Şimdi Ara

Kings Bounty:Armored Princess (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
8.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Has got a long long way to roam
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

net bilgiler verilmemiş oyunla ilgili?

Ne ogrenmek istiyorsun dostum? Sen sor ben cevap vereyim..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..
  • Lan arkadaş ne kadar gereksiz bir sohbet dönüyor bu başlıkta.

Oyunla ilgili bir şeyler sorduk, alakası olmayan 3-4 kişi başka yerinden daldı.
    2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenasi44

Impossible-mage karakterim,amacım "sıfır" zayiyat ile bitirmek.Daha önce Warrior-Paladin ile sıfır zayiya ile bitiridim.Mage ile denemeye çalışıyorum.

Resimlerin direnk linki aşağıda.

"Impossible" ile oyanmak çok zaman alıyor.Savaşlar en az 20 tur alıyor.Ileride 40-50 tura kadar çıkıyor.

Taktik:Savaş yapmadan adalardaki haritaları topla (adamları haritadan uzaklaştırıp çalacaksın-sinir harbi).Zaten savaşmadan Level 12-14 'e kadar quest lerden exp. topluyorsun.Tek Troll stack 'ı ile LETHAL olan yaratıkları deviriyorum.
    40% Fire prot.+ 20% phs res. takıları var. "Magic spring" + "Stone skin" ile taş gibi oluyor.

Fenasi zayiatsız bitirmeyi başarabildin mi?

The Legend'dan sonra çıktığını farketmemişim bile, dün kaptım oyunu ve direk Paladin-Impossible açarak başladım. Amaç zayiatsız bitirmek.

Learning talenti (%20 XP bonus) hesabına da daha level 2'de rune için adaları dolanmaya başladım. Aynen sinir harbi oluyor ama, level almadan Learningi fullemek ilerde çok işime yarar diye düşündüm.

Bu arada umarım Sacrifice eskisi gibi çalışıyordur :P
    Parasız ordu yapmak çok nezihti. 1 tane demoness al, combata gir, 100 taneye çıkar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Impossible-mage karakterim,amacım "sıfır" zayiyat ile bitirmek.Daha önce Warrior-Paladin ile sıfır zayiya ile bitiridim.Mage ile denemeye çalışıyorum.

"Impossible" ile oyanmak çok zaman alıyor.Savaşlar en az 20 tur alıyor.Ileride 40-50 tura kadar çıkıyor.

Taktik:Savaş yapmadan adalardaki haritaları topla (adamları haritadan uzaklaştırıp çalacaksın-sinir harbi).Zaten savaşmadan Level 12-14 'e kadar quest lerden exp. topluyorsun.Tek Troll stack 'ı ile LETHAL olan yaratıkları deviriyorum.
    40% Fire prot.+ 20% phs res. takıları var. "Magic spring" + "Stone skin" ile taş gibi oluyor.

The Legend'dan sonra çıktığını farketmemişim bile, dün kaptım oyunu ve direk Paladin-Impossible açarak başladım. Amaç zayiatsız bitirmek.

Learning talenti (%20 XP bonus) hesabına da daha level 2'de rune için adaları dolanmaya başladım. Aynen sinir harbi oluyor ama, level almadan Learningi fullemek ilerde çok işime yarar diye düşündüm.

Parasız ordu yapmak çok nezihti. 1 tane demoness al, combata gir, 100 taneye çıkar...

Sıfır zayiyat ile bitirdim.Yeniden başlamyı düşünüyorum.Resmi sitesinde yılbaşı modu çıktı.Yeni itemler eklenmiş sanırım yaklaşık 50 civarı.Ayrıca "Army of dark" ve "Army of Light" modları mevcut.Bu modlar ile oyun bayağı zevkli oluyor.

Taktiğe geri dönecek olursak.Ben Mage imp. mod'da tek yaratık ile savaşları alıyorum.Adalardaki toplayabildiğim haritaları topluyorum,savaşmadan yapılan görevleri yapıyorum.Güzel itemleri olunca alıyorum.Özellikle 15%-20% phs def veren itemler,3 seti toplayınca 25% phs defens veren itemler, int bonuslu itemler çok önemli oluyor,hem dmg artışı sağlıyor,hemde 20 int ve katalarında fazladan 1 tur süre ekliyor.

Tek yaratık olarak bulabilirsem red dragon,olmazsa troll kullanıyorum.Ama red dragon süper oluyor.üzerine 15%-20% phs,20% magic def item takılı olunca taş gibi oluyor."Stone skin" + "Magic spring" yanında birde "Time back" ,phantom büyüsü olunca yıkılmaz oluyor.Tabi magic yetenek agacında bulunan mümkün olduğunca max edilmeli.

Yalnız savaşlar çok uzun sürüyor...

Belli bir zaman sonra bıkkınlık verebiliyor.

Tabi yukardakilere sahip olabilmek için adalardan haritaları savaşamadan yürütüp ,adaları dolaşmak lazım.Sonra debire dönüp savaşmaya başlıyorsun.Tabii bu arada 3-4 gün kaybediyorsun....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Sıfır zayiyat ile bitirdim.Yeniden başlamyı düşünüyorum.Resmi sitesinde yılbaşı modu çıktı.Yeni itemler eklenmiş sanırım yaklaşık 50 civarı.Ayrıca "Army of dark" ve "Army of Light" modları mevcut.Bu modlar ile oyun bayağı zevkli oluyor.

Taktiğe geri dönecek olursak.Ben Mage imp. mod'da tek yaratık ile savaşları alıyorum.Adalardaki toplayabildiğim haritaları topluyorum,savaşmadan yapılan görevleri yapıyorum.Güzel itemleri olunca alıyorum.Özellikle 15%-20% phs def veren itemler,3 seti toplayınca 25% phs defens veren itemler, int bonuslu itemler çok önemli oluyor,hem dmg artışı sağlıyor,hemde 20 int ve katalarında fazladan 1 tur süre ekliyor.

Tek yaratık olarak bulabilirsem red dragon,olmazsa troll kullanıyorum.Ama red dragon süper oluyor.üzerine 15%-20% phs,20% magic def item takılı olunca taş gibi oluyor."Stone skin" + "Magic spring" yanında birde "Time back" ,phantom büyüsü olunca yıkılmaz oluyor.Tabi magic yetenek agacında bulunan mümkün olduğunca max edilmeli.

Yalnız savaşlar çok uzun sürüyor...

Belli bir zaman sonra bıkkınlık verebiliyor.

Tabi yukardakilere sahip olabilmek için adalardan haritaları savaşamadan yürütüp ,adaları dolaşmak lazım.Sonra debire dönüp savaşmaya başlıyorsun.Tabii bu arada 3-4 gün kaybediyorsun....

Item upgradelerini (gremlin savaşları) abartmışlar ama. Uzunca bir süre dokunamayacağız gibi...

O savaşların çok uzun sürmesi önceden de gıcıktı... Disciples'ta en azından instant yapıyorduk da animasyonlara vakit kaybetmiyorduk...

Burda hem mana hem spell power artışı çok yavaş olduğu için, sırf düzgün bir resurrection için bile N defa magic spring, X defa rage biriktir de mana topu at tarzı uğraşmak gerekiyordu...

Görünen o ki gene uğraşacağız...

Bu arada ben görev falan yapmadan Learning'i level 4'te 3'lemeyi başardım. Level 7'de de Dragon'a %30 XP bonus talentını fulledim. Anca ondan sonra Order Magic'le başladık Magic Tree'ye gitmeye... 50-60 combatı kayıpsız geçtik de artık kastırmaya başladılar... Bir Resurrection scrollu bulayım da...

• Aşağıdaki resim Mage impossible moda oynarken kaydetmiştim.

RedDragon + GreenDragon ile yapabileciklerin.

Kings Bounty:Armored Princess

Aşağıdaki ekran görüntüsü ise "Dark Knight" tek stack ile devasa orduları devirebiliyorsun.Tabi bunun için iyi item dizeceksin.Emilie koca olarak "Dark Moron" nu seçmesi lazım.Dark morun belli bir gelişimden sonra "Dark knight" a her saldırıda karşılık verme yeteneği vereiyor.Kaybeden canları ise "Evilin" büyüsü ile teleafi ediyorsun.Phantom+TimeBack + stone skin+evilin+phs res veren takılar olmazsa olmazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 20 Ocak 2010; 20:31:52 >

• Arkadaşlar lütfen birisi 2. seri de mage ye verdikleri puanları söyleyebilirlermi skilllere ? resim koyarak lütfen : /

Birde itemleri tam olarak nerden aliyorsunuz saticilardan mi ? yoksa kutulardan mi çikiyor kutulardan sadece para çikiyo galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 20 Ocak 2010; 22:44:39 >

Ne önerirsiniz acaba bunun için?

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar ben de mage oynuyorum. Ama rage düşük kaldı. Yeni çıkan skilerine yetmiyor dragonun. Rage skilini fulledim. Ona rağmen maksimum rage 35 de kaldı.

Ne önerirsiniz acaba bunun için?

Resimdede gözüktügü gibi itemlerden rage geliyo.Ben o ayakkabiyi ilk kaleden satin aldım +15 rage ayrıca diger kırmızıyla işarediklerimi arttirirsaniz rageniz artar
  • Hocam o rage skili zaten lvl3 de zaten şu anda. Medal'da lvl 2 de. Ama medal anladığım kadarıla herolarla yapılan savaşlarda savaşa başlarken artı rage veriyo. Yani maksimum rage'e bir etkisi yok. Bir tek ayakkabı olabilir. Üzerimde rage veren hiç bir item yok. Anlaşılan item bulucaz. Gerçi mind'da da bir skil var rage arttıran. Şimdi ona kasmaya başladım.

Bir de lvl 28 oldum halen koca bulamadık :D. İyi kocalar nerelerde var acaba? :D.

Son bir soru daha. Adalardan haritaları savaşmadan nasıl yürütücez? Haritaların önündeki adamlar genelde hareket etmiyor. Dibine girsen bile seni kovalamaya başlamıyor. Mecbur dalıyorum ben de. Var mı başka çare bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 23 Ocak 2010; 10:01:28 >

Hocam o rage skili zaten lvl3 de zaten şu anda. Medal'da lvl 2 de. Ama medal anladığım kadarıla herolarla yapılan savaşlarda savaşa başlarken artı rage veriyo. Yani maksimum rage'e bir etkisi yok. Bir tek ayakkabı olabilir. Üzerimde rage veren hiç bir item yok. Anlaşılan item bulucaz. Gerçi mind'da da bir skil var rage arttıran. Şimdi ona kasmaya başladım.

Bir de lvl 28 oldum halen koca bulamadık :D. İyi kocalar nerelerde var acaba? :D.

Son bir soru daha. Adalardan haritaları savaşmadan nasıl yürütücez? Haritaların önündeki adamlar genelde hareket etmiyor. Dibine girsen bile seni kovalamaya başlamıyor. Mecbur dalıyorum ben de. Var mı başka çare bilen?

O sabit duran adamlar çok kasıyor... Bazılarını yürütmeyi başardım ama, bazılarını kıpırdatamadım.

Yürütmeyi başardıklarım da, 10dk uğraşarak oldu ancak. Dibine girip sol-sağ yapa yapa, kıpırdadığı saniyede 1 adım geri giderek, sonra tekrar sol-sağ... Bir parça uzaklaştırıp arkadaki haritayı alana kadar akla karayı seçiyorsun...

2-3 taneden sonrasına kasmadım zaten... Kaldı ki bazıları o sol-sağı bile yemediler.

Ben de lvl16 oldum anca. Resurrection bulamadık, hala inquisitor'un resurrection'ı ile idare etmeye çalışıyorum.
    Daha tek 1 unit vermedim ama, unit sayısı arttıkça kastırmaya başladı...

• quote:

Oyunda 6 tane koca var.

bunlar : human ,Demon, pirate,undead,orc ,dwarf

dwarf olan kocayi tekron island haritasında grand canal içinde ki ilk evde bulabilirsiniz.

İsim : Tringer

Buludundugu yer : tekron island haritasında grand canal içinde ki ilk ev

isim : Gaudi

Bulundugu yer : Nameless island ( atlı bir npc gibi duruyo onu tıklayın konuşun sizinle geliyor eger kocanız yoksa )

isim : Jim Crowd

Bulundugu yer : Scarlet Wind Island

İsim : Moro Dark

Bulungu yer : Elon haritasında river of memory nın oldugu köşede tek başına duran şovalye =)

----

İsim : Agvares

Bulundugu yer : Sheterra

--

İsim : Elenhel

Bulundugu yer : Verons

Her bir eş farklı özellikler vermektedir !
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Karakterlerin lwl atladıkların aldıkları leader puanı tablosu buda.

Warrior - Hero level x 20
    Paladin - Hero level x 15
    Mage - Hero Level x 10
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ayrıca ; dragon petinizin rengine göre verdigi özellikler ise şunlar :

Blue - +1 initiative to animals and dragons. Additional skill - Mana-Accelerator.
    Red - +5 Rage. Additional skill - Mana-Accelerator
    Purple - +1 Attack. Additional skill - Ball of Lightning.
    Green - +1 Intellect. Additional Skill - Treasure Searcher.
    Bronze - +1 Defense. Additional skill - Stone Wall.
    Yellow - +2% Critical hit chance. Additional skill - Mystic Egg.
    Pink - +5 Mana. Additional skill Ball of Lightning.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Haritaların bulundukları adalar ise şöyle :
    Debir: Scarlet Wind, Bolo
    Scarlet Wind: Bolo, Rusty Anchor, Verona (70% olasılıkla)
    Bolo: Rusty Anchor, Verona
    Rusty Anchor: Verona, Dersu, Tekron (50%)
    Verona: Dersu, Umkas, Elon, Tekron (50%)
    Montero: Montero, Tekron, Umkas, Shatterra (50%)
    Dersu: Verona, Uzala
    Tekron: Dersu, Umkas, Sheterra
    Umkas: Dersu, Uzala, Nameless island, Reha
    Uzala: Elon, Nameless island, Reha
    Elona: Sheterra, Nameless island, Reha
    Nameless island: Sheterra
    Reha and Sheterra spawn harita yok..

--------------------------------------------------------------------------

SüperBosslar hakkında kısa bilgi :

1. Driller

Bulundugu yer : Montero Shafts

Boss stats:
    Attack: 50/50/70/85
    Defense: 40
    Initiative: 2
    Resistances: Physical (20%), Fire (10%), Poison (80%), Magic (0%)

2. The Enormous Spider

Bulundugu yer : a cave on Dersu Island

Boss stats:
    Attack: 22/22/31/37
    Defense: 24
    Health: 30000/30000/42000/60000
    Initiative: 100 (always gets the first turn)
    Resistances: Physical (30%), Fire (0%), Poison (80%), Magic (30%)

3. Dersu-Kumatu

Bulundugu yer : dersu

Attack: 35/35/49/60
    Defense: 30
    Health: 40000/40000/56000/80000
    Initiative: 8
    Resistances: Physical (0%), Fire (-20%), Poison (50%), Magic (20%)

4. Gremlion (Archmage Zilgadis)

Buluındugu yer : The Mirror Tower, Elon

Attack: 50/50/70/85
    Defense: 60
    Health: 77000/77000/107800/154000
    Initiative: 15
    Resistances: Physical (0%), Fire (20%), Poison (0%), Magic (80%)

5. Ktahu

Bulundugu yer : reha

Attack: 60/60/84/102
    Defense: 60
    Health: 86000/86000/120400/172000
    Initiative: 12
    Resistances: Physical (0%), Fire (0%), Poison (20%), Magic (0%)

6. Baal

Attack: 66/66/92/112
    Defense: 66
    Health: 126666/126666/177332/253332
    Initiative: 15
    Resistances: Physical (0%), Fire (80%), Poison (0%), Magic (20%)

----------------------------------------------------------------------------------------

Hangi adadaki cavavarlar daha güçlü 100 üzerinden puanlama :

Debir - 5
    Scarlet Wind - 15
    Bolo - 25
    Rusty Anchor - 35
    Verona - 45
    Montero - 55
    Dersu, Tekron, Umkas - 65
    Uzala, Eloa - 75
    Sheterra, Nameless island - 85
    Reha - 95

---------------------------------------------------------------------------------

The Wanderers kagitları nelerdir ve verdigi özellikler :

Mad Rage - +30 max rage 2 savaş için
    Magic Flow - +30 max Mana 2 savaş için
    Titan's Sword - +10 Attack 2 savaş için
    Titan's Armor - +10 Defense 2 savaş için
    Depth of Thought - +10 Intellect for 2 savaş içic
    Fortune's Smile - +15% critik vurma şansınız artiyor 2 savaş için
    Flaming Eyes - +20% leadership 1 savaş için
    Ancient Knowledge - +50% experience 5 savaş için
    Call of Death - undead(Skeletons to Bone Dragons olabiliyor) uniti çagiriyorsunuz
    Song of the Wind-Pirates, Sea Wolves, Tree Fairies, Lake Fairies, Highterrant, Dryads, Griffins, Royal Griffins, Lake Dragonflies, and Fire Dragonflies unitlerinden birisi geliyor.
    Call Collosus-Trolls veya Ogres veya Black Dragons çagiriyorsunuz.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Unitelerin moralleri atar yada azalirsa oluşacak durumlar işte bunlar :

+3 Morale (High) - +30% temel atack ve defans atar; +40% critical vurma şansınız artar.
    +2 Morale (Good) - +20% temel atack ve defans atar; +30% critical vurma şansınız artar.
    +1 Morale (Positive) - +10% temel atack ve defans atar; +20% critical vurma şansınız artar.
    0 Morale (Neutral) - negatif yada positif birşey olmaz .
    -1 Morale (Low) - -20% temel atack ve defans azalır; -25% critical vurma şansınız azalır
    -2 Morale (Bad) - -35% temel atack ve defans azalıre; -50% critical vurma şansınız azalır
    -3 Morale (Critical) - -50% temel atack ve defans azalır; -100% critical vurma şansınız azalır

--------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 25 Ocak 2010; 21:29:01 >

• Dostum süper bilgiler vermişsin. Gerçekten bu oyunu uzun süre oynamayı düşünüyorum farklı karakterlerle. O yüzden çok işime yarıycak verdiğin bilgiler.

Senden son bir şey daha sitesem ayıp olur mu? Bu yanımıza aldığımız adamların bize ne özellik kazandırdıklarını biliyomusun acaba? Ben sadece dwarfı yanıma aldım. Yanımıza almadan ne işe yaradığını mecazi cümlelerle anlatıyor. O da yetmiyor haliyle. Adam archerlara atack bonus veriyordu. O sırada benim işime yaramıyordu. Ben geri bıraktım. Ayrılmak için 100k altın istedi verdik paşa paşa :D

Dostum süper bilgiler vermişsin. Gerçekten bu oyunu uzun süre oynamayı düşünüyorum farklı karakterlerle. O yüzden çok işime yarıycak verdiğin bilgiler.

Senden son bir şey daha sitesem ayıp olur mu? Bu yanımıza aldığımız adamların bize ne özellik kazandırdıklarını biliyomusun acaba? Ben sadece dwarfı yanıma aldım. Yanımıza almadan ne işe yaradığını mecazi cümlelerle anlatıyor. O da yetmiyor haliyle. Adam archerlara atack bonus veriyordu. O sırada benim işime yaramıyordu. Ben geri bıraktım. Ayrılmak için 100k altın istedi verdik paşa paşa :D

Bu bilgilerin daha geniş ve kapsamlı hali şurada:

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=10991

• quote:

Dostum süper bilgiler vermişsin. Gerçekten bu oyunu uzun süre oynamayı düşünüyorum farklı karakterlerle. O yüzden çok işime yarıycak verdiğin bilgiler.

Trigger için ;

Item slots: Weapon, Helm, Belt/Gauntlets, Boots
    Found where: The Big Channel, Tekron
    Kovarsanız ne alır : altınınızın %20sini
    Özellik: X% kadar unitelerin (Skeleton Archer, Archer, Cannoneer, Catapult Goblin, Elf, Hunter, Goblin, Royal Thorn, Thorn Hunter, Alchemic, Cyclops, Beholder, Evil Eye, Droid Mechanic) kritik şansı artar.
    Ayrıca;Belli bir miktar savaştan ( 50 den daha fazla) sonra size 100 magic crystal veriyor.

--------------------------------------------------

Elenhel

Item slots: Shield/Gauntlets, Dress, Belt/Regalia, Artifact
    Found where: Verons
    Özel bilgi :Bu eşin size katılması için 20 yada daha fazla intiniz olması gerekmektedir ! ( 10 sizde 10 da wanderer kagidi kulanarakta alabiliyorsunuz)
    Kovarsan ne olur : 5000 gold gider.
    Verdigi temel özellik: +4 intellect (hero)
    Yetenekleri:
    Mana recharge:Her 5 svaştan sonra konulursanız onla mananızı dolduruyormuş.
    Wanderers' Scroll Lore:"Fortuna's Smile" scroll sahip olabilirsiniz ve bu özelligi sayesinde her 30 savaş sonunda size Wanderers' scroll verir.Onunla konuşarak alabilirsiniz kagıtları.
    Dipnot : lwl 40+ elenhel ile en az 10 savş sonunda onu serbest birakirsaniz sonra onu tekrar elde etmek için savaşır ve kazanırsanız o size hayatı karşılıgında 15 mana potu vericektir.

-----------------------------------------------------------
    Moldok :
    Item slots: Shield, Weapon/Shield, Belt/Regalia, Artifact
    Nerede bulunur : : Uzala, costs 1000 gold to recruit
    Kovarsam ne olur: bulungu hergün için 1000 gold alır.
    Temel özellik : +1 speed and initiative tün orclar için.
    Yetenek : Tam anlamadım ama galiba moldok un bi puan sistemi varmiş 15 oldugunda en son savaşsnızın ganimetinin yarısını alıyor ama size full rage veriyormuş.sonra gene 0 lanıyor galiba.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Moro Dark

Item slots: Weapon, Armor, Helm, Belt/Regalia
    Temel özellik : +3 Attack (Hero), +1 Moral tüm undead ler için.
    Yetenek:
    Struggle with the Darkness : moldok %100 oldugunda "Power of Darkness" kulanırsanız galiba moralleri düşüyor rakibin şöyle ; ve sizin artiyor.

-5, if there are undead in the enemy army
    -4, if there are demons in the enemy army
    +2, if there are demons in your army
    +1, if there are undead in your army
    ve
    Askerlerinizi black knighta çevirme özellligi vardir.
    -----------------------------------------------------------------------------
    Jim Crowd

Item slots: Weapon, Armor, Boots, Regalia/Artifact
    Kovarsanız ne olur : adamlarinizdan bi kısmını alır gider (pirates, sea wolves, marauders, robbers and devilfish )

BUNA DİKKAT !
    Eger ;"Blood of the Goddess" ( tekronda satılıyormuş) bulursanız ve jim ile konuşup onun kulanmasına izin verirseniz Yeni yetenek gelişir ve item slot degişir. işte yeni olucaklar aşagida :

Item slots: Weapon, Armor/Dress, Boots, Artifact
    Yeni yetenek : +700 leadership
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Gaudi :

Item slots: Weapon, Armor, Gauntlets/Shield, Regalia
    Kovarsan ne olur : goldlarının %25 ini alır
    Yetenek : demons veya undead lerin 2x kritik vurma şansını arttirir ( max : %95 crit )

-------------------------------------------------------------

Agvares

Item slots: Weapon, Armor/Dress, Gauntlets/Belt, Artifact
    Kovarsan ne olur : 30000 gold gider.
    Temel yetenek : Dryads, Lake Fairies, Tree Fairies ve Demonesses in basit atagi %100 artar.
    Yetenek : Asker kontrol
    1 gup askerininzin kontrolünü savaştan önce konuşalarak verirseniz +10 Attack ve Defense artar ve ek bi özellik ekler:

+2 speed
    fire resistance : +50 %
    counterstrike
    regeneration

-after Agvares has taken control is a troop in the previous battle, he gains 100% Mental fatigue. Mental fatigue is reduced by 10-15% after each battle. So in essence, you can use his ability once every 7-10 battles.

Benim anladıklarım bu kadar =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 26 Ocak 2010; 20:14:10 >

• Ek bilgi : Bu site sayesinde hero ekranı hakkında herleyi ögrenebilirsiniz itemlerin hepsini yaratıkları sonra skilleri vs vs. yararlı bir site.

http://www.aurelain.ro/HeroScreen/

Mesala oyundaki tüm ayakkabılar işte bunlar üstüne gelirsen özellikleride yaziyo

Silah diye buna derim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 26 Ocak 2010; 20:39:45 >

• quote:

Arkadaşlar birde official sitesinden şu modları indircektim fakat girilmiyor. Yanında kilit işareti falan var. Bir yerden üye falan mı olmak gerkiyor? Göremedim bir türlü.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=12174

burdan indiremilirsiniz mod u yeni item seti filan geliyor oyuna.

1500 civarında chest açtım, yüzlerce scroll buldum, gezmediğim kale-dükkan kalmadı... Herşey var ama, resurrection çıkmadı gitti...

260 combattır kayıp vermeyeceğim diye yanımda Inquisitor gezdiriyorum...

İnsan random yapar yapar ama, 1 tane de scrollu garantili bir yere koyar değil mi...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.