Oyun baya eski biliyorum ama bunun tadı hiçbirinde yok ets mts hepsi hikaye yanında. Ben yıllardır oynarım bu oyunu ama bugüne kadar 1-2 yük taşıyıp kapatmıştım hep. Şimdi sonuna kadar gitmeye karar verdim baya da ilerledim. 10-12 kamyonluk filom oldu kendim de tır kullanıyorum romörkleri ve supercargoları taşıyorum. Yeni yeni kaçak kargolar falan açıldı eroin falan taşıyorum mesela polis peşime düşüyor vs. Neyse ben sorularıma geçiyorum.
1- Bu oyunun sonunda otobüs falan alınabiliniyormuş. Onları açmam için ne kadar daha ilerlemem lazım ne kadar yük taşınacak ne yapılcak? 2- Kullandığım araca Engine Break taktırdım o tamirhane gibi olan yerde fakat bu freni ben nasıl kullanacağım? öyle bir tuş bulamadım. tırla rampa inerken vites düşürsemde araç paso hızlanıyor devirlenmeye devam ediyor .koca tır vtec motoru gibi devir çeviriyor valla
aklıma daha soru gelirse yazarım. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
bende hastasıyım king of the road ın.
1 otobüs pazar payın %90 lara çıktığında kamyon satın aldığın yerlerde çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam 2 engine brake te benim bildiğim motor gaz kesildiğinde kendi kendini frenliyor mümkün mertebe
haritada ki kestirmeleri kullan deli para yaparsın
iyi oyunlar
pazar payımın ne kadar olduğunu nasıl görebiliyorum peki?
bu oyunu nerden indirebilirm eskiden var dı ama silmiştim otobüsü duyunca tekrar yükleyeyim dedim_??
burada link veremem. google da aratırsan sürüyle bulursun. hatta bende portable versiyonu var. tıklıyorum giriyor
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
burada link veremem. google da aratırsan sürüyle bulursun. hatta bende portable versiyonu var. tıklıyorum giriyor
ne yazsak cikar acaba
company of heroes opposing fronts rip yazıyorsun daha sonra çıkan ilk linke tıklıyorsun direk king of the road iniyor
ben oyunu indirdm oynayabiliyorum bişey daha soracağım online oynanabiliyor mu multiplayer var da_??
multi var, biz arkadaşla denedik hamachiyle ama olmadı
1-YÜKSELMENE GEREK YOK FAZLA ZAMAN HARCA 2-KENDİLİĞİNDEN ÇALIŞIYO (NORMAL FRENLE) BANA KİNG OF THE ROAD LA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORU SORABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ BEN KİNG OF THE ROADIM
quote:
Orjinalden alıntı: celikcantxxl
bende hastasıyım king of the road ın.
1 otobüs pazar payın %90 lara çıktığında kamyon satın aldığın yerlerde çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam 2 engine brake te benim bildiğim motor gaz kesildiğinde kendi kendini frenliyor mümkün mertebe
haritada ki kestirmeleri kullan deli para yaparsın
iyi oyunlar
portable ney?
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
kurulumsuz yani. tıklıyorsun giriyor oyuna yükleme falan yok
bende yükledim oyunu gaza bastığımda araç uçuyor resmen bide ses çıkmıyordu.Napabilirim ?
Bende döneceğim King of The Road'a. Link verebilecek birileri var mı? Sonuna kadar bende gidecem uleyyn
quote:
Orjinalden alıntı: MajestiC
bende yükledim oyunu gaza bastığımda araç uçuyor resmen bide ses çıkmıyordu.Napabilirim ?
aynı sorun bendede var sanki oyun 2 -3 kat daha hızlı çalışıyormuş gibi
bu sorunu nasıl hallediyoruz bilen varmı?
Bence bırakın bunu midtown madness 2 oynayın bide otobs yamaları indirin süperr
quote:
Orjinalden alıntı: nikotin_34
quote:
Orjinalden alıntı: MajestiC
aynı sorun bendede var sanki oyun 2 -3 kat daha hızlı çalışıyormuş gibi
bu sorunu nasıl hallediyoruz bilen varmı?
Nasıl halletcez bu sorunu bilen varsa yardım edebilir mi ?
King of road Oyunu cok hızlı calısıyor aynı sorun bendede var lütfen acil yardım...........
Oyunu yükledikten sonra tüm ayarları yapıyorum loading yapıo kamyon konsolu görünür görünmez oyundan atıyo bu problem neden kaynaklanıyo bilgisi olan varsa yardım lütfen. Kurulumu mu yanlış yapıyorum acaba????