Oyunu 400 saatlik gibi sürece 3 kere full başarim ile tamamlamiş oldum.. Oyun kesinlikle Mülkemmel ötesi hikaye ve oynaniş sunuyor.. Alişagelmiş , combat ve oynanişlara alişirsanız .Oyunu sevmez ve oyunun oynanişini sıg bulursunuz. RPG fanı iseniz oyunu mutlaka deneyimleyin. Ben 2.oyun duyuruldugu gün Gold edition aldim. Kendisi Oyun dünyasinin Görünmez Efsanesidir.. Başkalarinin ne söylediginin önemi yok. Şans verin oynayın. Olumsuz yorumları kaale almayin. Emin olun oyunu deneyimlememiş Gamer ordusuna sahit etmiş olursunuz. Woke , Trans , gibi şacma hadiselere kanmayin. Henry Eşcinsel felan degil. İlk oyunun duyuruldugu günden beri takip ederim. Adamin sevgilisi bile var.. Özel videolari bile vardi. Sonra ayrildilar sanirim. Hesabi yenilemiş olmali. Ayrica Bu gibi şacma bahanelere sıgınıyorsaniz zaten oyundan koşarak uzaklaşin. |
Kingdom Come: Deliverance II | 4 Şubat 2025 | PC ANA KONU #Türkçe (14. sayfa)
-
-
Yeni CGI Trailer
IGNyoutubeWatch as Henry lives his best life in a medieval world--from brawling, drinking, and romancing--in this chaotic Kingdom Come: Deliverance 2 CGI trailer for the upcoming action RPG sequel. Kingdom Come: Deliverance 2 will be available on PC, PS5 (PlayStation 5), and Xbox Series X|S on February 4, 2025. Diving back into the heart-pounding world of 15th Century Bohemia (Central Europe), Kingdom Come: Deliverance 2 picks up where its predecessor left off, thrusting players into the shoes of Henry, the steadfast son of a blacksmith, embroiled in a tumultuous tale of vengeance, betrayal and self-discovery. #KingdomComeDeliverance2 #Gaming #Gameshttps://www.youtube.com/watch?v=OwuGqpFusQIBurda şair Henry tam gay yapmadık demek istemiş sanırım...
-
İki mesaj yukarda attım ama olsun.
Şu hanımefendi varken Henry'nin gey olacağını sanmıyorum. Muhtemelen o bahsedilen gey sahneleri Henry'e ait değil. Diyelim öyle olsa bile opsiyonel olacaktır, bizler görmeyiz bile.
-
İlk oyunun puanları pek ortalamaydı 76 ile. Bakalım bu oyun kaçtan gelecek. Şahsi tahminim en iyi ihtimalle 80 alır Metadan, oynanış umut vadediyor.
-
Oyunu puanlayan düzenin, Oyunların kalitesine gölge düşürüyor. Hepsi cöp oranların , kaale alırsanız .Güzelim bir dünya oyunu kacırırsınız.
Hepsini didik didik kontrol ettim.. Şunu cok iyi anladım.. Oyunu puanlayan düzen , Bir nevi oyunlardan haraç topluyor Acik ve net. Ülkemde puanlamalara itibar edilmemesi gerektigini düşünüyorum. O kadar Abartilan puanlar varki... rezalet ötesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 28 Ocak 2025; 20:46:47 > -
Katılmıyorum hocam. Puanlar sonuçta bir puanlar topluluğunun ortalaması ve çoğu oyunda da şaştıklarını görmedim bir iki tanesi hariç. Puanları veya verenleri suçlamak saçma.
İlk oyun da bence tam da 76'lık işti üstelik ben şahsen savaş sistemini de çok sevememiştim. 10 küsür saat oynayıp saldım çünkü keyif vermiyordu. Burada ikinci oyunu geliştirenler daha light ve öğrenilmesi kolay hale gelmiş diyorlardı. Şahsen bana oynatan şey bu olur, eğer daha keyifli yaptılarsa. Bakalım 4 şubatta dananın kuyruğu kopar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ocak 2025; 20:53:31 > -
RPG dalına inanılmaz bir CİFTE standart var... Kusra bakma Şahsi olarak algılamamak icin objektif baktım evet. Malesef Cifte standart var. Oylamanin cogunlugu RPG ile baglantisi olmayan oyunu gereksiz zaman kaybi olarak görüyor .Öngörsellerle puanlama yapiyor .90 alti almayacak o kadar cok oyun varki.. 78 almiş.Ben tabi şoktayim. Ben Puanlama sistemlerini cöpe atali cok oldu. Sizede Tavsiye ederim.. Kendiniz deneyimleyin, Puanlamalara itibar etmeyin.Tabiki karar sizin , takdir sizin bakiş acınızda sizin saygı duyuyorum )
-
Valla hocam ilgimi çeken her şeyi deneyim edecek kadar ne zamanım ne de param var. Puanlar bu açıdan önümü görmemi sağlıyor, zamanım daha kaliteli geçiyor. Sizi de anlıyorum ama ben bakmaya devam edeceğim.
Dediğim gibi puanlar koca bir puan topluluğunun ortası olduğundan firmaların bütün herkese para yedirmesine imkan yok, yedirdiğinde de illa sızıyor zaten önceki yıllarda olduğu gibi. Ha ama bazı türlere veya başı şirketlere daha çok kıyak geçildiğine bende inanıyorum şahsen.
-
Hocam oyunun oynanışı zor denildiği için ve save sistemi karışık denildiği için bu oyuna hep önyargılıydım açıkçası. Souls oyunlarında bile zorlanan biriyim ne yalan söyleyeyim, Elden Ring'i zar zor bitirdim. Ama bu oyundaki combat kesinlikle bahsedildiği kadar zor değil. Evet, başta oyun senden öğrenmeni istiyor ve devamlı tokatlaya tokatlaya bunu mecbur kılıyor. Bir süre geçince oynanışa alıştıktan sonra bu sefer oyundaki boss sen oluyorsun. Souls oyunlarındaki öğrenme mantığıyla aynı olabilir. Elbette oyunu açıp dümdüz oynamak isteyenler için değil bu oyun, yalan değil. Fakat gelişme hissini yaşamak isteyenlere sonuna kadar tavsiye ederim. Bu arada hazır konusu açılmışken, buradaki bazı arkadaşlar save konusunda da mod vs. kullanılmasını tavsiye ediyordu. Oyunu normal zorlukta oynarken zaten save almaya çok az gerek duyduğumu söyleyebilirim. Çünkü oyun devamlı autosave alıyor görev içlerinde. Oyunu bitirdiğimde oyunu yükle bölümünde 400 küsür save duruyordu. Ben şahsen bu tarz oyunlarda kolaylaştırma modlarını önermiyorum. Dediğim gibi souls oyunlarında da zorlandım fakat hiçbir zaman kolay modlara yönelmedim. Çünkü bu tür oyunlardaki başarı hissinden mahrum kalmak istemiyorum açıkçası.
İkinci oyun ise gameplay videolarına baktığımda çok net bir şekilde oynanışı daha kolay ve akıcı olmuş gibi duruyor. Bu açıdan elbette iyi. Fakat ben şu anda ilk oyunu normalde bitirip üstüne bir de ölümcül kipte yamyam gibi oynadığım için bana çerez gelecektir. Bir yerden sonra oyunda şöyle olunuyor gerçekten:
Bu arada metacriticteki oyunların puanları genel olarak tam bana göre olsa da özellikle gameplayi standartların dışında olan oyunlar için benim fikirlerimle uyuşmadığı da oluyor. Bu oyun bana göre 76'yı hak etmiyor. 85 rahat veririm yani kendi açımdan, bunu oyun geçmişime göre rahatlıkla söyleyebilirim. Zaten userscore da 81 gözüküyor, gayet uygundur bence. İkinci oyunda metascore kaç olur bilmem ama userscore'un çok rahat 8.7 olacağını düşünüyorum eğer optimizasyon problemleri olmazsa. Bu vesileyle oyunla alakalı birçok fikrimi de paylaşmış bulundum, iyi oldu.
-
İlk oyunu bana oynatan dünya tasarımının güzelliği idi hocam ama gerçekçilik takıntısı ve savaşlarda ki öğrenme eğrisinin çok düşük olması sıkmıştı. Eğer ikinci oyun güzel gelir ve yakalarsa beni ilk oyuna da başlarım belki o gazla ama bilemiyorum şu an tabi. Umarım güzel ve sorunsuz çıkar oyun, bekleyeni çok. :)
-
Ne yalan söyleyeyim ben de başlarda o gerçekçilik takıntısı yüzünden bırakmayı düşündüm. Hatta karakter modelleri veya animasyonlar gibi bazı unsurların, oyunun indie yapımı olduğunu çok belli etmesi de gerçekçiliğin yanında sırıtıyordu. Zaten puan kıracaksam kesinlikle animasyonlardan, modellemelerden ve combatın biraz yavaş olmasından puan kırardım. Ama bu olumsuz özelliklerin yanında oyunun hikayesi, sunumu ve dediğin gibi dünyası ve atmosferi beni kendine bağlayan unsurlar oldu. Daha oyunu bitirmeden ikinci oyunun fragmanlarını izlediğim için aradaki farkı görünce ikinci oyuna iyice yükseldim. Bu da ilk oyunu saatlerce oynamama teşvik etti beni. Uzun süredir bir oyunu bu kadar heyecanla beklemiyordum diyebilirim. İlk oyunu çıktığı sene oynamış olsaydım şimdiye sabırsızlıktan çatlardım herhalde. :) Dediğin gibi bekleyeni çok ve niş bir kitle olduğunu fark ettim. Özellikle subredditine falan bakınca da belli oluyor bu. İkinci oyun metadan 80 alsa ben de şaşırmam ama benim gönlümü çoktan çaldı bile. Bekliyoruz bakalım.
-
Görmedim hocam.Az çok bilirsin görsem paylaşmazdım.Bu arada moderatörlüğün hayırlı olsun yeni gördüm.
Henry gay çıkmamalı zaten.İlk oyunda götürdükleri hanfendiydi.Mümkünse hanfendi olarak kalsın zaten.
-
Ben daha fazla bekliyordum , Kelime haznesinin fazla olması beni cok heyecanlandiriyor.. Witcher'dan sonra hicbir oyun beni bu kadar heyecanlandirmiyor )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 28 Ocak 2025; 21:59:7 > -
Henry gay değil zaten, sadece gay sahneleri var izliyorsun millet henry gay sanırıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 28 Ocak 2025; 22:14:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henry'nin hangi yone gidecegini biz belirliyormusuz, yani Henry'i escinsel yapmak mumkun, kisisel developer cevabi bu. Beni rahatsiz etmiyor cunku tamamiyle opsiyonel, sadece oyuncu o yone cekerse yasaniyor.
Kingdom Come Deliverance 2’nin ön yükleme saatleri açıklandı.
Steam: 3 Şubat 19:00
Oyun, 4 Şubat saat 19.00'da çıkacak
-
Her oyunda dizi de var artık böyle şeyler çok takmamak lazım bence sonuçta seçim şansı bizde.
Şu Ankara detayı benim çok hoşuma gitti keşke oyunu iade etmeseydim dedim
-
oyunda ya kısa sürede gamepass e gelir yada indirim alır gibi bir hava var o yüzden ön sipariş konusunda çok kararsız kaldım, ilk oyunu ön siparişle oynamıştım ve pişman olmamıştım ama oyun şuan 42 dolar o zaman o kadar değildi
-
Denuvo koruması olmayacak ama korsan oynamaya da elim gitmez :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X