Şimdi Ara

kingston 2 gb usb bellek çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 ay önce aldığım iki gb lık kingston usb bellek bilgisayara takınca ışığı yanmıyor ve çalışmıyor nedeni ne olabilir
    tamamen bozulmuş olabilir mi?

• Bilgisayarında bulunan tüm USB yuvalarında sonuç aynı mı? yani çalışmıyor mu?

Eğer, flash diski bilgisayrdan çekmeden önce; "Donanım durdur" seçeniği ile durdurmadıysan,
    flash disk bozulmuş olabilir.
  • degerli verin yoksa biçimlendir birde daha uzman biçimlendiren yazılımlar var yanlış hatırlamıyorsam adı sp27213 dü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

Bilgisayarında bulunan tüm USB yuvalarında sonuç aynı mı? yani çalışmıyor mu?

Eğer, flash diski bilgisayrdan çekmeden önce; "Donanım durdur" seçeniği ile durdurmadıysan,

bütün usblerde hatta başka pc lerdede aynı çalışmıyor pc görmüyor biçimlendiremiyorumda
    donanımı durdur komutuyla çıktığımı hatırlıyorum dandik markalar bile bileuzun zaman çalışıyor 5 yıl garantili kingstonda bişey var ama.
  • diski pc ye taktığınızda windows usb aygıtı takıldı diye ses veriyormu
  • İlk önce şunu bi dene benim aynı sorun başıma gelmişti flash belleğine virüs girmiş olabilir.Şunu yapıcan ilk önce güzel bir antivirüs programı yükle kaspersky olabilir sonra flash belleğini tak daha sonra aygıt yöneticisine gir ordan usbler kaldır sonra yeniden donanımı bulacak ve antivirüs programıda virüsü bulacak sonra sil
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener19

quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

Bilgisayarında bulunan tüm USB yuvalarında sonuç aynı mı? yani çalışmıyor mu?

bütün usblerde hatta başka pc lerdede aynı çalışmıyor pc görmüyor biçimlendiremiyorumda
    donanımı durdur komutuyla çıktığımı hatırlıyorum dandik markalar bile bileuzun zaman çalışıyor 5 yıl garantili kingstonda bişey var ama.

Elektronik bu, durup dururken bozulabilme ihtimali de var.

Ya da ;
    Hatırlamaya çalışın, başka bir pcye taktınız mı flash diskinizi.

Bir arkadaşın flash diski şu şekilde bozuldu:
    3. bir arkadaş pc almış, yeni, arkadaş da kendi flash diskinden bazı programları aktarmak için yeni pc nin
    kasa önündeki USB'lerden takmış f diski.
    Disk çalışmamış, sonra kasanın arkasından takmışlar, yine çalışmamış,
    eve geliyor, kendi pc'sinde de çalışmıyor f disk.
    PC sahibi olan 3. arkadaş da, aynı şekilde kendi flash diskini de ilk önce kasanın önunden takarak deniyor,
    f disk .alışmıyor, arka yuvalardan da çalışmıyor.

Sonuç: yeni pc nin önündeki USB yuvası kabloları yanlış bağlantıdan dolayı flash diskleri bozuyor.

ben de o oalyı duyduğumdan beri, tanımadiğim pc'lerin kasa önundeki USB yuvalarına flash diskimi takmıyorum.
    Ne olur ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 4 Mayıs 2007; 17:19:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler hepsini deniyorum olmaz ise garantiden değiştirmeyi denerim
  • quote:

arkadaşlar cevaplar için teşekkürler hepsini deniyorum olmaz ise garantiden değiştirmeyi denerim

en güzeli bu işte ne uğraşıyorsun
  • seninde söylediğin gibi kinstonların 5 yıl garantisi var.Aldığın yere götür bakalım ne diyecekler
  • quote:

yaklaşık 1 ay önce aldığım iki gb lık kingston usb bellek bilgisayara takınca ışığı yanmıyor ve çalışmıyor nedeni ne olabilir
    tamamen bozulmuş olabilir mi?

bilgisayarım- özel.- doannaım- aygıt yön.- diskler- sağ tıkla- donanım değişikliklerini tara ya tıkla
    sonra
    bilgisayarım- sağ tık-yönet- disk yönetimi- burada gözüküyorsa biçimlendir
    Bunu indirerek de diski biçimlendirmeyi dene

not: yapılan bu işlemler sırasında BIOS tan USP PORT ları ENABLED olmak zorunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.