Şimdi Ara

Kingo android root hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ace plus telefonum var özellikler yetmediği için root ve rom atmaya karar verdim..Araştırdım kingo android root ile kolay yoldan oluyormuş..Ancak ace plus için uyarmı bu?bir de nasıldır atan varmı bunu iyimidir?Bir de rom atmak istiyorum rom sanırım android sürümünu yükseltiyor,link atarsanız sevinirim..Pek anlamadığım için konuyu açtım..Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Arkadaşlar benim ace plus telefonum var özellikler yetmediği için root ve rom atmaya karar verdim..Araştırdım kingo android root ile kolay yoldan oluyormuş..Ancak ace plus için uyarmı bu?bir de nasıldır atan varmı bunu iyimidir?Bir de rom atmak istiyorum rom sanırım android sürümünu yükseltiyor,link atarsanız sevinirim..Pek anlamadığım için konuyu açtım..Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler..

Buraya bak bakalımhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925372

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: famos

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Arkadaşlar benim ace plus telefonum var özellikler yetmediği için root ve rom atmaya karar verdim..Araştırdım kingo android root ile kolay yoldan oluyormuş..Ancak ace plus için uyarmı bu?bir de nasıldır atan varmı bunu iyimidir?Bir de rom atmak istiyorum rom sanırım android sürümünu yükseltiyor,link atarsanız sevinirim..Pek anlamadığım için konuyu açtım..Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler..

Buraya bak bakalımhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925372

Bu rom için sanırım?

• Gunceldir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim :)

• Gunceldir

• koca forumda bilen yokmu yav :)

• Kuzey Fırtınası,
    telefonunuzun ilgili modeline ait root-rom dosyalarını forum.xda-developers sitesinden android developmet kısmından bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

Kuzey Fırtınası,
    telefonunuzun ilgili modeline ait root-rom dosyalarını forum.xda-developers sitesinden android developmet kısmından bulabilirsiniz.

Hocam peki o dosyalar bilgisayarda mı olması gerekiyor oyle mı root atiliyor yani telefonu pcye bağlıyoruz ya dosyalar Pcde mı olacak?birde kingo android.root u biliyormusunuz?

• dediğiniz root yöntemini duymadım ancak en sağlıklı yöntem odin veya başka cihazlar için pc suite ile yüklenen root tur

dosyalari bilgisayara indiriyorsunuz sonra telefonu kablo ile bağlayıp yüklüyorsunuz

bilgisayarım yok derseniz mobile odin var gayet iş görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

dediğiniz root yöntemini duymadım ancak en sağlıklı yöntem odin veya başka cihazlar için pc suite ile yüklenen root tur

dosyalari bilgisayara indiriyorsunuz sonra telefonu kablo ile bağlayıp yüklüyorsunuz

bilgisayarım yok derseniz mobile odin var gayet iş görüyor.

Teşekkür ederim,bilgisayar var ancak internetim yok.Bu root dosyalarının boyutu büyük mü?Cafeden indirsem usbye atsam evde root atsam öyle olur diye düşünüyorum..bir de internette anlatilan gibi atsam herhangi bir sorun çıkmaz değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 15 Ağustos 2014; 21:30:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle yaparsın hiç sıkıntı olmaz.

telefonunun modeline uugun olmasına dikkat et sadece. başka cihazın root dosyasını yükleme sıkıntı çıkmaz.

ace plus demişssin, ben de galaxy ace kullanmıştım oradan yola cikarak, root dosyası 2 mb birşeydi. cwm (bu cwm yi araştırın derim) den yüklemistim sorun olmamıştı.

rom dosyası da 120-150 mb civarı idi.

odin programı ise 1-2 mb diye tahmin ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.