king kong oynunu oynadım. Ama fark ettiğim durum da başlıkta belli zaten bu oyun dx kaçta çalışıyor oynayanlar fikirlerini yazabilirmi.
Ayarlar kısmından dx9 yapıyorum ama bana pek inandırıcı gelmiyor. xbox360 fragmanlarını izlediğimde bu kanıya vardım. Çok farklı birbirinden (ama xbox360 da bug dolu kardeşim Kaynak:www.gamespot.com)
Fikirlerinizi bekliyorum
ayrıca oyunun alternatif bir sonu varmış. Eğer oyunun tamamını bitirip bölümleri tekrar oynayıp puanınızı 250.000 'e çıkarırsanız kong'u uçakla adasına tekrar götürebiliyormuşuz. Peter Jackson'un isteği üzerine bu eklenmiş Kaynak:http://www.herseynet.com/teknohaber/?id=4610
bende donanim olarak dırext x 8.1 var ..ama yazılım olarak 9.0c var ..oyunu oynuyorum ...
oyunu oynamak yada oynayamamak değil kastım. Mesela bir far cry daki yada fear daki kaplamalar yok pc versiyonunda ama sistemim altta imzamda var. yada başka bir örnek oyundaki mızraklar xbox360 da daha detaylı ve kaplamaları daha parlak dx9 oldukları belli ama pc de daha yalın videoları izlerseniz fark edeceksiniz. ve ayarlar da fullken böyle zaten oyunun ayar kısmı dışardan yapılıyor biliyorsunuz. Ama dx8 ile dx9 un farkı aa açmaktan ibaret görünüyor ayarlarda. ve pek bir farkı yok Aslında biraz call of duty 2 gibi geldi bana onda da bu tür sorunlar vardı. dx7 yada dx9 seçeneği tuhaf farklılıklar gösteriyordu. Yada ince ayardan herşeyi full yapmayınca dx9 u tam manasıyla göremiyorsunuz cod 2 de bunun gibi. xbox360 daki kong bile farklı.