< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 2 Ağustos 2019; 3:3:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 2 Ağustos 2019; 3:3:32 > |
Youtube: Enis Kirazoğlu
Donanım haber türkçe yama isteği: Kingdoms of Amalur: Reckoning Enter |
Oyunu indiriyorum ve sanırım açacak birkaç kod buldum. Eğer dosyaları açabilirsem Google E Tablo üzerinden bir sayfa açıp buradan çevirmek isteyen arkadaşlarla çevirebiliriz. Detayları bilgilendiririm.
Edit1: Dosyaları açacak bir Tools buldum ve şu anda dosyaları inceliyorum. Eğer tüm metinlere ulaşabilirsem bilgilendireceğim. Edit2: Metinlere ulaştım ve menüyü çevirdim altyazıları deniyorum. Resim aşağıda. Edit3: Altyazıların çevirisi de mümkün. Kısaca dosyalara baktım ve tüm satırlara erişebildiğimizi söyleyebilirim. Aşağıda örnek çeviri videosu var. NOT: 05.03.2012 yılında xentax'ta çeviri toolsunu yaparak şu anda bu oyunu çevirmemize olanak sağlayan XRaptor'a sonsuz saygı ve selamlar. Burayı okumaz ama ellerine sağlık gerçekten :) ÇEVİRİ NASIL YAPILACAK -- Çeviri Google E-Tablo üzerinden herkese açık ama sadece çevirmenlerin müdahale edebileceği şekilde yapılacaktır. -- Bu çeviri için aranızdan gönüllü arkadaşlar katılırsa, hem süreç hemde işleyiş hızlanır. Sadece çevirmen değil, test edecek arkadaşlarda lazım. -- Gönüllü olarak projeye katılmak için bana PM'den İsim Soyisim ve mail adresi yazmanız yeterli. -- Aranızdan gönüllü olacak bir kişi yamanın konusunu açacak ve E Tabloya bağlı kalacak şekilde sürekli güncel tutacaktır. Allah'ın izniyle bu yamayıda siz oyun severlerle buluştururuz inşallah. Şimdiden bana ve çeviriye katılacak tüm arkadaşlara kolay gelsin :) Saygılarımla. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |