce; "Donanım durdur" seçeniği ile durdurmadıysan,
flash disk bozulmuş olabilir. -
degerli verin yoksa biçimlendir birde daha uzman biçimlendiren yazılımlar var yanlış hatırlamıyorsam adı sp27213 dü -
quote:
Orjinalden alıntı: Levcho
Eğer, flash diski bilgisayrdan çekmeden önce; "Donanım durdur" seçeniği ile durdurmadıysan,
flash disk bozulmuş olabilir.
bütün usblerde hatta başka pc lerdede aynı çalışmıyor pc görmüyor biçimlendiremiyorumda
donanımı durdur komutuyla çıktığımı hatırlıyorum dandik markalar bile bileuzun zaman çalışıyor 5 yıl garantili kingstonda bişey var ama. -
diski pc ye taktığınızda windows usb aygıtı takıldı diye ses veriyormu -
İlk önce şunu bi dene benim aynı sorun başıma gelmişti flash belleğine virüs girmiş olabilir.Şunu yapıcan ilk önce güzel bir antivirüs programı yükle kaspersky olabilir sonra flash belleğini tak daha sonra aygıt yöneticisine gir ordan usbler kaldır sonra yeniden donanımı bulacak ve antivirüs programıda virüsü bulacak sonra sil
-
quote:
Orjinalden alıntı: fener19
quote:
Orjinalden alıntı: Levcho
flash disk bozulmuş olabilir.
bütün usblerde hatta başka pc lerdede aynı çalışmıyor pc görmüyor biçimlendiremiyorumda
donanımı durdur komutuyla çıktığımı hatırlıyorum dandik markalar bile bileuzun zaman çalışıyor 5 yıl garantili kingstonda bişey var ama.
Elektronik bu, durup dururken bozulabilme ihtimali de var.
Ya da ;
Hatırlamaya çalışın, başka bir pcye taktınız mı flash diskinizi.
Bir arkadaşın flash diski şu şekilde bozuldu:
3. bir arkadaş pc almış, yeni, arkadaş da kendi flash diskinden bazı programları aktarmak için yeni pc nin
kasa önündeki USB'lerden takmış f diski.
Disk çalışmamış, sonra kasanın arkasından takmışlar, yine çalışmamış,
eve geliyor, kendi pc'sinde de çalışmıyor f disk.
PC sahibi olan 3. arkadaş da, aynı şekilde kendi flash diskini de ilk önce kasanın önunden takarak deniyor,
f disk .alışmıyor, arka yuvalardan da çalışmıyor.
Sonuç: yeni pc nin önündeki USB yuvası kabloları yanlış bağlantıdan dolayı flash diskleri bozuyor.
ben de o oalyı duyduğumdan beri, tanımadiğim pc'lerin kasa önundeki USB yuvalarına flash diskimi takmıyorum.
Ne olur ne olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 4 Mayıs 2007; 17:19:17 >
-
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler hepsini deniyorum olmaz ise garantiden değiştirmeyi denerim -
quote:
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler hepsini deniyorum olmaz ise garantiden değiştirmeyi denerim
en güzeli bu işte ne uğraşıyorsun -
seninde söylediğin gibi kinstonların 5 yıl garantisi var.Aldığın yere götür bakalım ne diyecekler -
quote:
yaklaşık 1 ay önce aldığım iki gb lık kingston usb bellek bilgisayara takınca ışığı yanmıyor ve çalışmıyor nedeni ne olabilir
tamamen bozulmuş olabilir mi?
bilgisayarım- özel.- doannaım- aygıt yön.- diskler- sağ tıkla- donanım değişikliklerini tara ya tıkla
sonra
bilgisayarım- sağ tık-yönet- disk yönetimi- burada gözüküyorsa biçimlendir
Bunu indirerek de diski biçimlendirmeyi dene
not: yapılan bu işlemler sırasında BIOS tan USP PORT ları ENABLED olmak zorunda
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- clock watchdog timeout hatası
- x86 kaç bit
- no bootable device insert boot disk and press any key
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- zyxel modem kurulumu
- bios nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X