Şimdi Ara

KINGSTON 16GB USB 3.0 USBBELLEK 27,90 kargo bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyat bana uygun geldi.. ihtiyacı olan kaçırmasın bence !!

http://www.n11.com/kingston-dt111-16gb-usb-30-siyah-usbbellek-P10033620

• Ürünü kullanan var mı acaba ? Okuma hızı vs nasıl ? Fiyat olarak da nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Ürünü kullanan var mı acaba ? Okuma hızı vs nasıl ? Fiyat olarak da nasıl ?

bende yeni sipariş verdim bilmiyorum . ama sonuçda usb 3.0
  • Piyasada 25-26 tl zaten, fırsatlık bi tarafı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet alıp 11 TL pepsi indirimden yararlanabilrsek 44,80 Kargo ücretsiz oluyor
  • çok hızlı değil. forumda araştırın.
  • aynı fiyata metal olanı var, anahtarlık gibi de kullanıyorum 2-3 günde 1 yere düşürmeme rağmen oldukça sağlam, bunu tavsiye ederimhttp://www.n11.com/kingston-mini-metal-16gb-usb-flash-bellek-P12366542

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32 lik versiyonu böyle . 16 lık versiyon daha da düşük . 27,90 ucuz değil bence hatta pahalı . benim OCZ usb2.0 dan daha yavaş . bir de gelip buraya konusunu açıyorsunuz
     KINGSTON 16GB USB 3.0 USBBELLEK 27,90 kargo bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 9 Haziran 2013; 17:11:14 >
  • Arkadaşlar usb 3 yazma hızı bile 10mb bende var pek bir şey beklemeyin

• pingu81 kullanıcısına yanıt
    bence bu ürünle hiç uğraşmayın bimin 14 haziran listesinde 16 gb sandisk usb flash disk 19.90 ben 1 yıldır sorunsuz kullanıyom minik ve gayet kullanışlı bu fırsatı değerlerndirin
  • ayrıca osmaniye vatanda sandiskinki bugün 22 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerlercafe

bence bu ürünle hiç uğraşmayın bimin 14 haziran listesinde 16 gb sandisk usb flash disk 19.90 ben 1 yıldır sorunsuz kullanıyom minik ve gayet kullanışlı bu fırsatı değerlerndirin

Ben de 8gn olanı kullanıyorum sorun yok ama yavaş. Zaten 5mb diyor ki yazılan hıza da ulaşıldığını görmem hiçbir üründe:)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/112801/sandisk-16gb-usb-blade-flash-drive.aspx
  • Arkadaslar almayın aldırmayın kesinlikle parasını hak etmiyor adata s102 16gb 30 tl ye aldım ve bundan çok daha hızlı yazma ve okuma hızları var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Ürünü kullanan var mı acaba ? Okuma hızı vs nasıl ? Fiyat olarak da nasıl ?

NT de normal fıyatı bu sekılde gecmıs aylarda kampanya fıyatı 24.90 dan almıstım 3 ay sonra bozuldu. 12 yıldır flash dısk kullanan bırı olarak ılk kez bır flash bellek 3 ayda bozuldu. Yenısıyle degıstırdım. Yazma hızı ve okuma hızının usb 2.0 lardan bır farkı yok. Kısaca fıyatının urunu degıl.

• olurmu yaa oldukça hızlı ve 2.0 dan çok çok çok daha fark ettiriyor. ssd hızı falan mı bekliyordunuz

• ürünü daha önce kullanmıştım şöyle söyleyim usb 3.0 arasında en düşük yazma okumaya sahip belleklerden birisidir çok bir performans beklemeyin
    usb 2.0 a göre bi tık ileride ama hızlı olan usb 2.0 larla aynı şekilde
    alanlar buna göre alsın benim ilk usb 3.0 belleğimdi daha sonradan bir çok marka denedim en düşüğü buydu ve bence bu fiyata anca alınır yani normal fiyatı bu olması lazım kargo dahil
  • 50 tl 32gb sandisk extremeden sonra soğuk fırsat. :)
  • arkadaşlar ben PC deki usb 3.0 yuvasına 2.0 bellek taktığım zaman dahi 2.0 yuvaya göre yazma hızı gözle görülür fark ediyor. yani keramet bellekte fln değil de %80 pc üzerindeki yuvada bence..
    Kingston un şu belleğihttp://www.hizlial.com/kingston-16-gb-dtse9h-usb-20-bellek/30.031.1164.0112
    2.0 olmasına rağmen dayanıklı ve küçük yapısından uzun ömürlü herkese lazım bir ürün bence..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.